EmerytRs2 - Czw 09 Cze, 2011 z tym że brzuch im tak rośnie, że fujarki nie widaćMoRToN - Pią 10 Cze, 2011
wasq napisał/a:
Yarko napisał/a:
Cytat:
komu top mówisz sam jeżdze na śmietniku ale dlatego ze nie mam innych dobrych opon
dlatego, że wolisz pojechać na wakacje, a nie solidarnie z kolegami pakować kase we fure
e tam wakacje niektórzy wola kpl opon przepic w weekend "na miescie"
chlają na mieście, bogole je.bane !Anonymous - Wto 14 Cze, 2011 zna ktoś porównanie ,jak ma się opona Maxsport Rb5 do R888?wasq - Wto 14 Cze, 2011 r888 to nie jest nalewka a maxsport tak
zalezy do czego ma byc ta oponabizon - Wto 14 Cze, 2011
wasq napisał/a:
zalezy do czego ma byc ta opona
obstawiam, ze do auta Jakarti - Śro 06 Lip, 2011 Toyo R1R
Pany..
to co się dzieje z przyczepnością na pasach i kałuży nie jest dobre.
opona jest super na suchym i moze na wilgotnym - tego nie wiem. na dużym deszczu cos jest nie tak jak byc powinno albo jestem koniem zefir - Śro 06 Lip, 2011 na mokrych pasach wiekszosc opon sie wysypie Yarko - Śro 06 Lip, 2011
Jakarti napisał/a:
na dużym deszczu cos jest nie tak jak byc powinno albo jestem koniem
przy jakich prędkościach ? piszesz o zachowaniu przy hamowaniu ? zmianach kierunku jazdy ? przyspieszaniu ? sprawdzałeś ciśnienia ?roj - Śro 06 Lip, 2011
Yarko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
na dużym deszczu cos jest nie tak jak byc powinno albo jestem koniem
przy jakich prędkościach ? piszesz o zachowaniu przy hamowaniu ? zmianach kierunku jazdy ? przyspieszaniu ? sprawdzałeś ciśnienia ?
właśnie, właśnie, opisz wszystko co i jak, może za wcześnie zdjąłeś koce przed wyjazdem?
a tak poważnie może do codziennej jazdy (jeśli ma być uniwerslanie i w taką pogodę, która w naszym pięknym kraju trafia się często) to lepiej deszczówki cywilne jakieś, pytanie które są najbardziej ok?
rainsport2? t1r? inne jakie?anjas - Śro 06 Lip, 2011
roj napisał/a:
rainsport2? t1r? inne jakie?
uniroyal rainexpert... katalogowo może nie zachwyca, ale potrafi zaskoczyć na ulicy niejeden samochód z lepszymi oponamiYarko - Śro 06 Lip, 2011
roj napisał/a:
rainsport2?
"do cywilów z klatkom na ulice" te są bardzo OK na deszcz, ale mają mega miękką ściankę, na suchym łatwo je przegrzać i szybko schodzą, nie ma idealnych opon, zawsze musisz pójść na jakiś kompromisJakarti - Śro 06 Lip, 2011
Yarko napisał/a:
przy jakich prędkościach ? piszesz o zachowaniu przy hamowaniu ? zmianach kierunku jazdy ? przyspieszaniu ? sprawdzałeś ciśnienia ?
ulicznych - max 80
przy zmianie pasa na ... pasach poczułem jak auto po prostu sie przesunelo.. zdarzylo sie juz ze 3 razy. to samo sie dzieje przy zmianie pasa i niewielkich koleinach ale nie jest to glebokosc wody wieksza niz centymetr.. nie mowiac o kaluzy gdzie auto po prostu przelatuje góra ja na narcie.
Cytat:
na mokrych pasach wiekszosc opon sie wysypie
porownuje tylko do poprzednich czyli conti sport contact 3 na ktorych przejechalem 1000km w ulewie jadac do zakopanego w zeszlym roku. bez porownania.
R1R na suche mistrzostwo swiata ale na mokrym to sie zastanawiam nad tym..Yarko - Śro 06 Lip, 2011 sprawdzałeś ciśnienia ?
miałem okazję zrobić kilkaset km w deszczu na tych oponach i byłem bardzo zadowolonymartin.h - Śro 06 Lip, 2011 A może kałuże są za głębokie ? Jakarti - Śro 06 Lip, 2011
Yarko napisał/a:
sprawdzałeś ciśnienia ?
cisnienie jest okej. Rasta pomował
Cytat:
A może kałuże są za głębokie ?
w zasadzie Martin to nie interesuje mnie jakie są.. bo jest duuuuużo gorzej niż na Conti Sportach na tej samej, mokrej ulicy