Bonczek - Pią 05 Sie, 2016 Kurwa przecież napisałem ze sam je na początku myliłem. Chodzi mi tylko o to ze jak zobaczysz co je rozni to pozniej spokojnie je rozpoznajesz, w przeciwieństwie do Audi gdzie sami sprzedawcy sie motają kosmita - Pią 05 Sie, 2016 Sprzedawcy samochodów w 90% przypadków są idiotami, niezależnie od marki, więc to nie jest aż tak dziwne Alexxx - Pią 05 Sie, 2016 I tak i nie.michool_vt - Pią 05 Sie, 2016 Bonczek - Pią 05 Sie, 2016
kosmita napisał/a:
Sprzedawcy samochodów w 90% przypadków są idiotami, niezależnie od marki, więc to nie jest aż tak dziwne
Aż tak srogo bym nie oceniał ale fakt ze trudno dzisiaj o dobrego sprzedawcę, niestety ślizgacze jadą dalej bo jest koniunktura Miniac - Pią 05 Sie, 2016
Bonczek napisał/a:
w tych nowych modelach tj. od 2013 jest b. dobrze.
Bąku. Kupiliśmy te kilka e-class o które Cię pytaliśmy. Zanim odebraliśmy je z salonu czekało na nie SIEDEMKU%#^AMAĆ akcji serwisowych. Gdy w końcu pierwszy nadawał się do jazdy, po 64kilometrach. Jeszcze raz. Po 64km przebiegu skrzynia zablokowała się na 6tym biegu. Chwilę czekania i jest decyzja - "wymienimy skrzynię na nową". To serio jest to PREMIUM? Bonczek - Pią 05 Sie, 2016 W mojej stacji jeszcze takiego nie było, ale zdarza sie. Zdarza sie tez w innych modelach - uszczelnienia, zawieszenie, przełączniki - jak w każdej innej marce, premium i nie premium.
Co do E klasy i akcji serwisowych to po prostu choroby wieku dziecięcego - powinieneś cos o tym wiedzieć oficjalne były 2, skąd Wasz dealer wziął pozostałe 5? Moze warto sie zastanowić czemu skrzynie tak szybko padają
Anjas nie odpuszcza anjas - Sob 03 Wrz, 2016 was79 - Pon 05 Wrz, 2016 W sumie zacięcia do kolejnych projektów nie można mu odmówić roj - Pią 16 Wrz, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=oK0lkrtYvVs
jest data premiery. Jaram się siema - Pią 16 Wrz, 2016 Szkoda, że nie na Netfliksie chociaż...alphaOne - Pią 16 Wrz, 2016 a tymczasem w kioskach ostatni pożegnalny numer miesięcznika Top Gear.roj - Pią 16 Wrz, 2016
alphaOne napisał/a:
a tymczasem w kioskach ostatni pożegnalny numer miesięcznika Top Gear.
kupiłem kilka pierwszych numerów z rozpędu ale było to słabe jak polskie kabarety..Kamill - Pią 16 Wrz, 2016
roj napisał/a:
alphaOne napisał/a:
a tymczasem w kioskach ostatni pożegnalny numer miesięcznika Top Gear.
kupiłem kilka pierwszych numerów z rozpędu ale było to słabe jak polskie kabarety..