HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
anjas - Pon 18 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
ps. ładnie z rabarbarem wyszedliśmy
to rabarbar??? karwa, inaczej sobie wyobrażałem was79 - Pon 18 Kwi, 2011
Franek napisał/a:
Mega się jaram tą alfą!
Jak chcesz to wyślę Ci autograf, bo też w niej siedziałem
anjas napisał/a:
to rabarbar??? karwa, inaczej sobie wyobrażałem
Hie hie witaj w klubie. Jest mega gość z niegoMłody Papież - Pon 18 Kwi, 2011 eee... Januszku, nie panikuj! sie znaczy nie pie.r.dol! myślałem, że było dużo wiecej miesabizon - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
bizon napisał/a:
czizus, co wyscie tam robili
ja w sumie zrobiłem może z 20kółek...
kurf, szybko poszlo, jak na 20 kolek. moje osemki jakos wolniej schodza.Janusz - Pon 18 Kwi, 2011
Cytat:
kurf, szybko poszlo, jak na 20 kolek. moje osemki jakos wolniej schodza.
ja zrobiłem na nich ze 20 kołek, a pewnie z drugie tyle łącznie rabarbar, loko i kolega który ze mną przyjechał bizon - Pon 18 Kwi, 2011 no i rabarbar pewnie driftowal, wszystko jasne Janusz - Pon 18 Kwi, 2011 czy ma ktoś jakiś namiar na Filipa od żółtej bravy??Vlodarsky - Pon 18 Kwi, 2011 ale ALFA !! jednak wiatr w uszach to jest to !!GeKo - Pon 18 Kwi, 2011 Czemu fura Arssa na tym drugim zdjęciu wygląda jakby driftowała w miejscu? Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011 szkoda ze nie zrobiłem zdjęc mojch opon ,w jednej zerwało tak gdzies 1/5 bieżnika,a reszta jest niezle pocharatana,ale nic to ,straty muszą byc!!!dokonczy sie je następnym upalaniu
Ja tą alfą jechałem,całkiem przyjemny wózek,wiatr przyjemnie chłodzi łysine....Franek - Pon 18 Kwi, 2011 Bart, apeluje do Ciebie!Niemy - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
raz ze było cieplej, wiec lepiej asfalt kleił...
wręcz przeciwnie Janusz, wtedy było za ciepło i opony strasznie płynęły, spytaj LokasaM - Pon 18 Kwi, 2011 Było tak ciepło że niemy wyciągał kanapę ze swojej taksówki
BTW tak wlasnie sobie wyobrazalem Rabarbaramichool_vt - Pon 18 Kwi, 2011
Niemy napisał/a:
Janusz napisał/a:
raz ze było cieplej, wiec lepiej asfalt kleił...
wręcz przeciwnie Janusz, wtedy było za ciepło i opony strasznie płynęły, spytaj Lokasa
ja wtedy bylem pijany...
mistrz niedziela , pozdroJanusz - Pon 18 Kwi, 2011 pamiętacie jak mówiłem ze po utwardzeniu amorów i zmianie na seryjne sprężyny a nie te obniżające fura sie prawie nie przechyla?? chyba kłamałem
mam sporo fotek, głownie mnie i żółtego brawo ale fydi i kilka innych osób tez sie załapało, postaram sie ogarnąć to na jakiś picasweb czy cos (wie ktos jak to zrobić?? )