HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PieQt - Czw 10 Maj, 2012
Stf napisał/a:
siema napisał/a:
budzik napisał/a:
Jeszcze mam 136 zdjęc
A czwartek zaraz się kuźwa kończy!
Dzięki za foty. Dobra robota.
hyhy czyli jednak Szwagierczak się nie mylił ?
w kwestii?Rasputin - Czw 10 Maj, 2012
budzik napisał/a:
P.S - Rasputin-mówił Ci ktoś ze wyglądasz jak MArcin Gortat?
Nie Ty jeden,ale na Poznaniu było słabo(nie ta dł.włosów,broda tylko okej) Ogólnie juz niezłe jaja miałem z tej okazji.
Dobra,czas goni. Jem sniadanie i lece na trening(u was w Polsce pewnie juz noc)
P.S. Jako gwiazda czuje sie nie doceniony na fotkach(na dwoch mój bolid prowadzi Sheffler )Kenet - Czw 10 Maj, 2012 Kurfa i to bez kasków, gwiazdom wolno! Gdzie karetka pytam się!?budzik - Czw 10 Maj, 2012 Slabo w tym NBA płacą roj - Pią 11 Maj, 2012
Rasputin napisał/a:
P.S. Jako gwiazda czuje sie nie doceniony na fotkach(na dwoch mój bolid prowadzi Sheffler )
Cytat:
Kurfa i to bez kasków, gwiazdom wolno! Gdzie karetka pytam się!?
Budzik.. Budzixon.. Budziuniu.. Daj więcej clio srebrnego bo nierówna to walka siema - Pią 11 Maj, 2012
roj napisał/a:
Rasputin napisał/a:
P.S. Jako gwiazda czuje sie nie doceniony na fotkach(na dwoch mój bolid prowadzi Sheffler )
Cytat:
Kurfa i to bez kasków, gwiazdom wolno! Gdzie karetka pytam się!?
Jest wszystko!:
Karetka lekko przysłonięta przez jakiś bolid, czoło Marcina Gortarta z lewej, kosz do koszykówki z prawej roj - Pią 11 Maj, 2012
siema napisał/a:
Karetka lekko przysłonięta przez jakiś bolid, czoło Marcina Gortarta z lewej, kosz do koszykówki z prawej
kur.wa, co post to lepszy
ale fota faktyczni przemistrz do dyskusji kubas - Pią 11 Maj, 2012 Greg - Pią 11 Maj, 2012 Budzik, niszczysz system! Stf - Pią 11 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Stf napisał/a:
siema napisał/a:
budzik napisał/a:
Jeszcze mam 136 zdjęc
A czwartek zaraz się kuźwa kończy!
Dzięki za foty. Dobra robota.
hyhy czyli jednak Szwagierczak się nie mylił ?
w kwestii?
no że zamiast analizy przejazdów kalendarze będą powstawać Yarko - Pią 11 Maj, 2012 sam się do tego przyczynił, nie dając Wam możliwości jeżdżenia po torzeStf - Pią 11 Maj, 2012 no przecież śmieję się
ale w sumie myślisz że zmieniło by to coś ? pum - Pią 11 Maj, 2012 część nie wróciłaby na mega wkurwie?Stf - Pią 11 Maj, 2012 moje pytanie miało na myśli - że gdybyśmy latali 3h po dużej pętli to czy bardziej skupilibyśmy się na analizie przejazdów czy nad redagowaniem kalendarza
Z racji czasu kilka przemyśleń - ja tam już nie pojadę bez 4 tłoczków z przodu raczej albo dobrze ogarniętych hebli z nawiewami... W tym zakresie np. szacun dla Szwagierczaka że od tego zaczął szkolenie..Kenet - Pią 11 Maj, 2012 Ja na przejazdach jednak