HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Gaydek - Sob 12 Maj, 2012 OK, już więcej nie będę robił zdjęć podczas... Przekładki kp - Sob 12 Maj, 2012 Nie no robić zdjęcia trzeba! Szczególnie podczas przekładkiAnonymous - Sob 12 Maj, 2012 PieQt, masz pozdrowienia od Natalii
Maciusiowy - Sob 12 Maj, 2012
tęskni?PieQt - Sob 12 Maj, 2012 Proszę podziekowac Natalii i rowniez pozdrowić...Anonymous - Sob 12 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Proszę podziekowac Natalii i rowniez pozdrowić...
już ja Ci pozdrowie nicponiu Ty PieQt - Sob 12 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
PieQt napisał/a:
Proszę podziekowac Natalii i rowniez pozdrowić...
już ja Ci pozdrowie nicponiu Ty
Nie, to nie. Sam pozdrowie Gaydek - Sob 12 Maj, 2012 Spy foto od lorda kubasa
Dziś na TPTD. Transportowa. Nie wiem co oni sobie wyobrażają .PieQt - Sob 12 Maj, 2012 widzę Gaydek, że wyuczony
tak jak mówiłem, karetka T spełnia wymogi ustawy i kosztuje ok 500 zł za dzień, ale taka karetka ma za zadanie tylko przewieźć, w środku nie ma żadnego wyposażenia ratującego życie, a karetka R kosztuje kilka tysi za dzień - tylko, że akcję reanimacji/pomocy zaczynają od razu na torze i podczas całego transportu - powiem tylko tyle ŻENADAM - Sob 12 Maj, 2012 Polska Bart - Sob 12 Maj, 2012 długie doblo GeKo - Sob 12 Maj, 2012 w T są ratownicy medyczni którzy mają zabezpieczyć rannego i dostarczyć. w S jest jeszcze lekarz i za niego jest ta dodatkowa kasa i tu pewnie jest z 200zl za 1h za samego lekarza.PieQt - Sob 12 Maj, 2012 ale w T nie masz sprżetu do reanimacji i do podtrzymania życia
nie napisałem, że w T ogarniają cię rzeźnicy M - Sob 12 Maj, 2012 W przypadku zagrożenia życia pomoc będzie taka jak po pierwszej scenie walki w filmie "kickboxer"
http://www.youtube.com/wa...tailpage#t=300sroj - Sob 12 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
ale taka karetka ma za zadanie tylko przewieźć
kur.wa, mieliśmy w takim razie 30 takich karetek do dyspozycji! i wszystkie na slikach i semi-slikach!