anjas - Czw 09 Cze, 2011 no to może dziś pykniem
Jakoś się znajdziemy w sieci, bo ja też nie wiem jak tam się dołącza do znajomych 106 - Pią 10 Cze, 2011 anjas chowal sie po krzakach i ubil mnie z 5 czy 6 razy... mi sie udalo go raz anjas - Pią 10 Cze, 2011 właśnie chciałem zauważyć, że mapy w BC2 sprzyjają kamperom
i tak staram się za bardzo po krzakach nie chować, gram z jakimś karabinkiem assault, ale widzę, że jest mnóstwo snajperów, którzy siedzą przez cały czas w krzakach albo na dachach i naparzają
coraz bardziej podoba mi się ta gra fydi - Pią 10 Cze, 2011
anjas napisał/a:
właśnie chciałem zauważyć, że mapy w BC2 sprzyjają kamperom
i tak staram się za bardzo po krzakach nie chować, gram z jakimś karabinkiem assault, ale widzę, że jest mnóstwo snajperów, którzy siedzą przez cały czas w krzakach albo na dachach i naparzają
w tym zwykłym trybie nie jest tak źle z tym kampieniem, gorzej w trybie hardcore Ja gram tylko w gry na zasadach gorączki, a tam jak drużyna atakująca kampi to i tak nie wygra Bonczek - Pią 10 Cze, 2011 Tylko i wyłącznie hardcore - dużo fajniej się gra 106 - Pią 17 Cze, 2011 czy to jakas sciema?
jedyne co mi sie rzuca w oczy to ze gosc nie napisal kiedy bedzie ja wysylal.Bonczek - Pią 17 Cze, 2011 Wysyłka Gier następuje na początku Października tego roku , tak planowana jest premiera Gry,Chcesz ja miec pierwszy nie czekaj zamow teraz!106 - Pią 17 Cze, 2011 to wiem ...
tyle ze przedpremiera w empiku kosztuje 209 a tu 139... troche duza roznicaNBL - Pią 17 Cze, 2011 BF 2 stało się dość szybko nudne... czekam na BF 3 ... wtedy będziemy naparzać fydi - Pią 17 Cze, 2011
106 napisał/a:
to wiem ...
tyle ze przedpremiera w empiku kosztuje 209 a tu 139... troche duza roznica
Może się gość walnął i podał cenę wersji PC.zefir - Pią 17 Cze, 2011 czy ja wiem ja kupuje nowe gry w Lodzi za 150 zl czesto gesto Cassis - Pią 17 Cze, 2011 W Krakowie na giełdzie RTV sprzedają gierki za 10zł PiTT - Nie 19 Cze, 2011 warto kupować colina 3?
może ktoś nie gra chwilowo i mi pożyczy na 1 dzień to sprawdzę czy warto was79 - Pon 20 Cze, 2011 fajna gierka, jak dla mnie trochę za dużo gymkhany, lepiej w sumie gdyby poszli w strone rajdów. Ogólnie tak 7/10Michał - Pon 20 Cze, 2011 duke nukem forever
lipa, nie warto było czekać 14 lat
natomiast operation flashpoint - red river , bardzo fajna.