HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Maciek - Śro 29 Sie, 2007 Ja się już nie moge doczekac 206 Gti - Śro 29 Sie, 2007 Zadzwonie albo podajde tam dzisiaj obiecuje ze nie bede jedził i zobaczmy czy maja pomiar czasu. !!
http://www.formulam1.pl/Anonymous - Śro 29 Sie, 2007 Adam tylko badz wobec nas fair a jeszcze bardzie w stosunku do miśków pluszaków i nie jezdzij nielegali KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 przyłapany na nielegalu zostaje wykluczony z klasyfikacji Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 o tak o tak umowmy sie na mokrym
po drugie dlaczego zwyciezca pierwszej eliminacji dostal 11 pkt a w drugiej 12 pkt????FreeMan - Śro 29 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
przyłapany na nielegalu zostaje wykluczony z klasyfikacji
Nie... zostaje zawieszony na 2 wyscigi
Generalnie na Bemowie bylem pierwszy raz, ale tor mi bardzo popasowal. Bardzo fajny , techniczny tor i trzeba sie mocno napracowac zeby krecic dobre czasy.
Nie moge sie juz doczekac nastepnej eliminacji....
Niestety widze ze bede musial sie sporo napracowac zeby dogonic samodzielnego lidera.
Adam co do wagi i rozpedzania sie.... po kazdym zakrecie 180 stopni musialem sie rozpedzac i wtedy wlasnie moja waga robila swoje... ale ja sie tak latwo nie poddam.206 Gti - Śro 29 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
nielegalu
Ok czyli rozumiem jest zasada ze nie ma nielegali .... OK !
FreeMan napisał/a:
bylem pierwszy raz, ale tor mi bardzo popasowal. Bardzo fajny , techniczny tor i trzeba sie mocno napracowac zeby krecic dobre czasy.
Tez mi sie bardzo podoba gdyby nie te wolne wózki .. Mozemy sie kiedys wybrac na te 9 konne
FreeMan napisał/a:
Adam co do wagi i rozpedzania sie.... po kazdym zakrecie 180 stopni musialem sie rozpedzac i wtedy wlasnie moja waga robila swoje
Jasne ... Waga ma znacznie ... Oczywiscie ...
FreeMan napisał/a:
ale ja sie tak latwo nie poddam
Na to licze !!! :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564:206 Gti - Śro 29 Sie, 2007
Badi to jest taki sam jak na Benowie 6.5 konny ... Takimi wczoraj jezdziliśmy ...
Jest jeszcze ten niebieski 9 konny ..
P.S
Na następna eliminacje moge przywiesc fotki z mojego okresu wyścigów .. Z R.Kubicą
Jak znajdę ! KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 ja się piszę na niebieskie - to nie będzie nielegal bo tor już zaliczony i inna specyfikacja technicznaBad-i - Śro 29 Sie, 2007 206 Gti - ale ten ladniej wyglada
niech ktos poprawi tabele - nie po to sie napinalem zeby mnie nie bylo na rankingu FreeMan - Śro 29 Sie, 2007 ile wogole planujemy eliminacji ? tzn. ile ma trwac sezon ? 3 miesiace, pol roku , rok ??KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 ze dwa lata najmniej żebym się odbił od dna listy FreeMan - Śro 29 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
ze dwa lata najmniej żebym się odbił od dna listy
i tak nie zdarzysz Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 Kondziu to ja predzej zejde do wagi 206Gti - ale za to ty za dwa lata bedziesz wisial na scianach zamiast Polodego