To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [T] Bytom - miasto które kocham...

Jacek - Pon 18 Lip, 2011

relacja koleżanki z pracy z wczorajszego wypadu na basen miejski:

Ojciec do 6 letniego syna:
''Nie śpij na słońcu, bo.... powinno być, bo dostaniesz udaru
"Nie śpij na słońcu bo Ci przy.pierdole"
i szereg szereg innych...

:faja:

mi - Pon 25 Lip, 2011

Cytat:
Podopieczni Dariusza Fornalaka piłkarze Polonii Bytom doznali sromotnej porażki we wczorajszym spotkaniu w Szczecinie. Miejscowa Pogoń już po 6 minutach gry prowadziła 2:0, co przesądziło o wyniku spotkania.

Pierwszy na listę strzelców wpisał się podczas sobotniego spotkania Bartosz Ława, który w 2. minucie meczu potężnym strzałem z dystansu pokonał bramkarza bytomskiej Polonii - Michała Misiewicza. Nim Niebiesko-Czerwoni otrząsnęli się po szybkiej utracie bramki, drużyna ze Szczecina prowadziła już 2:0. W 6. minucie gry dośrodkowanie w pole karne wykorzystał Dawid Kucharski podwyższając tym samym wynik spotkania. Napór piłkarzy ze Szczecina pomimo pewnego prowadzenia trwał do końca pierwszej połowy. Broniący dzisiaj w bramce Polonii Michał Misiewicz dwoił się i troił, aby nie dopuścić do utraty kolejnych bramek, jednak wobec nieskuteczności naszej obrony, strata następnej bramki była tylko kwestią czasu.

Druga połowa podobnie jak pierwsza rozpoczęła się od ataków piłkarzy Pogoni, na których efekt nie trzeba było długo czekać. W 54. minucie spotkania dośrodkowanie byłego piłkarza bytomskiej Polonii - Petera Hricki wykorzystał Donald Djousse, podwyższając wynik spotkania na 3:0 dla Pogoni. Niebiesko-Czerwoni pomimo trudnej sytuacji próbowali stworzyć sobie sytuacje podbramkowe, jednak kiedy już je wypracowali nie potrafili skutecznie ich wykończyć. W końcówce meczu tempo wyraźnie spadło, piłkarze Pogoni bronili bardzo korzystnego wyniku, a Poloniści mimo prób nie potrafili zagrozić skutecznie bramce szczecinian bronionej przez Radosława Janukiewicza i spotkanie zakończyło się pewnym zwycięstwem Pogoni 3:0.

Przegrana Polonii Bytom spowodowała, że nasz zespół po 1. kolejce zajmuje niestety ostatnie miejsce w tabeli I ligi. Miejmy nadzieję, że w kolejnym spotkaniu poloniści zdobędą nie tylko pierwsze punkty, ale również i bramki. Rywalem bytomian w 2. kolejce będzie zespół Warty Poznań. Spotkanie zostanie rozegrane w Bytomiu 31 lipca o 18.00.

EmerytRs2 - Pon 25 Lip, 2011

http://bytomski.pl/viewtopic.php?t=4864
mi - Śro 27 Lip, 2011

Cytat:
Mieszkanka Chorzowa prowadząca volkswagena zderzyła się z tapczanem, zrzuconym tuż przed maską jej samochodu z wiaduktu na alei Jana Pawła II. Sprawców tego idiotycznego czynu poszukują bytomscy funkcjonariusze.

Dzisiaj krótko po północy z dyżurnym bytomskiej komendy skontaktowała się 28-letnia mieszkanka Chorzowa, która jadąc volkswagenem passatem aleją Jana Pawła II pod wiaduktem prowadzącym pod ul. Chorzowską, nagle zobaczyła spadający tuż przed maską jej samochodu sporych gabarytów przedmiot. Chorzowianka nie zdołała w porę wyhamować i uderzyła w ten przedmiot, uszkadzając przód pojazdu. Wezwani na miejsce policjanci z drogówki stwierdzili, że przedmiotem zrzuconym z wiaduktu był stary tapczan. Osoby, które dopuściły tak niewyobrażalnie głupiego wybryku, są teraz poszukiwane przez bytomskich mundurowych. Już za samo narażenie na niebezpieczeństwo innej osoby, grozi im do 3 lat wiezienia.

Wszystkie osoby, które mogą pomóc w ich ustaleniu prosimy o kontakt osobisty z funkcjonariuszami z KMP w Bytomiu przy ul. Powstańców Warszawskich 74 lub telefoniczny pod nr. telefonu (32) 388 82 00. Informację można również przekazać do najbliższej jednostki dzwoniąc pod nr. telefonów alarmowych 112 i 997.

xD

Bart - Śro 27 Lip, 2011

Marek23 - Śro 27 Lip, 2011

mi, masz bardzo ladny podpis. Nie wiedzialem,ze kolektorowiec tak cisnienia nie trzyma :rotfl:
mi - Śro 27 Lip, 2011

bardzo ładny to ja mam penis!

(no - penisek konkretnie)

Marek23 - Śro 27 Lip, 2011

Spoko, dam znać jakbym miał chętnego
mi - Śro 27 Lip, 2011

:*
Bart - Pon 01 Sie, 2011

http://katowice.gazeta.pl...sie_zapada.html
mi - Pon 01 Sie, 2011

no dobra - może się sypie tu i ówdzie, za to drużyna piłkarska jest wyjątkowo mocna!
http://ekstraklasa.net/1liga/tabela?ciastko=1

Bart - Pon 01 Sie, 2011

kibole też nie w kaszę dmuchał: http://katowice.gazeta.pl...ez_kiboli_.html

mi - Pon 01 Sie, 2011

inna sprawa, że ten Wołosz cały jest idiotą.

No ale to o Bytomiu temat, nie o Wołoszu. Więc - w międzyczasie powstaje u nas konkretny tor wyścigowy:

Maciusiowy - Pon 01 Sie, 2011

mi napisał/a:
No ale to o Bytomiu temat, nie o Wołoszu. Więc - w międzyczasie powstaje u nas konkretny tor wyścigowy:

gute Kurve!

Bart - Pon 01 Sie, 2011

heh, z tej perspektywy dobrze ten łuk wygląda. Na żywo trochę jest nierówny, no i 99% kierowców jeździ tam z szybkością 20km/h :wall: