M - Śro 27 Kwi, 2011 Ja mam kompletTomsoN - Śro 27 Kwi, 2011 Maciek Maćku, ale Rojowi chyba chodzi o przejazdy po samym torze, żeby popatrzył na high skilled racing drivers , mam rację? Więc z tym nie będzie problemu M - Śro 27 Kwi, 2011 Żaden problem, tylko ja to taki skilled driver jestem że hoho bizon - Śro 27 Kwi, 2011 jesli chcesz zobaczyc jak sie leci obracajac sie w rzad zaparkowanych aut kolegow, to ja mam spore doswiadczenie Drone - Śro 27 Kwi, 2011
roj napisał/a:
ponawiam prośbę - można się zaklepać do kogoś na przejazd na prawym?
Jasne, możesz ze mną. Coś mi się chyba akurat urywa przy prawym kole Janusz - Śro 27 Kwi, 2011
roj napisał/a:
ponawiam prośbę - można się zaklepać do kogoś na przejazd na prawym?
jak to będzie Twój samochód to nie widzę przeszkód roj - Śro 27 Kwi, 2011
TomsoN napisał/a:
Maciek Maćku, ale Rojowi chyba chodzi o przejazdy po samym torze, żeby popatrzył na high skilled racing drivers , mam rację? Więc z tym nie będzie problemu
dokładnie dokładnie
M napisał/a:
Żaden problem, tylko ja to taki skilled driver jestem że hoho
zaklepuję
bizon napisał/a:
jesli chcesz zobaczyc jak sie leci obracajac sie w rzad zaparkowanych aut kolegow, to ja mam spore doswiadczenie
źle zaparkowali! - zaklepuję
Drone napisał/a:
Jasne, możesz ze mną. Coś mi się chyba akurat urywa przy prawym kole
jak się nie urwie do 8mego - zaklepujęEmerytRs2 - Śro 27 Kwi, 2011 czyli z osobami towarzyszącymi nie ma problemu z wjazdem.
yarko 4 +ja 14
= 414 bizon - Śro 27 Kwi, 2011 o wlasnie, kaski wymagane czy jak kto lubi?M - Śro 27 Kwi, 2011 nie są wymaganebizon - Śro 27 Kwi, 2011 i tak debatuje Bad-i - Śro 27 Kwi, 2011 Macku, jezeli jest taka mozliwosc to i Rudy i Ja wpadniemy przyszosrtkować opony Qukie - Śro 27 Kwi, 2011 bierz rowerowy i koniecznie gogle arssss - Śro 27 Kwi, 2011 Ja co do noclegu określę się w piątek:)M - Czw 28 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Macku, jezeli jest taka mozliwosc to i Rudy i Ja wpadniemy przyszosrtkować opony
Jak zawsze zapraszam - dane do przelewu na pierwszej stronie