Cartoon - Wto 11 Wrz, 2012 Fiesta ST będzie miała 1.6 ecoboost a nie 1.0kamil - Wto 11 Wrz, 2012 a sorki, do focusa to wpakują, ale i tak do 2015 wycofają wszystkie 1.6, więc i tak do fiesty to zapakują http://www.autocar.co.uk/...177bhp%E2%80%99Cartoon - Wto 11 Wrz, 2012 Ja tam wolałbym chyba 2,0 jak w poprzednim STku kamil - Wto 11 Wrz, 2012 ludzie ogólnie nie lubią zmian....a nie zawsze zmiany = coś gorszego.
Kiedyś jak wymyślono samochód, to niektórzy nazywali to idiotycznym, bezsensownym wynalazkiem, a koń z powozem to przecież w zupełności wystarczający zestaw.Jakarti - Wto 11 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
koń z powozem to przecież w zupełności wystarczający zestaw.
no chyba w wilanowie Cartoon - Wto 11 Wrz, 2012 Jakoś nie mogę uwierzyć, że taki silnik będzie wytrzymały...kamil - Wto 11 Wrz, 2012 Technologia idzie do przodu. Myślę, ze spokojnie wytrzyma.
Przecież by nie wypuszczali silnika, który nie przeszedł ostrych testów, no i jeszcze zdobył jakieś tam nagrody silnika roku.
No nic, poczekamy, pojeździmy, zobaczymy.kamil - Wto 11 Wrz, 2012
Jakarti napisał/a:
no chyba w wilanowie
zdziwiłbyś się, ale są tu nawet wytyczone ścieżki dla koni np. na Osi KrólewskiejJakarti - Wto 11 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
zdziwiłbyś się, ale są tu nawet wytyczone ścieżki dla koni np. na Osi Królewskiej
oczywiscie zartowalem ale o sciezkach dla koni nie wiedzialem kamil - Wto 11 Wrz, 2012 no to teraz już wiesz bardzo mnie to rozbawiło, jak przez środek osiedla jest poprowadzona ścieżka. Jakieś 3-4 lata temu widziałem kilku, co jechało, ale potem chyba już nikt się nie odważył robić z siebie pacana, a może po prostu za dużo ludzi i za duży ruch się zrobił...kamil - Wto 11 Wrz, 2012 http://autokult.pl/2012/0...id-2012-wyscigiBart - Wto 11 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
Technologia idzie do przodu. Myślę, ze spokojnie wytrzyma.
Przecież by nie wypuszczali silnika, który nie przeszedł ostrych testów, no i jeszcze zdobył jakieś tam nagrody silnika roku.
No nic, poczekamy, pojeździmy, zobaczymy.
volkswagenowski 1.4TFSI też nagród podostawał mnóstwo, na trwałość się to niestety nie przełożyłokamil - Wto 11 Wrz, 2012 piszesz o tym z turbo i kompresorem ?martin.h - Wto 11 Wrz, 2012 Widzę, że ekspertów multum. Silnik dopiero co wszedł do sprzedaży, a już oceniana jest jego trwałość, poczekajmy kilka lat i kilkaset tysięcy, wtedy będzie można ocenić czy to udana konstrukcja WuRC - Wto 11 Wrz, 2012 Ten 1.0 ecoboost ma być montowany też w ... Mondeo