To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

matt - Nie 11 Mar, 2012

Kamill napisał/a:
fotograf samobójca

hehe to może michał ode mnie, on ma takie skłonności :rotfl:

NMnP zrobiło na mnie meeega pozytywne wrażenie, teren rewelacyjny plus fajna organizacja, że dwie trasy jedna krótsza druga dłuższa i co przede wszystkim to możliwość pośmigania i potrenowania przy dużych prędkościach. Rewelacja, dawno nie miałem takiego banana na twarzy. Tym bardziej szkoda na płudniu polski nie ma takiego obiektu i trzeba 200 km zapierniczać. Z minusów, duże przeciążenia odkryły mankamenty belki i po 60 km napierania na lewym kole na łożysku pojawił się luz, tak więc stwierdziliśmy, że nie ma sensu dalej napierać bo może się to źle skończyć. Tak więc niedosyt pozostał bo drugie 60 km planowałem zrobić no ale niestety :wall: . Sworznie wahaczy też już zaczęły wołać o pomoc, więc generalnie zawias trzeba przejrzeć przed czechowicami.

Jedno jest pewne, jeszcze tam wróce w tym roku bo za pare stówek można pojeździć jak na kilku imprezach na południu :>

Kenet - Nie 11 Mar, 2012

W NMnP odbęda sie dwie rundy AB Cup i BMW Challenge - 28 kwietnia i 22 wrzesnia. Tak jakby co :]
no name - Nie 11 Mar, 2012

Zazdraszczam tego wyjazdu do NMnP :/
pum - Nie 11 Mar, 2012

matt napisał/a:

dobre było jak zaatakowałem go oponą a potem sam przed nią musiałem uciekać albo jak ustawił się wprost na czoło i nic nie robił sobie z napierającego samochodu ^^

Kamill - Nie 11 Mar, 2012

matt napisał/a:
Kamill napisał/a:
fotograf samobójca

Mozna liczyc w takim razie na jakieś foty lub wideło ?

Przem_106 - Nie 11 Mar, 2012

Super macie te kajtki Qbus i na filmiku widac prędkosc i umiejętnosci niejednego drivera. Biorąc pod uwagę, ze to pierwsze jazdy po suchym po zimie, to poziom jest :)

Ja zaliczyłem swoj drugi start RC-em. Tym razem na dobrze znanym sobie poligonie w Toruniu i pierwszy raz po suchym. Jak na seryjny zawias, seryjną skrzynię i hamulec jestem zadowolony z wyniku. I choc pojechały mnie 2 astry, VTI, BMW i sunny, to obiektywnie patrząc po czasach wyzej się nie dało.

Pora chyba zacząc inwestycje w auto, bo coraz bardziej mi się podoba i raczej je zostawie :jupi:

WuRC - Nie 11 Mar, 2012

Kamill, http://picasaweb.google.c...AIq5NX9A4xgvnA#
Kenet - Nie 11 Mar, 2012

Jakby znajomy ten GTek

M - Nie 11 Mar, 2012

Że to niby po badim/marcelu?
Gaydek - Nie 11 Mar, 2012

Przem_106, masz jakieś fotki?
Kenet - Nie 11 Mar, 2012

M wygląda na to właśnie.

BTW - ktoś poza mną, rastą i pumem wybiera się na I rundę Lap Race'a ?

matt - Nie 11 Mar, 2012

Kamill, Wurc mnie wyręczył a wideo to ja muszę ogarnąć bo mam na dysku cały materiał.

BTW ten GTek wywalił bodajże na pierwszym okrążeniu, także nie mogę mieć za dużych pretensji, że ja też skończyłem trening przedwcześnie ;D

siema - Pon 12 Mar, 2012

Kenet napisał/a:
M
BTW - ktoś poza mną, rastą i pumem wybiera się na I rundę Lap Race'a ?

Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje mi szyków i ja też będę.

rasta - Pon 12 Mar, 2012

faldzip, mistrz patent z tą prędkością po GPS. CO za aplikacja i na jaki system?
kubas - Pon 12 Mar, 2012

Przem_106 napisał/a:
Super macie te kajtki Qbus i na filmiku widac prędkosc i umiejętnosci niejednego drivera. Biorąc pod uwagę, ze to pierwsze jazdy po suchym po zimie, to poziom jest :)

Ja zaliczyłem swoj drugi start RC-em. Tym razem na dobrze znanym sobie poligonie w Toruniu i pierwszy raz po suchym. Jak na seryjny zawias, seryjną skrzynię i hamulec jestem zadowolony z wyniku. I choc pojechały mnie 2 astry, VTI, BMW i sunny, to obiektywnie patrząc po czasach wyzej się nie dało.
Obrazek

Pora chyba zacząc inwestycje w auto, bo coraz bardziej mi się podoba i raczej je zostawie :jupi:

Kurczaki przem liczyłem na coś więcej, ja z fałdowskim i głogowskim w zeszłym sezonie szedłem łeb w łeb... Druga astra też mi dobrze znana. Na jakiej oponie jechałeś ?