zefir - Czw 02 Cze, 2011 dla mnie shift niestety to gra na raz, ile do GT5 wracam, to shifta pogralem , potem trafil sie dobry kupiec i sprzedalem
walcz Alex o czasy iQ - Czw 02 Cze, 2011 zefir, mam tak samo. Shift 2 ñezy i chyba go sprzedam bo i tak nie gram a w GT5 od czasu do czasu pogram
Widzialem ze wczoraj grales w Dirta 3, moze jakis multi jak juz bedzie mozna? Anonymous - Czw 02 Cze, 2011
zefir napisał/a:
dla mnie shift niestety to gra na raz, ile do GT5 wracam, to shifta pogralem , potem trafil sie dobry kupiec i sprzedalem
walcz Alex o czasy
no i zepsuł dziecku zabawę
Mi się Shift2 podoba. Ale tak samo do GT5 wracam co chwile. Które wg was ma lepszą fizykę jazdy?
P.S.: Szkoda, że w GT5 nie zrobią takich podglądów czasów jak w NFS:S2 zefir - Czw 02 Cze, 2011 musze powiedziec ze Dirt mnie wciagnal, zajebista zabawa, loadingi faktycznie dlugie wzgledem jazdy, ale to tylko nie raz . generalnie jazda daje mi kupe frajdy
jak bedzie multi to bardzo chetnie, zreszta podobnie jak Gt5 czy Bad Company 2 czy Fife 10
pozdrozefir - Czw 02 Cze, 2011
AleX_R53 napisał/a:
zefir napisał/a:
dla mnie shift niestety to gra na raz, ile do GT5 wracam, to shifta pogralem , potem trafil sie dobry kupiec i sprzedalem
walcz Alex o czasy
no i zepsuł dziecku zabawę
Mi się Shift2 podoba. Ale tak samo do GT5 wracam co chwile. Które wg was ma lepszą fizykę jazdy?
P.S.: Szkoda, że w GT5 nie zrobią takich podglądów czasów jak w NFS:S2
ziom, wystarczy pograc online nie potrzeba autologu, ja przez ten autolog mialem spinke ze znajomymi, bo niemozliwe skad te czasy Anonymous - Czw 02 Cze, 2011
zefir napisał/a:
Gt5 czy Bad Company 2 czy Fife 10
na GT5 się piszę i Fife 11 też
Jak to spine? przecież widać te "punkty obsługi" czy jak to tam się nazywa i jak są porównywalne to jest ok zefir - Czw 02 Cze, 2011 fify 11 nie kupilem bo za mala roznica wzgledem 10 moze na 12 sie skusze
co do spiny, wiesz niektorzy nie rozumieja ze to TYLKO gra pP - Pią 03 Cze, 2011 będę miał do sprzednia l.a. noire na ps3
ktoś reflektuje? was79 - Pią 03 Cze, 2011 i jakie wrażenia? bo w necie zachwytów co nie miarapP - Pią 03 Cze, 2011 gra fajna, tylko trzeba dobrze angielski ogarniać, bo to taka mafia ale z mega fabułą i wieloma rzeczami, na które trzeba zwrócić uwagę..
gra w skrócie polega na tym, ze jesteśmy sobie detektywami, jedziemy na miejsce zbrodni, badamy ślady, zbieramy poszlaki, nazwiska, rozmawiamy ze świadkami. i tu ciekawet bo z kazdym z nich mozemy rozmawiac inaczej, na wszystko co mowia mamy 3 opcje do wyboru (klamie, mowi prawde, watpimy w to co mowi), poznajemy to m.in po tym co mowi, jak mowi, jak sie zachowują jego oczy, twarz, rece (naprawde to super wyglada z tym motion face czy jakos tak - dobrze ze tego na polski nie przelozyli)..
Jest troche poscigow, strzelania, ale glownie to jezdzimy od lokalizacji do lokalizacji i roziwazujemy sprawe od poczatku do konca.
gra spokojna, ktora wciąga na maksa, mowie ze bede sprzedawal bo czuje ze niedlugo skoncze, wczoraj 3 sprawy, najgorsze jak sie mowi, ze skoncze ta sprawe i ide spac, a potem jak sie zobaczy trailer nastepnej to kufa sie zaczyna..
ostatnia moja sprawa, dwie laski spadly ze skarpy, jedna to znana aktorka, druga chce wejsc na rynek, odkrywasz pozniej gwalty, seks na role, wsadzasz osoby do wiezienia, przesluchujesz i tak to sie kreci bizon - Pią 03 Cze, 2011 zaczalem wczoraj red dead redemption, mega klimat, oderwac sie nie mozna 106 - Pią 03 Cze, 2011
zefir napisał/a:
jak bedzie multi to bardzo chetnie, Bad Company 2
na to i ja sie pisze dalej mi sie nie znudzila.
dokupilem jeszcze COD MW2 ale moim zdaniem tryb multi w BC2 jest duuzo fajniejszy.
wiadomo juz kiedy beda do pobrania te darmowe gry z psn?pP - Pią 03 Cze, 2011 wlasnie działa wam tam net, jak ja chce sie zalogować, odsyła mnie ze na maila poszło nowe hasło, wchodze na poczte, klikam na link i mam komunikat ze jest fail error SORRY PSN
fak co za kosmos..pewnie w microsofcie maja mega polewke anjas - Pią 03 Cze, 2011 za ile pepson tego noira sprzedajesz?pP - Pią 03 Cze, 2011 za jakieś 5 dni