Kurczaki przem liczyłem na coś więcej, ja z fałdowskim i głogowskim w zeszłym sezonie szedłem łeb w łeb... Druga astra też mi dobrze znana. Na jakiej oponie jechałeś ?
Nie przesadzałbym z tym cos więcej. Poligon jest wymagający i nie idzie tam zwojowac za wiele seryjnym autem. Gdy przyjezdzałem dobrze przygotowaną 106-tką i wbijałem się na pudło generali, to dosc pogardliwie spoglądałem na gosci w seryjnych autach typu GTI, albo w oklatkowanych autach na drogowych oponach. W takim set-upie nie ma tam czego szukac nawet autem typu 4x4.
Tych chłopakow co wymieniłes totalnie nie znam i trochę mnie zaskoczyły te nazwiska. Moze chłopaki dobrze jezdzą, mają dobre auta, nie wnikam. Mysle, ze po zainstalowaniu kilku gadzetow do mojej 206 bedzie duzo lepiej
Jechałem na miękkim Maxsporcie 185/55 r15, a z tyłu jestem wierny medii
BTW.
Kubas, a gdzie ty z nimi rywalizujesz? Nie widziałem Cie ani w wynikach autoslalomu, ani Bydg.MK?kubas - Pon 12 Mar, 2012 W bydgoskim MK jestem i w Mini Kjsie itd... Autoslalom mnie ominał, na poligon muszę się wybrać w końcu...Anonymous - Pon 12 Mar, 2012 Przem_106, mysle ze jak na seryjne auto to dobry wynik,poligon to specyficzne miejsce i przewage maja wjezdzeni w niego lokalesi.Mnie dziwily tam stosunkowo slabe wyniki niektorych rallycrossowcow....Janusz - Pon 12 Mar, 2012
qbus napisał/a:
A my startowalismy wczoraj w Memoriale dla Amatorów, tzn. ja popilotowałem naszego szefa (CRX) a mlody jechał 106. Załapaliśmy się (CRX'em) na jedno ujecie w tym filmiku, 106 tu jest pelno szedł chłopak dzidą
Impreza w konfiguracji 2 oesy w 2 petlach, 1 oes to kobylec w praktycznie nie zmienionej fomie wiec slaba opcja na kjs, mostek Pogana jak zwykle zebral swoje żniwo. 2 oes o nic nie mówiącej nazwie Syberia okazał się tak naprawdę troszkę przedłużoną (1.4 km) Dąbrowicą zaczynającą się jeszcze przed leśniczówką, brak szykan na całym oesie, mega podbicia na których ja w CRX'e mialem wrazenie ze czesto latamy w powietrzu i srednia zwyciezcy przekraczajaca 90 km/h. Z mlodym przegralismy 1.2 s na calym KJS'ie, w klasie mlody 6, my 8 miejsce na cos ok. 30 samochodow a w generalce 22 i 24 na 60 aut. Ogolnie bylo fajnie i sympatycznie, przed startem wszyscy zawodnicy poszli zlozyc kwiaty na grób Janusza, byli jego rodzice. Fajna impreza ktora w przyszlym roku ma sie troszke rozrosnac.
A tu w 1:40 wizytacja rowu przez mlodego:
przez ta krotka przygode musial przez caly kjs odrabiac do nas straty
a to srebrne evo oklejone w "ila" to bracia Wilkowie zmienili furę ?? czy 'ila" zaczęła "sponsorować" kogoś innego ?kubas - Pon 12 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
Przem_106, mysle ze jak na seryjne auto to dobry wynik,poligon to specyficzne miejsce i przewage maja wjezdzeni w niego lokalesi.Mnie dziwily tam stosunkowo slabe wyniki niektorych rallycrossowcow....
W ogóle wyniki są dziwne. Ahard w 205konnej 205 szału nie robi a też można powiedzieć że jest tak lokalsem...qbus - Pon 12 Mar, 2012 Janusz tak to Wilk jechał tym Lancerem.
Są filmiki, Młody:
i ja z Tomkiem
Janusz - Pon 12 Mar, 2012
Cytat:
Janusz tak to Wilk jechał tym Lancerem.
to sie grubo chłopaki bawia teraz, przedem takim ulepionym Clio sportem latali, a przeciez koszt upalania takiego evo w stosunku do clio to x kilka razy.
Swoja droga ciekawe czemu nie zdecydowali sie na poważniejsza zabawę... bo za koszt zakupu lancera to by zrobili clio i pojechali kilka rund rd3l... albo kupili coś innego i tez polecieli co nieco...qbus - Pon 12 Mar, 2012 Nie nie, Lancer jest na sprzedaz, poki nie polakierowal go to mowi ze upala
Gosc ma odklejona jedna klepke, do czego nie wsiądzie to wygrywa.Janusz - Pon 12 Mar, 2012
qbus napisał/a:
Gosc ma odklejona jedna klepke, do czego nie wsiądzie to wygrywa.
Ale nie dzwoni przynajmniej grubo, zawsze jakoś udaje im się z niewielkimi uszkodzeniami wyjść z opresji przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie znam dobrze ich historii, no i chyba obaj braciszkowie daja rade qbus - Pon 12 Mar, 2012 Ja pamietam czasy jak przyjezdzal np. na kreciola do Dobczyc Lancia Y i wygrywal generalke czy Puntem 1.2 od matki, prze gigant jest
A drugi to nie wiem, Focusa RS'a ma Bart - Pon 12 Mar, 2012
qbus napisał/a:
Lancia Y
Wrobel - Pon 12 Mar, 2012
Koto napisał/a:
dobrze Młody poszedł
zajebiste yokohamy mialem to sie szło... a ze po krzakach no coz "taki sport "matt - Pon 12 Mar, 2012 Wrobel, super jazda na bogato, rano już oglądałem oklejenie tylko miałeś zrobić co by groźniej było