WuRC - Śro 28 Wrz, 2016 Lepiej późno niż wcale - Fiesta ST 5d na rynek europejski:
https://www.at.ford.com/e...eaks-cover.html was79 - Czw 29 Wrz, 2016 Wspaniale, szkoda tylko, że nie bedzie już można tym sposobem amerykańskich kibli rozpoznać Franek - Czw 29 Wrz, 2016 was79, burgery mają inne światła (bez paska led), innątylną klapę, inne radio... Trochę jest różnic.alphaOne - Czw 29 Wrz, 2016
was79, burgery mają inne światła (bez paska led), innątylną klapę, inne radio... Trochę jest różnic.
Wisiała taka na alle, miała poprzerzucane graty, dopiero ktoś na trzeźwo zauważył, że 5 furtek alphaOne - Czw 29 Wrz, 2016 niby tak, ale STI jednak troche mniej kanciasty jest i bardziej spójny. Honda wyglada jak sklejona z 3 aut, tylko z boku to jako tako sie prezentuje
Qukie - Czw 29 Wrz, 2016 Smutno mi, ponieważ Honda robi się coraz brzydsza i coraz mniej przypomina heczbeka siema - Czw 29 Wrz, 2016 W tym czarnym kolorze wygląda jak Batmobil Ciekawa ale mam wrażenie, że design skierowany jest do 20latków. Ja chyba jestem już za stary na Civica.alphaOne - Czw 29 Wrz, 2016 ciekawe czy wreszcie jakiś normalny napęd dadzą czy dalej będą sie upierać przy FWDAlexxx - Czw 29 Wrz, 2016
alphaOne napisał/a:
będą sie upierać przy FWD
Podobno właśnie tak się będą upierać Bonczek - Pią 30 Wrz, 2016
Fak, ale kibel was79 - Pią 30 Wrz, 2016 Taki trochę randomowy dobór części karoserii, jak u małych dzieci budujących z lego Franek - Pią 30 Wrz, 2016 Ciekawe czy też skrzynia będzie z plasteliny jak w obecnym.
bizon - Pią 30 Wrz, 2016 Z tego ujęcia to jeszcze ok, ale tył to jakiś dramat.