Nie ma mnie na fb, nie mogę tam zadziałać. Wygrałem wycieczkę?Vlodarsky - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
DS Cabriolet
trafiłeś... ale trzeba podać prawidłowo model to tak ja bym nazwał Twój samochód żuk z plandeko - wiadomo, że trafiłem, ale nie wiadomo która generacja żuka itd...
poza tym - nie masz FB to znaczy, że nie istniejesz i nie mogłeś odpowiadać Gaydek - Czw 01 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
czy jest możliwość otrzymania naklejki Vlodarsky Racing?
Muszę zamówić nowe. Myślę, że inne. Jeszcze nie wiem jakie
Super. Przydałaby się taka na folii transferowej czy jak jej tam... Tak jak naklejka hh.org.Jacek - Czw 01 Gru, 2011 Bonczek - Czw 01 Gru, 2011 DS21? Greg - Czw 01 Gru, 2011
Gaydek napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
Super. Przydałaby się taka na folii transferowej czy jak jej tam... Tak jak naklejka hh.org.
O to to. I małe też dla estetów. qbica - Czw 01 Gru, 2011
Gaydek napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
Super. Przydałaby się taka na folii transferowej czy jak jej tam... Tak jak naklejka hh.org.
o to to! poprosze też grafike nowego logo, bo po zimie wpadną nowe naklejki przy okazji nowego body kitu Bad-i - Czw 01 Gru, 2011 Vlodek rządzi, podjezdzasz pach pach zenony wymienione Gaydek - Czw 01 Gru, 2011
Greg napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
takie auta po programie to dla mnie pikuśVlodarsky - Pią 02 Gru, 2011 logo 2011
później było z delikatną zmianą...
a to już logo i wlepa na 2012
Greg - Pią 02 Gru, 2011 Marek, za małe światło między krawędzią czerni a napisem Vlodarsky, analogicznie z racing-..., z prawej to samo - napisy za blisko flagi, a millers oils powinno byc minimalnie mniejsze zeby światła się wyrównały
Kto to robił? PiTT - Pią 02 Gru, 2011 ja bym millersa mniejszego zrobil a powiekszyl Vlodarsky Racing