HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Pią 11 Maj, 2012 No ładnie ładnie Piequt
Alex już do Ciebie jedzie
roj - Pią 11 Maj, 2012 Stf, u mnie heble (pomimo, że hamowałem za dużo i za mocno przez brak umiejętności i płynności jazdy) wytrzymywały bez żadnego problemu, nawet minimalnie nie zmiękł hamulec, wszystko git.
Rozwiązań problemu było sporo, choćby ustawienie szykan (albo takich Wróblowych uliczek) na prostych i zacieśnienie pachołami szybszych zakrętów. Myślę, że to byłby kompromis pomiędzy naszymi oczekiwaniami a jego obawami. Byłoby wolniej i a jazda byłaby po całej nitce. A tak się dziwił, że ktoś chłodzi fure i twierdził, że miał rację bo i tak już wymiękliśmy po 30 minutach
wiem, że nauka jest ważna, wiem, że jeżdżę słabo (i jeśli chodzi o wyczucie samochodu i o tor jazdy) ale ten dzień nie dał mi prawie nic jeśli chodzi o umiejętność jazdy furą. Więcej się nauczyłem na kartingowym torze.. (torku właściwie) robiąc kilka okrążeń pod okiem Stfa.wiktoch - Pią 11 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
wiktoch napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Dobijemy do 200 stron?
już niedługo
ooo zielony
tak Tato PieQt - Pią 11 Maj, 2012 Tak, tak Alex na pewno jedzie na slicku i etanolu
Gaydek uwiecznil mnie na kazdym swoim zdjeciuno name - Pią 11 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Gaydek uwiecznil mnie na kazdym swoim zdjeciu
Nie zastanawia Cię to ? PieQt - Pią 11 Maj, 2012 Yhy i na większości jestem wypiety kamil - Pią 11 Maj, 2012 a to prawda, ja także sobie cenię STFowe lekcje tak czy siak Poznań był super integracyjny i trochę zagubiony pod względem zrozumienia stron.Gaydek - Pią 11 Maj, 2012 PieQt, się nadstawiasz, to wiesz... roj - Pią 11 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Yhy i na większości jestem wypiety
po prostu ciężko Cię zastać inaczej no name - Pią 11 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Yhy i na większości jestem wypiety
Pilnuj się na kolejnej imprezie kamil - Pią 11 Maj, 2012 hahahahah, mistrz fota !PieQt - Pią 11 Maj, 2012 Mala sprzeczka kochankow, wielkie mi co. Alex ma bardzo fajna dziewczyne kamil - Pią 11 Maj, 2012 Wiemy, cały wieczór przy grillu o tym gadałeś kp - Sob 12 Maj, 2012 Heh zdjecia przy przekładce to troche tak jak robienie zdjęć podczas jedzenie, z widelcem w gębie PieQt - Sob 12 Maj, 2012 Przekładka skojarzyla mi się z bzykaniem, reszta zdania by sie zgadzala