Kamill - Pią 22 Kwi, 2016 http://moto.pb.pl/4430868...paign=www.pb.plmichool_vt - Pią 22 Kwi, 2016 Fajnie ze fiat w to poszedł, ciekawe jak z trwałością
Za 3 lata będzie można odkupić za 12000zl was79 - Pią 22 Kwi, 2016 Fajnie, że w porównywalnej wersji jest 2 dychy droższy od mazdy Qukie - Pią 22 Kwi, 2016
was79 napisał/a:
Fajnie, że w porównywalnej wersji jest 2 dychy droższy od mazdy
To mu wróży duży sukces zajcev_28 - Pon 02 Maj, 2016
już niedługo już niedługo
Już się nie mogę doczekać aż Hamilton lub Webber ją przetestują
Arrinera anjas - Pon 02 Maj, 2016 Nie za bardzo mogę o tym pisać, więc prośba o dyskrecję. Przygotowujemy specjalną wersję supersamochodu - Arrrineeerrrra RK. Ze specjalnymi łopatkami przy kierownicy przystosowanymi do możliwości Roberta K. Jest duża szansa, że w przyszłym roku wystartuje nią w 24-godzinnym wyścigu LeMans. Trwają negocjacje ze stronami. Prowadzi je Lee Noble.PiTT - Pon 02 Maj, 2016
anjas napisał/a:
Nie za bardzo mogę o tym pisać, więc prośba o dyskrecję. Przygotowujemy specjalną wersję supersamochodu - Arrrineeerrrra RK. Ze specjalnymi łopatkami przy kierownicy przystosowanymi do możliwości Roberta K. Jest duża szansa, że w przyszłym roku wystartuje nią w 24-godzinnym wyścigu LeMans. Trwają negocjacje ze stronami. Prowadzi je Lee Noble.
slyszalem o tych lopatkach, sterowane stopami
24 godzinny wyscig Raszyn - Tarchomin
ale wiadomo, poki co to tylko plotki
Miniac - Wto 03 Maj, 2016 Alexxx - Śro 04 Maj, 2016
zajcev_28 napisał/a:
Najgorętszy hot-hatch od Volkswagena został wypuszczony na Zielone Piekło. Przygotowana specjalnie na zlot w Worthersee (i będąca uhonorowaniem 40 lat GTI) wersja przejechała Nurburgring w 7 minut, 49 sekund i 21 setnych. Dzięki temu pokonała nie tylko szalonego Japończyka (Type-R 7:50), ale i turbodoładowane BMW M4 oraz Dodge’a Challengera SRT Hellcata (707 koni mechanicznych).
Profi wtyczka do pasów, żeby nie piszczało i dobrze rozbudowany ten logger na szybie.kosmita - Śro 04 Maj, 2016
dwa bardzo dobre komentarze nt tego auta znalazłem dziś na PH
Cytat:
A 2 seat hot hatch. Congrats VW on missing the point of what makes these cars appealing, their practicality. Oh and yet another lap record with a car not representative of what'll be in showrooms.
i odpowiedź
Cytat:
They've built a reputation on being honest and open to their customers.
Kamill - Czw 05 Maj, 2016 328, jak zawsze prawdziwy bandyta, niezależnie od rocznika
BMW 328 Hommage
NBL - Czw 05 Maj, 2016
Alexxx napisał/a:
zajcev_28 napisał/a:
Najgorętszy hot-hatch od Volkswagena został wypuszczony na Zielone Piekło. Przygotowana specjalnie na zlot w Worthersee (i będąca uhonorowaniem 40 lat GTI) wersja przejechała Nurburgring w 7 minut, 49 sekund i 21 setnych. Dzięki temu pokonała nie tylko szalonego Japończyka (Type-R 7:50), ale i turbodoładowane BMW M4 oraz Dodge’a Challengera SRT Hellcata (707 koni mechanicznych).
Profi wtyczka do pasów, żeby nie piszczało i dobrze rozbudowany ten logger na szybie.
mimo to ta siódemka jest straszna.. bryła auta i w ogóle ..no ale gusta..Cartoon - Śro 11 Maj, 2016 http://www.adrenalinemoto...-o-15-obliczachAlexxx - Czw 19 Maj, 2016 Nowy GLE (tak jak większość nowych samochodów) to taki trochę wydechowy oszuścik