Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
M - Śro 27 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
oszzz karwa myślę sobie, grubo... ale najciekawsze jest to że w garażu kilka aut z blachami ze stolnicy... w sumie układa się w całość
Combo-słoikPiTT - Śro 27 Sie, 2014
kamil napisał/a:
może leasing No dobra, a jak mieszkanie ?
bardzo spoko bo 2 poziomowe, tylko wypizdow nieco bo to jeszcze tam za Twoim bratembudzik - Śro 27 Sie, 2014
Cartoon napisał/a:
Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera
Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej
Ooo, garaż na 126p Franek - Śro 27 Sie, 2014 Pitt, chcesz kupić czy wynająć?PiTT - Śro 27 Sie, 2014 wynajacFranek - Śro 27 Sie, 2014 Wbrew pozorom, wcale tak tanie obrzeża Wro nie są.
Porównując nawet do Wawy.Jakarti - Śro 27 Sie, 2014 Pitt to cebulak dlatego wybrzydza. jakby byl prawdziwym Panem Feudalnym to by na cene nie patrzyl.PiTT - Śro 27 Sie, 2014
Franek napisał/a:
Wbrew pozorom, wcale tak tanie obrzeża Wro nie są.
Porównując nawet do Wawy.
oczywiscie ze nie sa, jak juz pisalem mieszania sa tu zdecydowanie drozsze niz w wawie i to bez znaczenia czy obrzeza czy centrumCartoon - Pon 09 Mar, 2015 Gdyby ktoś szukał 2 pokojowego mieszkania na Bemowie - to nasze będzie chyba ponownie wystawione na sprzedaż wk... mnie comiesięczne rozliczanie z wynajmującymi, którzy mają "ale" do tego, że mają płacić rachunki za prąd Jakarti - Pon 09 Mar, 2015 Cartoon,
na ile to dzisiaj wyceniasz?Cartoon - Pon 09 Mar, 2015 Operat szacunkowy mieliśmy na 520kpln za same ściany i pewnie tyle chcielibyśmy dostać...
Edit: znacie DOBRĄ agencję nieruchomości, której można by dać mieszkanie na wyłączność? Przy poprzednim ogłoszeniu strasznie denerwowała mnie samowolka tych wszystkich tumanów z różnych biur. Każdy wystawiał inną cenę - niektórzy niższą niż my chcieliśmy - przy czym większość nawet nie zapytała nas, czy wyrażamy zgodę na umieszczenie ogłoszenia na ich stronach.Michał - Pon 09 Mar, 2015
Cartoon napisał/a:
Gdyby ktoś szukał 2 pokojowego mieszkania na Bemowie - to nasze będzie chyba ponownie wystawione na sprzedaż wk... mnie comiesięczne rozliczanie z wynajmującymi, którzy mają "ale" do tego, że mają płacić rachunki za prąd
hehehe
moje też coś czuje bedzie znowu na wynajem. Okazało sie ze kobicie która ode mnie wynajmuje to mieszkanie, firma płaci 50% przez pierwsze pół roku , wiec ona nie da rady sama placić przez następny rok.
Wk...ia mnie to ze baba niby ogarnięta, dziecko, monsh a muszę jej kierwa co miesiąc przypominać:
-witam, kiedy moge sie spodziewać przelewu ( jest 7 dni po dacie - ona myśli ze ja chyba zapomne )
3 dni później
- elośka, nie zaplaciła pani za internet i tv . Prosze zaplacić
następne pare dni później
- dziendobry , kiedy mam sie spodziewać zapłaty za rwe
kierwa, no co miesiąc niektórzy to mają problemy z zapłatą zobowiązań widze.Cartoon - Pon 09 Mar, 2015 U nas stwierdzili (pomimo jasnych zapisów w umowie), że przecież prąd to miał być w czynszu... do tej pory zapłacili tylko za pierwsze 4 mesiące i częściowo za kolejne 2.
Zalegają mi łącznie ~500 i ostatnio w ramach maila z "wyrzutami" poskarżyli się, że w salonie dwa razy im się żarówka ledowa przepaliła i to na 100% wina plafonu, a w łazience przepaliły się dwie żarówki, których nigdzie nie da się kupić (odp. pierwsza półka na prawo w leroyu...)Jakarti - Pon 09 Mar, 2015 Majkul
popros o podwojenie kaucji
Cartoon,
ja yebe
zniszcza Ci mieszkanie z takim podejsciem
nakurwiacie te posty, ze nie mozna na spokojnie nic edytowac Kamill - Pon 09 Mar, 2015 O karwa, to ja mam takich że sami dzwonią i przepraszają ze jest 1 dzien opóźnienia bo pensja nie doszła. A jak ich ostatnio odwiedziłem to mowią że po wymianie liczników miesiąc temu nie maja zimnej wody w kuchni za bardzo, bo wolno leci, ale w sumie im nie przeszkadza wiec nie chcieli mi zawracać głowy