i ja też tylko, że na peceta iQ - Pią 03 Cze, 2011 kto sie pisze na dirta w sieci wieczorem? zefir - Pią 03 Cze, 2011 kurde dopiero bede w niedzieli przy konsoli iQ - Pią 03 Cze, 2011 spoko, pewnie bede napinal teraz co wieczor iQ - Pią 03 Cze, 2011 U mnie PSN nie bangla Chyba sprzedam tego dziada jakiemus dzieciakowi
EDIT: juz dziala, ponoc tym razem to tylko jakas konserwacja...fydi - Sob 04 Cze, 2011
iQ napisał/a:
U mnie PSN nie bangla Chyba sprzedam tego dziada jakiemus dzieciakowi
Sprzedaj sprzedaj i przejdź na ciemną stronę peceta!iQ - Sob 04 Cze, 2011 Na pececie grywalem ponad 10 lat temu, ale byla frajda jak sie kupilo nowa karte graficzna Teraz zrobilem sie leniwy, wkladam plyte i gram a na kompie siedze w necie i cala reszta vitesse - Pon 06 Cze, 2011 jak w gt5 zmienic poziom trudnosci albo chociaz skrzynie na manualna ?bizon - Pon 06 Cze, 2011 np w opcjach przed kliknieciem startuvitesse - Pon 06 Cze, 2011 odkrylem juz to a gdzie jest jakis ranking czasow ?106 - Pon 06 Cze, 2011 mozesz pojezdzic na naszych czasach z gt turnieju
jest gdzies w tym temacie. sa tam rozpisane czasy z kierownica i bez.
nie gralem w gt5 od czasu zbiorowego upalania na hh.Anonymous - Pon 06 Cze, 2011 pojeździłem dzisiaj w NFS: Shift2 na kierownicy... czasy średnio 10sek lepsze niż na padzie no ja pitole ciekawe jaka jest róznica przy GT5 Maciusiowy - Wto 07 Cze, 2011
AleX_R53 napisał/a:
pojeździłem dzisiaj w NFS: Shift2 na kierownicy... czasy średnio 10sek lepsze niż na padzie no ja pitole ciekawe jaka jest róznica przy GT5
a nie masz problemu z tym delikatnym opóźnieniem w NFS Shift2? Ja już się trochę do tego przyzwyczaiłem, ale na początku to była jakaś farsa Anonymous - Wto 07 Cze, 2011
Maciusiowy napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
pojeździłem dzisiaj w NFS: Shift2 na kierownicy... czasy średnio 10sek lepsze niż na padzie no ja pitole ciekawe jaka jest róznica przy GT5
a nie masz problemu z tym delikatnym opóźnieniem w NFS Shift2? Ja już się trochę do tego przyzwyczaiłem, ale na początku to była jakaś farsa
no jest niestety... dlatego mam mieszane uczucia co do tej gry.was79 - Wto 07 Cze, 2011 AleX, jaka kierownica?