knife kill'e sa genialne :] chyba ze 30 juz zebralem :>
???
W Battlefield3???
taaa jasne... fydi jak i ja jest b...2 maniakiem wiec wie o co chodziAnonymous - Śro 08 Cze, 2011
106 napisał/a:
knife kill'e sa genialne chyba ze 30 juz zebralem
w real life??
czy są tu służby porządkowe? pP - Śro 08 Cze, 2011 ktoś to l.a. noire chce? mogę odsprzedać?fydi - Śro 08 Cze, 2011
106 napisał/a:
taaa jasne... fydi jak i ja jest b...2 maniakiem wiec wie o co chodzi
dokładnie (a nawet nie tylko bc2, ale i poprzednich wersji bf). u mnie już 67 pękłoCassis - Śro 08 Cze, 2011 Ja cały czas kocham BF1942! Czasy jak grało się w klanie i nakur*** w turniejach. zefir - Śro 08 Cze, 2011
106 napisał/a:
anjas napisał/a:
106 napisał/a:
knife kill'e sa genialne chyba ze 30 juz zebralem
???
W Battlefield3???
taaa jasne... fydi jak i ja jest b...2 maniakiem wiec wie o co chodzi
jak byscie grali w BC2 chetnie sie podepne w sumie raczej sredniak jestem ale pogierczyc moge fydi - Śro 08 Cze, 2011
Cytat:
Ja cały czas kocham BF1942! Czasy jak grało się w klanie i nakur*** w turniejach.
No to ściągnij dodatek forgotten hope i zapomnisz o bf1942
Swoją drogą fg2 też daje rady, ale to już nie to samo co w pierwszej części.
zefir napisał/a:
jak byscie grali w BC2 chetnie sie podepne w sumie raczej sredniak jestem ale pogierczyc moge
Ja chętnie, ale tylko PC Cassis - Śro 08 Cze, 2011 fydi, mam wszystkie większe mody do BF1942 (DC, EoD, FH) i każdą część i dodatek Battlefielda które wyszły z wyjątkiem BF2142 i dodatku Northern Strike (nie moje klimaty). W BC2 pykam sporadycznie ze względu na brak czasu i słabego kompa. Ogólnie jestem wielkim fanem BF'a anjas - Czw 09 Cze, 2011 Wczoraj odpaliłem Battlefielda 2 po sieci. W sumie mi się spodobało, trzeba trochę odpocząć od COD.
Gramy dziś jakąś większą bandą?
(ale ja na razie jestem cieniuuutki w te klocki)106 - Czw 09 Cze, 2011
anjas napisał/a:
Wczoraj odpaliłem Battlefielda 2 po sieci. W sumie mi się spodobało, trzeba trochę odpocząć od COD.
Gramy dziś jakąś większą bandą?
(ale ja na razie jestem cieniuuutki w te klocki)
ja bardze chetnie - moge byc online tak od 22:10.
niech ktos napisze jak sie logowac zebysmy sie znalezli bo nie gralem tak nigdyMaciusiowy - Czw 09 Cze, 2011
anjas napisał/a:
Wczoraj odpaliłem Battlefielda 2 po sieci
fajna to gierka? bo widzę, że na alle można za bezcen wyrwać 106 - Czw 09 Cze, 2011
Maciusiowy napisał/a:
anjas napisał/a:
Wczoraj odpaliłem Battlefielda 2 po sieci
fajna to gierka? bo widzę, że na alle można za bezcen wyrwać :>
powaga baaaaardzo fajna. kupilem w empiku za 78 czy jakos tak.fydi - Czw 09 Cze, 2011 Moim zdaniem niektórzy mogą to mówić o dwóch różnych grach Battlefield 2, a Battlefield Bad Company 2 to dwie zupełnie inne gry, znacząco się różniące od siebie.anjas - Czw 09 Cze, 2011 to ja gram w Battlefield Bad(i) Company 2106 - Czw 09 Cze, 2011