Bonczek - Śro 03 Sie, 2016 kosmita, pokazalbym Ci różnice i zacząłbyś je odróżniać bez problemu, mowie z doświadczenia kosmita - Śro 03 Sie, 2016 Mi bardziej chodzi o sytuacje typu mija Cie samochód i zastawiasz się czy to była C klasa czy E klasa. Przy W140 i W124 nie miałbyś takiego dylematu. Jak stoją to je rozróżniam Nie jestem fanem marki, ale doceniam pewne jej aspekty, także w nowych modelach. C kombi bardzo mi się podoba, ale niestety parę rzeczy w nowych mercach mnie rozczarowałobudzik - Czw 04 Sie, 2016
kosmita napisał/a:
Mi bardziej chodzi o sytuacje typu mija Cie samochód i zastawiasz się czy to była C klasa czy E klasa. Przy W140 i W124 nie miałbyś takiego dylematu. Jak stoją to je rozróżniam
Lepiej nie da się tego ująć was79 - Czw 04 Sie, 2016 Najbardziej szkoda tej niezawodności i długowieczności. Ale tego niestety nie ma już żadna marka. Niestety nie opłaca się.Bonczek - Czw 04 Sie, 2016 kosmita, ale o tym mowie - linia boczna inna w E inna niz S i C, tylu C i S nie pomylisz przez gabaryty kiedy auto Cie mija, E ma inaczej rozstawione lampy. Przod - C E S maja zupełnie inaczej poprowadzone LEDy (LED swieci sie zawsze). To jest kwestia opatrzenia. Jak zacząłem prace i musiałem wybrać sobie samochod to sie nie mogłem połapać na placu ktore jest ktore po jakimś czasie poznajesz różnice na pierwszy rzut oka.
Co do dlugowiecznosci - wiemy jak jest. Jezeli chodzi o awaryjność, to z tego co mowia klienci i widzimy na serwisie w tych nowych modelach tj. od 2013 jest b. dobrze.michool_vt - Czw 04 Sie, 2016 Jakby mi się nowe auto zesrali to bym sie wqrwilKenet - Czw 04 Sie, 2016 Jeździłbym nowym mietkiem bardzo!PiTT - Czw 04 Sie, 2016
Bonczek napisał/a:
kosmita, pokazalbym Ci różnice i zacząłbyś je odróżniać bez problemu, mowie z doświadczenia
dokładnie tak samo jest w odróżnianiu wersji przed i poliftowej, bez znaczenia jakie auto
dla kogoś kto nie jest w temacie nie do rozróżnienia a dla kogoś kto wie że np po lifcie był inny środek lampy z tyłu, albo inna linia zderzaka jest to już do rozpoznania momentalnie alphaOne - Czw 04 Sie, 2016 m.zd. nowa linia merca bardzo fajna, poza wpadkami, ktore raczej wygladaja jak wygladaja niestety ze wzgledu na potrzeby rynku chinkskiego - CLA, GLE. C-klasa bardzo fajna, m.zd. lepiej sie prezentuje niz konkurencyjne BMW F80 i o niebo lepiej niz Audi A4.Bonczek - Czw 04 Sie, 2016
PiTT napisał/a:
Bonczek napisał/a:
kosmita, pokazalbym Ci różnice i zacząłbyś je odróżniać bez problemu, mowie z doświadczenia
dokładnie tak samo jest w odróżnianiu wersji przed i poliftowej, bez znaczenia jakie auto
dla kogoś kto nie jest w temacie nie do rozróżnienia a dla kogoś kto wie że np po lifcie był inny środek lampy z tyłu, albo inna linia zderzaka jest to już do rozpoznania momentalnie
O to to to Rasputin - Czw 04 Sie, 2016
kosmita napisał/a:
Mi bardziej chodzi o sytuacje typu mija Cie samochód i zastawiasz się czy to była C klasa czy E klasa. Przy W140 i W124 nie miałbyś takiego dylematu.
A myslałem że tylko ja mam z tym problem Mogli by troche te modele zróżnicować bo teraz różnia się tylko wielkością Bonczek - Pią 05 Sie, 2016 O znalazlem
B-Rey - Pią 05 Sie, 2016
Bonczek napisał/a:
Patrząc w Twój profil skończę tą dyskusję nim zacznę coś pisac
Typowe pierdolenie fanatyka marki. Bączkowi podobają się Mercedesy, stać go na nie, więc wszystkim, wszystkie muszą się podobać. Należy mu się za to szacunek. Jeżeli jest inaczej to należy wytknąć takiemu, że jeździ (o ile odpali) piętnastoletnim czymś co nawet nie dorasta do pięt prawdziwym samochodom które posiada. Podobno o gustach się nie dyskutuje, no ale BEZ GWIAZDY NIE MA JAZDY, niezależnie czy to Mercedes ze swoich najlepszych czasów czy współczesny, który wygląda jak wszystko.
Zapomniałeś chyba "pojechać mi po starej" ale zrobisz to pewnie w kolejnym poście, który z pewnością będzie bogato okraszony w wyrazy "haha" oraz emotikony Bonczek - Pią 05 Sie, 2016 Rozpusc wlosy bo chyba gumka Ci doplyw krwi przytkala.Rasputin - Pią 05 Sie, 2016 Bąku te nowe Merce nie są złe ale jak mi powiesz,że typowy kowalski z łatwością odróżni te 3 modele z fotki to ja jestem typowy Janusz co na motoryzacji nic sie nie zna Co lepsze dzisiaj na trasie z kumplem pomyliliśmy C z E Fakt,że z daleka