kosmita - Pią 24 Cze, 2016 Podobno specjalnie to zrobili, żeby dłużej było ją można oglądać No i tym razem szyba nie zaparowała Kenet - Sob 25 Cze, 2016 Bonczek - Nie 26 Cze, 2016 was79 - Czw 28 Lip, 2016 Skoda Kodiaq (prawie) bez kamuflażu:
nie przypomina wam z tyłu któregoś tam range rovera?
btw ale będzie hicior sprzedaży Kamill - Czw 28 Lip, 2016 Do octavi nie ma podejścia.pcs - Czw 28 Lip, 2016 ssangyongi nowe chyba nie RR
swoja droga stylisci ssangyonga budujac swoje koszmarne modele 15 lat temu pewnie sie nie spodziewali ze te koszmary w nieco ugladzonej formie stana sie inspiracja dla stylistow BMW i Merca do stworzenia min. Suva "coupe" BMW X6 czy " Vano-suva" Mercedesa R
Koszmar funkcjonalno-stylistyczny jakim jest X6 pobilo samo BMW swoim modelem 5 w wersji liftback, ktore chyba sie GT nazywalo.alphaOne - Czw 28 Lip, 2016 z X6 moze tylko Merc GLE konkurowacpcs - Czw 28 Lip, 2016
alphaOne napisał/a:
z X6 moze tylko Merc GLE konkurowac
nie pamietalem jak sie ten nowy merc nazywa, ale z tego co wiem jest tez wersja suvo - sedan, przynajmniej na rynku rosyjskim bo reklame widzialem. Koszmar, ale taki gust na wschodzie.kosmita - Czw 28 Lip, 2016 Ten kodiak faktycznie stylu do RR sporta podobny. Z pewnością będzie się dobrze sprzedawało, smutne, że w takim kierunku idzie motoryzacja.
Ssangyongowi zabrakło do sukcesu otoczki "premium", niemce mogą wypuścić każde brzydkie, niefunkcjonalne gówno, a i tak ludzie będą sikać ze szczęścia (vide x4, x6, cla, gle coupe).Bonczek - Pon 01 Sie, 2016 Spoko, zaraz jeszcze będzie GLC Coupe Kamill - Pon 01 Sie, 2016
Bonczek napisał/a:
Spoko, zaraz jeszcze będzie GLC Coupe
I właśnie dlatego, głównie z powodów wizerunkowych, rozstałem się z tą marką. Idźcie swoją drogą, ale beze mnie.Franek - Pon 01 Sie, 2016 PiTT - Pon 01 Sie, 2016 wizerunek to podstawa
Bonczek - Wto 02 Sie, 2016
Kamill napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Spoko, zaraz jeszcze będzie GLC Coupe
I właśnie dlatego, głównie z powodów wizerunkowych, rozstałem się z tą marką. Idźcie swoją drogą, ale beze mnie.