To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Czw 02 Cze, 2011

dla mnie shift niestety to gra na raz, ile do GT5 wracam, to shifta pogralem , potem trafil sie dobry kupiec i sprzedalem :)

walcz Alex o czasy :D

iQ - Czw 02 Cze, 2011

zefir, mam tak samo. Shift 2 ñezy i chyba go sprzedam bo i tak nie gram a w GT5 od czasu do czasu pogram :)
Widzialem ze wczoraj grales w Dirta 3, moze jakis multi jak juz bedzie mozna? :D

Anonymous - Czw 02 Cze, 2011

zefir napisał/a:
dla mnie shift niestety to gra na raz, ile do GT5 wracam, to shifta pogralem , potem trafil sie dobry kupiec i sprzedalem :)

no i zepsuł dziecku zabawę :wall: :wall: ;D

Mi się Shift2 podoba. Ale tak samo do GT5 wracam co chwile. Które wg was ma lepszą fizykę jazdy?

P.S.: Szkoda, że w GT5 nie zrobią takich podglądów czasów jak w NFS:S2 :(

zefir - Czw 02 Cze, 2011

musze powiedziec ze Dirt mnie wciagnal, zajebista zabawa, loadingi faktycznie dlugie wzgledem jazdy, ale to tylko nie raz . generalnie jazda daje mi kupe frajdy :D

jak bedzie multi to bardzo chetnie, zreszta podobnie jak Gt5 czy Bad Company 2 czy Fife 10 :)
pozdro

zefir - Czw 02 Cze, 2011

AleX_R53 napisał/a:
zefir napisał/a:

no i zepsuł dziecku zabawę :wall: :wall: ;D

Mi się Shift2 podoba. Ale tak samo do GT5 wracam co chwile. Które wg was ma lepszą fizykę jazdy?

P.S.: Szkoda, że w GT5 nie zrobią takich podglądów czasów jak w NFS:S2 :(

ziom, wystarczy pograc online :) nie potrzeba autologu, ja przez ten autolog mialem spinke ze znajomymi, bo niemozliwe skad te czasy :/

Anonymous - Czw 02 Cze, 2011

zefir napisał/a:
Gt5 czy Bad Company 2 czy Fife 10

na GT5 się piszę i Fife 11 też ;)

Jak to spine? przecież widać te "punkty obsługi" czy jak to tam się nazywa i jak są porównywalne to jest ok ;/

zefir - Czw 02 Cze, 2011

fify 11 nie kupilem bo za mala roznica wzgledem 10 :) moze na 12 sie skusze ;D

co do spiny, wiesz niektorzy nie rozumieja ze to TYLKO gra :)

pP - Pią 03 Cze, 2011

będę miał do sprzednia l.a. noire na ps3
ktoś reflektuje? :)

was79 - Pią 03 Cze, 2011

i jakie wrażenia? bo w necie zachwytów co nie miara
pP - Pią 03 Cze, 2011

gra fajna, tylko trzeba dobrze angielski ogarniać, bo to taka mafia ale z mega fabułą i wieloma rzeczami, na które trzeba zwrócić uwagę..

gra w skrócie polega na tym, ze jesteśmy sobie detektywami, jedziemy na miejsce zbrodni, badamy ślady, zbieramy poszlaki, nazwiska, rozmawiamy ze świadkami. i tu ciekawet bo z kazdym z nich mozemy rozmawiac inaczej, na wszystko co mowia mamy 3 opcje do wyboru (klamie, mowi prawde, watpimy w to co mowi), poznajemy to m.in po tym co mowi, jak mowi, jak sie zachowują jego oczy, twarz, rece (naprawde to super wyglada z tym motion face czy jakos tak - dobrze ze tego na polski nie przelozyli)..
Jest troche poscigow, strzelania, ale glownie to jezdzimy od lokalizacji do lokalizacji i roziwazujemy sprawe od poczatku do konca.

gra spokojna, ktora wciąga na maksa, mowie ze bede sprzedawal bo czuje ze niedlugo skoncze, wczoraj 3 sprawy, najgorsze jak sie mowi, ze skoncze ta sprawe i ide spac, a potem jak sie zobaczy trailer nastepnej to kufa sie zaczyna.. :rotfl:

ostatnia moja sprawa, dwie laski spadly ze skarpy, jedna to znana aktorka, druga chce wejsc na rynek, odkrywasz pozniej gwalty, seks na role, wsadzasz osoby do wiezienia, przesluchujesz i tak to sie kreci :D

bizon - Pią 03 Cze, 2011

zaczalem wczoraj red dead redemption, mega klimat, oderwac sie nie mozna :D
106 - Pią 03 Cze, 2011

zefir napisał/a:
jak bedzie multi to bardzo chetnie, Bad Company 2

na to i ja sie pisze :) dalej mi sie nie znudzila.

dokupilem jeszcze COD MW2 ale moim zdaniem tryb multi w BC2 jest duuzo fajniejszy.

wiadomo juz kiedy beda do pobrania te darmowe gry z psn?

pP - Pią 03 Cze, 2011

wlasnie działa wam tam net, jak ja chce sie zalogować, odsyła mnie ze na maila poszło nowe hasło, wchodze na poczte, klikam na link i mam komunikat ze jest fail error SORRY PSN

fak co za kosmos..pewnie w microsofcie maja mega polewke :rotfl:

anjas - Pią 03 Cze, 2011

za ile pepson tego noira sprzedajesz?
pP - Pią 03 Cze, 2011

za jakieś 5 dni
:]