k-mart - Pon 16 Cze, 2008 Nie ogladam nigdy wiecej meczy PL - to nie na moje nerwy.
Wszystko sie niszczy dookola gdy przegrywamy.Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 ja od początku śmiałem się z korby medialnej i naiwności polskich kibiców którzy uwierzyli jak zawsze że Polska to potęga piłkarska ahahahhahaha bardziej oglądałem ich z ciekawości niż wiary w to że pokażą klasę gry której wiadomo że nie posiadająAnonymous - Pon 16 Cze, 2008 krzynowek KIEDYS byl naszym najlepszym zawodnikiem.Stf - Pon 16 Cze, 2008 polska - chorwacja 0:1
austria - niemcy 0:3qbus - Pon 16 Cze, 2008
Cytat:
moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tym krzynowkiem?
Leo - Jacek jak bedziesz miał piłke na połowie przeciwnika to co robisz?
Jacek - hukam na bramke Panie trenerze
Leo - tak jest swietnie, a jak na swojej połowie?
Jacek - to do Boruca...
z ławki trenerskiej dobiega tylko okrzyk... Jacek huknij! michool_vt - Pon 16 Cze, 2008
qbus napisał/a:
Jacek huknij!
aaaaaaa, tak tez myslalem Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 już nasi by mięciutko mieli, ale mają słabiutką obronę lukp - Pon 16 Cze, 2008 damy radę Austria-Niemcy 23minuta 0:0Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 lewandowski nie wiedział co zrobić to sobie kopnął ,, właśnie takiego wykończenia brakuje, nasi mają słabą obronę i kiepski atak , skazani na porażkę
3 bardzo poważna chorwacka akcja ,, a my ?
krzynówek hahahahahha patafian z boiska !!!!lukp - Pon 16 Cze, 2008 nie można tego oglądać !!!!!!!!!!!
ARTUR dziękuje ze nie ma już 0:2 albo więcej!!
obrony brak ataku brak nie ma niczego Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 jaki tekst komentatorów "szukajmy okazji do bramki w ostatnich 2 minutach" hahahah niezła komedia w 45minut nie mogli nic wypracować dobrego to zrobią to 2 minuty tacy są mocni !! hahaha
boruc king!!! jest dobry , nasi by już wpierdziel z 3 jajo dostawali
lukp - Pon 16 Cze, 2008 może po przerwie się coś zmieni jakiegoś gola chłopaki strzelą i będzie 1:0 dla nas
mamy Chorwaci prowadzą jak Niemcy 0:1Anonymous - Pon 16 Cze, 2008 obrona nasza ,, noga za krótka nie dobiegł , przewrócił się hahahahahAnonymous - Pon 16 Cze, 2008 no i mamy problemAnonymous - Pon 16 Cze, 2008 problem to mieliśmy od początku