a Giulia ponoc szybsza od M4, Lambo Murcielago i paru innych wynalazków
http://jalopnik.com/the-a...p-ti-1730907063siema - Pią 20 Maj, 2016 Wyżyłowana Alfa- ależ to się będzie musiało psuć
Trzeba przyznać, że ładna taka czerwona.B-Rey - Pią 27 Maj, 2016 W końcu...
http://www.evo.co.uk/rena...t-renault-sportsiema - Pią 27 Maj, 2016 I nie można było tak od razu? kosmita - Pią 27 Maj, 2016 Nie ma się co napalać, bo nie wiadomo czy to w ogóle do sprzedaży trafi. Póki co to coś na wzór konceptów, które na Wortersee przygotowuje vag.roj - Pon 30 Maj, 2016 No i po premierze pierwszego odcinka nowej odsłony TG.
Czekałem z niecierpliwością.
Myślałem, że albo będzie średniawe albo naprawdę bardzo fajne (albo gdzieś na tej skali).
Wiadomo było, że muszą wrzucić dużo nowych pomysłów bo sama zamiana prowadzących na innych przy zachowaniu formatu oznaczałaby prawie pewną porażkę.
Także lekko sceptyczny ale jednak zajarany zasiadłem wczoraj do oglądania.
Faaak, ale zrobili kupę
Prowadzący wypadli słabooo, "spontaniczne" śmieszne sytuacje są tak wyreżyserowane, że TrudneSprawy lepiej się ogląda, humor słaby, pomysły słabe.. No bieda i siermięga podniesiona do poziomu expert..
Już teraz spokojnie mogę czekać na GT. Gorsze nie będzie was79 - Pon 30 Maj, 2016 Najbardziej mnie drażniło to udawane zaangażowanie brylatego rudzielca kosmita - Pon 30 Maj, 2016 Nie oglądałem jeszcze, ale
roj napisał/a:
"spontaniczne" śmieszne sytuacje są tak wyreżyserowane, że TrudneSprawy lepiej się ogląda, humor słaby, pomysły słabe..
takie rzeczy były coraz częściej pojawiały się także w ostatnich odcinkach ze starą obsadą.
Ja liczę na pojawienie się Chrisa Harrisa w kolejnych odcinkach, gość dobrze gada, potrafi być śmieszny, no i umie jeździć.KarQ - Pon 30 Maj, 2016 kosmita, pojawił się w wydaniu extra o 00.20.
Również było kijowo.roj - Pon 30 Maj, 2016
kosmita napisał/a:
Nie oglądałem jeszcze, ale
roj napisał/a:
"spontaniczne" śmieszne sytuacje są tak wyreżyserowane, że TrudneSprawy lepiej się ogląda, humor słaby, pomysły słabe..
takie rzeczy były coraz częściej pojawiały się także w ostatnich odcinkach ze starą obsadą.
działy się nie tylko w ostatnich odcinkach a cały czas i nie wszystkie były śmieszne ale nawet najsłabsze były lepsze niż najlepsze we wczorajszym odcinku.
kosmita napisał/a:
Ja liczę na pojawienie się Chrisa Harrisa w kolejnych odcinkach, gość dobrze gada, potrafi być śmieszny, no i umie jeździć.
Był jedyną jasną gwiazdą dwupaku odcinkowego TG ale i tak skutecznie go zabił tragiczny prowadzący oraz słaby format TG extra Kenet - Śro 01 Cze, 2016 Problemy dzisiejszego świata... Alexxx - Pią 17 Cze, 2016 Anjas, do tablicy!
Cytat:
Polski Husarz w wersji GT ostro trenuje przed zawodami GT4 w klasie open. Co możemy powiedzieć? Bestia żyje!
Supersamochód został po raz pierwszy zaprezentowany na Autosport Intenational Racing Car Show w Birmingham na początku tego roku. Podczas premiery ujawniono, że wyścigówka napędzana jest silnikiem V8 o pojemności 6,2-litra produkcji GM. Jej moc waha się od 420 KM do 650 KM w zależności od setupu, a maksymalny moment obrotowy zawiera się w widełkach 580-810 Nm. Napęd na tył przenoszony jest za pośrednictwem 6-biegowej sekwencyjnej skrzyni biegów Hewland LLS.
http://www.adrenalinemoto...-bruntingthorpeKenet - Pią 17 Cze, 2016 Bardzo ładnie nawiewy robią robotę, szyba mi tak nie parowała w Astrze bez nagrzewnicy anjas - Pią 17 Cze, 2016
Alexxx napisał/a:
Anjas, do tablicy!
a co tu pisać. Niedowiarki i tak nie uwierzo nawet jak podjadę Husssrają pod ich dom.PiTT - Sob 18 Cze, 2016
anjas napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Anjas, do tablicy!
a co tu pisać. Niedowiarki i tak nie uwierzo nawet jak podjadę Husssrają pod ich dom.