HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
Passenger - Pon 11 Kwi, 2011 Impreza bardzo udana! Można było polatać bez ograniczeń Niestety nie załapałem się na LapTimera... Wg zegara na radiu wyszło około 2:00 min., więc jest postęp Gaydek - Pon 11 Kwi, 2011 No właśnie, właśnie. Pełną dzidą można było polatać ponad dwie godziny a to już coś, szczególnie, że w pogotowiu czekali instruktorzy, którzy chętnie wsiadali i na prawy i za kierownicę, ale za mało było tych lap timerów. Na nast. imprezę musimy załatwić jakiś profi pomiar.
Klepiemy termin na 2012?rasta - Pon 11 Kwi, 2011 Klepiemy Gaydek - Pon 11 Kwi, 2011 Dobsze
rasta, dzięki za pożyczenie ATSów Gaydek - Pon 11 Kwi, 2011 Szanowni kolegowie , bardzo proszę o przesłanie do mnie (mail via PW) lub umieszczanie na forum fotek i filmów ze spota na torze. Jeżeli ktoś mierzył czas i chce się pochwalić, to również proszę o info. Ja fotek nie mam a moim czasem już pochwalił się nasz kontuzjowany Marcel (Marcel, wracaj do zdrowia! ), ale liczę na Was.
Jeżeli ktoś ma jakieś ALE, wąty i problemy dot. imprezy to proszę się nie krępować, księga skarg i zażaleń via PW . Mi się podobało, ale nie do końca, na pewno można to było lepiej zorganizować, ale to w zasadzie moja pierwsza impreza więc w przyszłym roku będzie lepiej. Trochę zaskoczyła mnie frekwencja niebiesko-zielonych, ale co zrobić, to miała być impreza dla nas a wyszła dla szeroko pojętego grona znajomych i dla nas. Mimo wszystko... dziękuję za udział i dobrą zabawę .anjas - Pon 11 Kwi, 2011 A kto był, dajcie jakieś info Gaydek - Pon 11 Kwi, 2011 Poza mną byli:
rasta Morsem
TOXIC Sportem
Miniac Miniakiem
Passenger Cuprą
Ciacho Foką RS Mk1
Przemek Cajbel Lancerem Evo
Rafter Audi A5 2.0 TFSI quattro
Lukas Mazda 3 MPS Mk2
pumfkp Foką 2.0 Mk1
dr. Foką 2.0 Mk1
Opoya Pumą 1.7
TAM zeswapowanym na 3.0 Cougarem
Maciek Ziobrowski Lancerem Evo
AleX_R53 Cooperem S
Sławek Lancerem Evo
i rodzina kosmitów Lancer Evorasta - Pon 11 Kwi, 2011 Za:
- że się udało (gradki Gaydek)
- sobotnia imprezka
- pogoda
- 2 godz. wolnego latanie po dużej pętli
- możliwość polatania na lewym w Puma VCT, Focus RS, Mazda MPS
- to jak zapierdala Cupra
Przeciw:
- 2-wu godzinne smęcenie Szwagierczaka
- urwane szpilki od piasty w Morsie
- tylko 2 godz. na dużej pętli (choć i tak pewnie budżet by więcej nie wydolił na wachę)
- Mazda MPS nie hamuje