Szukam czegoś na zamianę za moje codzienne Toyo CF1 (185/55/14) na coś weekendowego / track- dayowego. Wiem, że są małe ale...
Jeśli dobra drogowa opona to może Yokohama S. Drive? Mam w tym rozmiarze i zdecydowanie zadowolony jestem, trzyma przyzwoicie jak dla mnie i nie znika szybko EmerytRs2 - Czw 02 Cze, 2011 yoko sroko oko, miałem paradę około miesiąc, sprzedałem.
r1r miszcz wyscik, jak przyjdzie deszcz to się dopiero zaczyna zabawa !!
fontanny na 3 m Rasputin - Czw 02 Cze, 2011
Cytat:
Szukam czegoś na zamianę za moje codzienne Toyo CF1
Nie wiem po co szukasz czegoś w zamian. CF1 to bardzo dobra opona. Byłem na niej na Poznaniu, na Ułężu i obskoczyłem jeszcze pare kajtków i uważam że jest okej jak za takie pieniądze. Zarówno na suchym jak i na mokrym.
Wiadomo,jest wiele lepszych opon..ale skoro jeździsz normalnie po miescie i raz na rok planujesz upalanie to nie widzę sensu pakowania sie w inną,droższą gume.EmerytRs2 - Śro 08 Cze, 2011 co sadzicie o akcji
zimówka 185/55/15 przy temp około 20 stopni -, ale na deszczu?
albo akcja 195/55/15 (seria 195/50/15) ale doty stare, pozatym nie najtwardsze scianki boczne, i trzebaby podniesc auto w górę o ten 1-cm
195 szerokośc od bidy wejdzie na 6 cali felge stalowa?, bo sie zastanawiam czy jeszcze tak nie zrobic Yarko - Śro 08 Cze, 2011 a czemu nie R1R ?martin.h - Śro 08 Cze, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
co sadzicie o akcji
zimówka 185/55/15 przy temp około 20 stopni -, ale na deszczu?
Żadna zimówka nie ma takiej zdolności odprowadzania wody jak opona letnia, pozatym przy 20 stopniach ta opona całkowicie traci swoje właściwości. Równie dobrze możesz sobie owinąć felgi kapustom EmerytRs2 - Śro 08 Cze, 2011 bo mam przeczuć, ze będzie niezłe jaranie gumy na tym deszczu.
a tak smietnik opony i heja bokiem Janusz - Śro 08 Cze, 2011
emeryt litosci, na mokrym nie zużyjesz opon.... szkoda nerwów na jazdę na jakichś śmietnikach po mokrym jak masz r1r i slicka... bierz obydwa komplety i jakby się przejaśniło to sobie przerzucisz
na mokrym opony się nie zużywają prawie wcaleYarko - Śro 08 Cze, 2011 Januszek dobrze pisze w sumie jakby nie patrzeć to Fabian ma teraz mistrz zestawEmerytRs2 - Śro 08 Cze, 2011 w sumie wasq - Śro 08 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
:wall:
emeryt litosci, na mokrym nie zużyjesz opon.... szkoda nerwów na jazdę na jakichś śmietnikach po mokrym jak masz r1r i slicka...
sie znasz prawdziwe madafakiry napinaja na smietniku opona niewazna wazne umiejetnosci Janusz - Śro 08 Cze, 2011
Cytat:
sie znasz prawdziwe madafakiry napinaja na smietniku opona niewazna wazne umiejetnosci
komu top mówisz sam jeżdze na śmietniku ale dlatego ze nie mam innych dobrych opon Yarko - Śro 08 Cze, 2011
Cytat:
komu top mówisz sam jeżdze na śmietniku ale dlatego ze nie mam innych dobrych opon
dlatego, że wolisz pojechać na wakacje, a nie solidarnie z kolegami pakować kase we fure wasq - Śro 08 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
Cytat:
komu top mówisz sam jeżdze na śmietniku ale dlatego ze nie mam innych dobrych opon
dlatego, że wolisz pojechać na wakacje, a nie solidarnie z kolegami pakować kase we fure
e tam wakacje niektórzy wola kpl opon przepic w weekend "na miescie"