rasta - Czw 08 Mar, 2012 I nie podjechałeś na zmianę do mnie - odnotowałem matt - Czw 08 Mar, 2012 ja dziś poskładałem koła, na aucie zima, a w zapasie łyse r888 i prawie lyse re720, też bym wolał sucho ale może z tym być kiepsko Kamill - Pią 09 Mar, 2012
faldzip napisał/a:
Kamill, nie poddawaj sie, maja byc legendarne kielbaski z biedronki i nawet toi toi ma byc! I dwie trasy - szkoleniowa i rajdowo-hardkorowa, czyli full wypas!
Zrywam sie dzisiaj z pracy trochę wcześniej i jadę spróbować ją uszczelnić / kupić nową jak tej sie nie da.
Hamulce oleje, najwyżej będę oszczędzał, albo wrócimy bez okładzin ... (oglądałem tłoczki i nawet jak by udało mi sie rozkręcić zacisk, to sa tak zardzewiałe że mogą sie nie dac wcisnąć pod nowe klocki ) ale dzisiaj będę zamawiał całe zaciski po 100% regeneracji, ewentualnie zastanawiam sie nad konwersją na zestaw 325mm.faldzip - Pią 09 Mar, 2012
rasta napisał/a:
I nie podjechałeś na zmianę do mnie - odnotowałem
gdyz poniewaz kompletnie mi nie po drodze i musialbym za wache na dojazd dac drugie tyle co za wymiane (chyba, ze masz filie w Starej Milosnie? )Kenet - Sob 10 Mar, 2012 Impreza ze Slużewca idzie z rozmachem, OS 1 rozegrany będzie w CSP w Legionowie, a 3 kolejne na Służewcu. Już widzę lecące bombą przez Warszawę w niedziele Evo i Subaraki i wysyp zdjeć na Sobieskiego faldzip - Nie 11 Mar, 2012 Bardzo mi sie podobalo w NMnP - wreszcie sobie pojezdzilem troche Kamill - Nie 11 Mar, 2012 faldzip, nawet nie było okazji pogadać, za dużo jeżdzenia
Coś ode mnie, za narracje by roj nie odpowiadam w tym i kolejnych filmach
Jeżeli chodzi o wrażenia to było właśnie tak jak chciałem, 2 odcinki jeden bardziej torowy z delikatnymi elementami offroadu, drugi bardziej rajdowy, sporo syfu, troche cięć, dziur, jazda przez las itp Świetna konfiguracja tras, jakaś odmiana od ułęża, ale bez totalnego wyrypu jak na kjsach.
Organizacja też bdb, dwa minusy - bramek nie poprawiali z byt często, ktoś (cywil?) wyjechał nam na czołowe na tym bardzo wąskim odcinku i fotograf samobójca
EDiit
Kilka zdjęć - nie trzeba 400Nm żeby zerwac poduszkę pod skrzynią kosmita - Nie 11 Mar, 2012 Taka średnia ta próba. Macie jakiś onboard z drugiego odcinka ?Kamill - Nie 11 Mar, 2012
kosmita napisał/a:
Taka średnia ta próba. Macie jakiś onboard z drugiego odcinka ?
Sa z obydwu os1 i os2 po nazwach filmu
A tu jeszcze moja GO Amateur HD qbus - Nie 11 Mar, 2012 A my startowalismy wczoraj w Memoriale dla Amatorów, tzn. ja popilotowałem naszego szefa (CRX) a mlody jechał 106. Załapaliśmy się (CRX'em) na jedno ujecie w tym filmiku, 106 tu jest pelno szedł chłopak dzidą
Impreza w konfiguracji 2 oesy w 2 petlach, 1 oes to kobylec w praktycznie nie zmienionej fomie wiec slaba opcja na kjs, mostek Pogana jak zwykle zebral swoje żniwo. 2 oes o nic nie mówiącej nazwie Syberia okazał się tak naprawdę troszkę przedłużoną (1.4 km) Dąbrowicą zaczynającą się jeszcze przed leśniczówką, brak szykan na całym oesie, mega podbicia na których ja w CRX'e mialem wrazenie ze czesto latamy w powietrzu i srednia zwyciezcy przekraczajaca 90 km/h. Z mlodym przegralismy 1.2 s na calym KJS'ie, w klasie mlody 6, my 8 miejsce na cos ok. 30 samochodow a w generalce 22 i 24 na 60 aut. Ogolnie bylo fajnie i sympatycznie, przed startem wszyscy zawodnicy poszli zlozyc kwiaty na grób Janusza, byli jego rodzice. Fajna impreza ktora w przyszlym roku ma sie troszke rozrosnac.
A tu w 1:40 wizytacja rowu przez mlodego:
przez ta krotka przygode musial przez caly kjs odrabiac do nas straty Jacek - Nie 11 Mar, 2012 kto grubo idzie ten po krzaku przejść musi..
pamiętam jak kilku użytkowników darło ze mnie łacha że po krawężnikach skaczę, dziś sami prostują dachy i klepio wahacze. taki sport faldzip - Nie 11 Mar, 2012
kosmita napisał/a:
Taka średnia ta próba. Macie jakiś onboard z drugiego odcinka ?
Czemu srednia? mi tam się podobala Koto - Nie 11 Mar, 2012 Od 4:14 na pierwszym filmiku, dobrze Młody poszedł Janusz - Nie 11 Mar, 2012 kurde, jak widzę to podbicia to już wiem ze mój aktualnie lekki tył nie dałby sobie z tym rady ale impreza wygląda grubo qbica - Nie 11 Mar, 2012 kurde grubo, chyba się wybiore w przyszlym roku