To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

Bonczek - Pią 05 Sie, 2016

Kurwa przecież napisałem ze sam je na początku myliłem. Chodzi mi tylko o to ze jak zobaczysz co je rozni to pozniej spokojnie je rozpoznajesz, w przeciwieństwie do Audi gdzie sami sprzedawcy sie motają ;D
kosmita - Pią 05 Sie, 2016

Sprzedawcy samochodów w 90% przypadków są idiotami, niezależnie od marki, więc to nie jest aż tak dziwne ;D
Alexxx - Pią 05 Sie, 2016

I tak i nie.
michool_vt - Pią 05 Sie, 2016

kosmita napisał/a:
Sprzedawcy samochodów w 90% przypadków są idiotami, niezależnie od marki, więc to nie jest aż tak dziwne ;D

Aż tak srogo bym nie oceniał ale fakt ze trudno dzisiaj o dobrego sprzedawcę, niestety ślizgacze jadą dalej bo jest koniunktura ;)

Miniac - Pią 05 Sie, 2016

Bonczek napisał/a:

w tych nowych modelach tj. od 2013 jest b. dobrze.

Bąku. Kupiliśmy te kilka e-class o które Cię pytaliśmy. Zanim odebraliśmy je z salonu czekało na nie SIEDEMKU%#^AMAĆ akcji serwisowych. Gdy w końcu pierwszy nadawał się do jazdy, po 64kilometrach. Jeszcze raz. Po 64km przebiegu skrzynia zablokowała się na 6tym biegu. Chwilę czekania i jest decyzja - "wymienimy skrzynię na nową". To serio jest to PREMIUM? :wall:

W mojej stacji jeszcze takiego nie było, ale zdarza sie. Zdarza sie tez w innych modelach - uszczelnienia, zawieszenie, przełączniki - jak w każdej innej marce, premium i nie premium.

Co do E klasy i akcji serwisowych to po prostu choroby wieku dziecięcego - powinieneś cos o tym wiedzieć ;D oficjalne były 2, skąd Wasz dealer wziął pozostałe 5? Moze warto sie zastanowić czemu skrzynie tak szybko padają :faja:

P.S. Co z CRXem?

roj - Sob 03 Wrz, 2016

http://www.auto-swiat.pl/...oryzacji/5d30bw

Anjas nie odpuszcza :)

anjas - Sob 03 Wrz, 2016

:>
was79 - Pon 05 Wrz, 2016

W sumie zacięcia do kolejnych projektów nie można mu odmówić :D
roj - Pią 16 Wrz, 2016

https://m.youtube.com/watch?v=oK0lkrtYvVs

jest data premiery. Jaram się :jupi:

siema - Pią 16 Wrz, 2016

Szkoda, że nie na Netfliksie chociaż...
alphaOne - Pią 16 Wrz, 2016

a tymczasem w kioskach ostatni pożegnalny numer miesięcznika Top Gear.
roj - Pią 16 Wrz, 2016

alphaOne napisał/a:

kupiłem kilka pierwszych numerów z rozpędu ale było to słabe jak polskie kabarety..

Kamill - Pią 16 Wrz, 2016

roj napisał/a:
alphaOne napisał/a:

kupiłem kilka pierwszych numerów z rozpędu ale było to słabe jak polskie kabarety..

Zgadzam się, powinni zamknąć polskie kabarety.