Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Greg - Pią 17 Cze, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Greg napisał/a:
Marek, wrzucaj film z dzisiejszego montażu slicków w C2!
to temat Rasty
Greg kazał mi założyć slick na felgi nie używając maszyny !!! kooorwa ile ja się namęczyłem - ale jak się ma silne paluchy to można naciągnąć każdą gumę
Dokładnie! Mamy godzinny footage i teraz Majk to renderuje, za tydzień powinien być trailer.Michał - Pią 17 Cze, 2011 EmerytRs2 - Pią 17 Cze, 2011 widzę że kristoff na grubo leci...
to na WST czy na gofry 26.06 ?Jakarti - Pią 17 Cze, 2011 ja jeszcze Cie musze odwiedzic..rasta - Pon 20 Cze, 2011 Dajesz
To chyba z grójca na kapciu zapindalał ???PiTT - Wto 21 Cze, 2011 srogo a f1 jest dosyć wytrzymała bo pamiętam jak mi w czechach choojki na stacji przecieli oponę i dymałem kilkanaście km na totalnym flaku tylko żeby dojechać do kolejnej stacji
nie było śladu z zew. na oponie, jedynie od środka nieco się zjechała, chwała za ranty zabezpieczające rasta - Pon 18 Lip, 2011 OZ Superleggera + zmęczone Federale = 0/0 - nie trzeba wyważać
rasta - Śro 28 Wrz, 2011 Co by tu dziś założyć
rasta - Pon 10 Paź, 2011 Panowie chciałem tylko przypomnieć, ze dalej funkcjonujemy i zapraszamy wszystkich na wymianę oponek na zimówki anjas - Wto 11 Paź, 2011
rasta napisał/a:
zapraszamy wszystkich na wymianę oponek na zimówki
a na jakie zimówki wymieniacie? Jakieś nówki sztuki? Bo w sumie chętnie bym z takiej wymiany skorzystał rasta - Wto 11 Paź, 2011 Dla ciebie coś się znajdzie