Yarko - Wto 31 Maj, 2011 różnie, u nas popularniejsze są cm/mm ale niektóre mają wymiary podane w calachkosmita - Wto 31 Maj, 2011 Zależy jak producent sobie wymyśliBladeRunner - Czw 02 Cze, 2011 Sorry za wejście laika ale:
Szukam czegoś na zamianę za moje codzienne Toyo CF1 (185/55/14) na coś weekendowego / track- dayowego. Wiem, że są małe ale...
Jakieś sugestie co to może być? Może Federal 595 SS?kubas - Czw 02 Cze, 2011
BladeRunner napisał/a:
Sorry za wejście laika ale:
Szukam czegoś na zamianę za moje codzienne Toyo CF1 (185/55/14) na coś weekendowego / track- dayowego. Wiem, że są małe ale...
Jakieś sugestie co to może być? Może Federal 595 SS?
a są w tym rozmiarze ? BladeRunner - Czw 02 Cze, 2011 Są (np: Link)
Chodzi mi o lepszą oponę uliczną czasem użytkowaną na pojeżdżawkach...Jakarti - Czw 02 Cze, 2011 no to ja bylem zadowolony ostatnio z contisport contact 3.
jak sie dogrzeja to dobrze trzymaja
teraz mam r1r toyo i to juz jest na codzien max czego mozna chciec lata sie zakrety tak jakby ich nie bylo miszcz. no a podobno to ta sama mieszanka co r888 wiec i na tor bedzie jak znalazl. co do trwalosci jeszcze sie nei wypowiadam. kolorowe paski sie starly..
ciekawe jak to na torze. na wodzie jeszcze nie jezdzilem Marek23 - Czw 02 Cze, 2011 Mi R1R zżarło, a nawet na prawdziwe lotnisko nie wyjechałem...Yarko - Czw 02 Cze, 2011
Jakarti napisał/a:
no to ja bylem zadowolony ostatnio z contisport contact 3.
jak sie dogrzeja to dobrze trzymaja
teraz mam r1r toyo i to juz jest na codzien max czego mozna chciec lata sie zakrety tak jakby ich nie bylo miszcz. no a podobno to ta sama mieszanka co r888 wiec i na tor bedzie jak znalazl. co do trwalosci jeszcze sie nei wypowiadam. kolorowe paski sie starly..
ciekawe jak to na torze. na wodzie jeszcze nie jezdzilem
mieszanka R888 jest inna
R1R ma twardszą mieszankę zefir - Czw 02 Cze, 2011 wlasnie R1R i r888 to inne mieszankiBart - Czw 02 Cze, 2011
Chodzi mi o lepszą oponę uliczną czasem użytkowaną na pojeżdżawkach...
Federal 595SS to raczej normalna uliczna opona z klasy budżetowej, nie spodziewaj się cudów. Zamówiłem sobie komplet jakiś czas temu, na razie czekam aż z dalekich krajów dotrze do Polski.was79 - Czw 02 Cze, 2011 może mu chodziło o Federal 595Rs-Rkosmita - Czw 02 Cze, 2011
was79 napisał/a:
Federal 595Rs-R
nie ma w 14"BladeRunner - Czw 02 Cze, 2011 RS-R nie rozważałem, chodzi mi dokładnie o 595 Super Steel.
Co do Conti - OK ale nie ma dla mnie rozmiarów
Toyo R1R - biorę pod uwagę
Bart - jak dotrą do Ciebie 595 SS daj znać co i jak, oki?kubas - Czw 02 Cze, 2011
Cytat:
też nie ma w 14 BladeRunner - Czw 02 Cze, 2011
kubas napisał/a:
Cytat:
też nie ma w 14
Niestety na razie nie zmieniam kół na większe (z różnych względów).