Misiek_lbn - Nie 10 Maj, 2009 co się stało się
na kresach mamy oglądanie telewizji na kartki a już wszystkie na ten miesiąc wykorzystałem i powymieniałem na kartki na internet Bad-i - Nie 10 Maj, 2009 kompletne dno, oprocz jednego ataku na Glocka nic Robert nie pokazal. Pozniej juz go nawet nie dogonil
Na miejscu Massy po powrocie do pit lane z pewnoscią bym komus zayebał (juz nie wspomne o Raikonenie)Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 Barikielló powiedzial ze jesli sie okaze ze broaan faworyzuje dżensona to wiesza orzech i odchodziBad-i - Wto 12 Maj, 2009
JIMEK napisał/a:
Barikielló powiedzial ze jesli sie okaze ze broaan faworyzuje dżensona to wiesza orzech i odchodzi
no to chyba juz powinien odwiesic kask, przeciez wiadomo ze BGP zrobi wszystko aby jak najszybciej zdobyc tytul (w obawie ze pozniej juz nie bedzie tak łatwo)FreeMan - Wto 12 Maj, 2009 "Czy mamy szanse na mistrzostwo? Nie sądzę - te słowa Felipe Massy idealnie oddają atmosferę w Ferrari, najstarszym i najbardziej utytułowanym zespole Formuły 1. We wtorek o godz. 15 w siedzibie teamu we włoskim Maranello zbiera się rada nadzorcza, która zdecyduje o przyszłości stajni."Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 http://f1.wp.pl/kat,10107...,wiadomosc.html
Będzie podwójny dyfuzor , może to podniesie szanse Roberta na jakikolwiek wynik .Anonymous - Śro 13 Maj, 2009 do FERRARI, 2x RED BULL i TOYOTY dolacza RENAULT. To druzyny ktore zapowiadaja odejscie z F1 jesli w zycie wejdzie nowy plan limitu budzetowego w przyszlym sezonie..saxorulez - Śro 13 Maj, 2009 ale mniejsze i biedniejsze teamy zapowiadają wejście.
Duże teamy F1 mają swoje stowarzyszenie i z tego co wiem jeżeli odejdą z F1 to założą własne GPsaxorulez - Pią 15 Maj, 2009 http://www.formula1.com/play_video.html
mamy kolejny filmikpP - Pią 15 Maj, 2009 filmiki naprawde nędzne są
tak kilka razy przepłysła ta czarna ze spice gerls czy coś tam, ciekawe ile jeszcze bedzie z hamilotnem jak on teraz jeździ tak jak jeździ.. Gaydek - Pią 15 Maj, 2009 Nuda, faktycznie nuda.saxorulez - Pią 15 Maj, 2009 mam wrażenie że zmienił się człowiek od montażu.. ten film i tak jest lepszy od ostatniego ale nie umywa się do zeszłego roku zupełnieAnonymous - Pią 15 Maj, 2009
pP napisał/a:
ta czarna ze spice gerls
fajnie ze jest wiecej dialogow wiecej wiadomo o co chodzi. ale ale... juz za tydzien....