tak.. ten z lewej to moj.. a z prawej saxo przyjaciela jutro bedzie mam nadzieje jezdzone
To może przyjaciela też zapros na forum.
tak zdecydowanie zagosciu tu..
tak wogole to malo tu chyba 106. a rally to juz wogole.. czuje sie osamotniony 106 - Nie 09 Kwi, 2006
disko napisał/a:
tak wogole to malo tu chyba 106. a rally to juz wogole.. czuje sie osamotniony
bez paniki.. jest nas tu juz min dwoch... : D
106 to dobre samochody wiec damy rade : )Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006
106 napisał/a:
disko napisał/a:
tak wogole to malo tu chyba 106. a rally to juz wogole.. czuje sie osamotniony
bez paniki.. jest nas tu juz min dwoch... : D
106 to dobre samochody wiec damy rade : )
korci mnie s16 ale malo w polsce dobrych okazow.. wszystko walone po dachach .. ciezko kupic lalke..Loko - Nie 09 Kwi, 2006 Jak jakiesz znajdziesz w dobrym pieniadzu to pisz Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006
Loko napisał/a:
Jak jakiesz znajdziesz w dobrym pieniadzu to pisz
no przez ostanie pol roku zrobilem razem z ziomkiem przeszukanie ostre po najblizszej europie.. alenaprawde wszystkie po dzwonach i i tak w okolicach 20 000 wygladaja pieknie ale w srodku demolka..
jest kilka ktore warto zprawdzic.. po lekkich niby dzwonach.. ale trzeba by wstawic do pana mechaniczka coby zaufanym okiem zobaczyl czy wszystko jest pieknie.. bo nawet znajomi ci sprzedadza po dachu jako lalke..carlose - Nie 09 Kwi, 2006 następny francuz w¶ród nas niedługo to będ± same francuskie hothatch-e co z japończykami się dzieje Gotti - Nie 09 Kwi, 2006 To ja zasilę grono włoskich hot hatch'y... chociaż punto ¶rednio do takiego miana pasuje
Witam i pozdrawiam !
K.Loko - Nie 09 Kwi, 2006 Witam i miłego pobytu na forum życze:D
dzi¶ owocny dzień, wysyp nowych userów Anonymous - Pon 10 Kwi, 2006 Witam!
Jestem z tych Tych od Tyskich, obecnie smigam Renault Clio 2.0 16v Sport (wczesniej mialem Renault 19 1.8 16v 135KM w sedanie, nastepnie Opla Vectre B FL), po lekku dlubniete, ale sam do konca jeszcze nie wiem co bylo w nim robione. W najblizszym czasie mam zamiar go zhamowac, wiec mysle ze sie okaze co i jak.
Autko ma zrobiony wydech kompletny firmy ELIA z homologacja, obnizony o ~40mm na sprezynach APEX, 17' felgi STILAUTO ER500, wkladka KING DRAGON i kilka innych detali
Przy okazji chcialem podziekowac uzytkownikowi tego forum - PCS ktory bardzo mi pomogl w sprawach Clio!
Witam Wszystkich raz jeszcze, szczegolnie tych ktorych znam i zauwazylem tu na froum m.in. Pitt oraz KonradMK - uzytkownicy R19 16v.
taka pogladowa fotka:
saxorulez - Pon 10 Kwi, 2006 Tyskie jest dobre...
Witamy serdecznie.. ładnie się tu nam kolega przedstawił.. jak bedziesz mial wyniki z hamowni to wrzucimy je z pozostałymi fotkami do działu PIMP MY RIDEKonradMK - Pon 10 Kwi, 2006
Kune napisał/a:
Witam!
Jestem z tych Tych od Tyskich, obecnie smigam Renault Clio 2.0 16v Sport (wczesniej mialem Renault 19 1.8 16v 135KM w sedanie, nastepnie Opla Vectre B FL)
siemasz kune, widzę zdrada pełn± par± Loko - Pon 10 Kwi, 2006 Witamy na forum.
to nie tyskie jest dobre, to jest dobre bo tyskie Niemy - Pon 10 Kwi, 2006 Wow ile nowych furek do nas dolaczylo :546:
witam wszystkichk-mart - Pon 10 Kwi, 2006 Witam wszystkich, bardzo mily przyrost na naszym forum, morda sie cieszy No i kolejna cliowka, bardzo ladna!Jakarti - Wto 11 Kwi, 2006 i ja witam wszystkich a szczegolnie bo poprzez zainteresowanie nowego braciaka Punciaka