Taaaaaak, gume już palili¶my u Fydiego pod domem, łapa dobrze trzyma to podstawa.Mick - ¦ro 08 Lip, 2009
matt napisał/a:
fydi napisał/a:
jak dobrze pójdzie to jutro rano będzie zarejestrowany
K0 WILLI ?
"K0 WAL"
michool_vt - ¦ro 08 Lip, 2009
fydi napisał/a:
jutro rano będzie zarejestrowany
czyli wieczorem bedzie ubezpieczony i jedziemy do pieskowaje skaly/ojcowa? Loko - ¦ro 08 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
fydi napisał/a:
jutro rano będzie zarejestrowany
czyli wieczorem bedzie ubezpieczony i jedziemy do pieskowaje skaly/ojcowa?
Taak, patrzcie na to znajomy ma tak± fotę z trasy olkusz-skała, dopytuje go jeszcze gdzie to dokładnie jest, ale genialne miejsce na fotki. Pojedziemy tam i porobimy jakie¶ zajebiste foteksy. Już widzę williego na tym zakręcie jak leci z dociażonym prawym przodem, lekko przekraczajac o¶ jezdni i za chwile złoży się w drug± stronę, karwa mam wizje jeszcze potrzebujemy kogo¶ z fajnym aparatem kto ja zrealizuje
martin.h - ¦ro 08 Lip, 2009 Ja widzę jak idealnie tnie te zakręty, prawy maks przy krawężniku*
*dla Oskara: prafy pszes krafęsznik michool_vt - ¦ro 08 Lip, 2009
1:15 to ten zakręt Anonymous - ¦ro 08 Lip, 2009 Odcinek extra - willim jeszcze tam nie byłem ale fotki faktycznie mog± być zajebiaszcze z tej trasy ino jechać ! michool_vt - ¦ro 08 Lip, 2009
Kita napisał/a:
Odcinek extra - willim jeszcze tam nie byłem ale fotki faktycznie mog± być zajebiaszcze z tej trasy ino jechać !
to jest Twoja szansa jak chcesz to poinformie cie o wypadzie, dawaj telefon na pw k-mart - ¦ro 08 Lip, 2009
Loko napisał/a:
łapa dobrze trzyma to podstawa.
niemozliwe, lapa w willim nigdy nie trzyma, nawet na nowych linkach tarczach klockach plynie i maks podciagnietej lince fydi - ¦ro 08 Lip, 2009
Cytat:
niemozliwe, lapa w willim nigdy nie trzyma, nawet na nowych linkach tarczach klockach plynie i maks podciagnietej lince
potwierdzam. trzyma ¶rednio, ale jest lepiej niż w saxo fydi - Czw 09 Lip, 2009 ja jebie. szybko niestety tego nie zarejestruje martin.h - Czw 09 Lip, 2009 Why? Co stoi na przeszkodzie?fydi - Czw 09 Lip, 2009 tak. s± błędy na dokumencie z odprawy celnej, która była w Lbl.Anonymous - Czw 09 Lip, 2009
fydi napisał/a:
Cytat:
niemozliwe, lapa w willim nigdy nie trzyma, nawet na nowych linkach tarczach klockach plynie i maks podciagnietej lince
potwierdzam. trzyma ¶rednio, ale jest lepiej niż w saxo
Tak , to prafda Anonymous - Czw 09 Lip, 2009
fydi napisał/a:
tak. s± błędy na dokumencie z odprawy celnej, która była w Lbl.