To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

roj - Czw 01 Mar, 2012

jedziesz z wwa czy z lry?
Kamill - Czw 01 Mar, 2012

roj napisał/a:
jedziesz z wwa czy z lry?

Jeszcze nie wiem do końca, bede w ten weeknd w lry to się zorientuje co i jak bo zależy to do kilku czynników na raz :) Głowną role odgrywa kubeł dla pasażera ktory jak uda mi sie zamontować przez sobote to pewnie bede jechał z wwa jak nie to zostanie auto jeszcze na tydzien żeby mi spawacz ogarnał otwory w nowym mocowaniu.

roj - Czw 01 Mar, 2012

ciśnij spawacza (nie, nie chodzi o nowe określenie na klepanie resora) i jedziemy z wwa :D
Anonymous - Wto 06 Mar, 2012

miałem wczoraj jechac na trening na Rakietową,ale nie zdąrzyłem zrobic auta,teraz żałuje,był Gieruszczak w Imprezie 22b

Marek23 - Wto 06 Mar, 2012

Widziales na zywo jak to sie odpycha? wiesc na japonskiej wsi niesie,ze takie 22B ma 380 kuca. Przy wadze 1200kg musi sie to niezle odpychac xD
qbus - Wto 06 Mar, 2012

Kiedyś miałem okazję zostać przewiezionym na prawym w Evo V RS, w srodku max spartan (szyby korby) waga ponoc cos ok 1200 kg, krotka skrzynia na ktorej v-max 180 km/h, nie wiem jakie to miało dyfry ale na 2-3 biegu jechało cały czas bokiem, mega szybka fura ktora robila kolosalne wrazenie. Tam bylo raptem 280 KM wiec nie wyobrazam sobie jak jedzie cos takiego mając 380 kuca.
Marek23 - Śro 07 Mar, 2012

Nie wiadomo czy jest tam te 380 kuca, ale jakby nie było silnik mam 2.2 litra. Solberg coś tam mówił,że to uliczne auto które daje jakieś tam wyobrażenie jak jeżdżą WRC.
Janusz - Śro 07 Mar, 2012

Marek23 napisał/a:
Solberg coś tam mówił,że to uliczne auto które daje jakieś tam wyobrażenie jak jeżdżą WRC.

nie wiem jak Solberg, ale Colin mówił ze to jego ulubiony samochód bo fabrycznie najbardziej przypomina WRC :)

Anonymous - Śro 07 Mar, 2012

nie widziałem jak to jezdzi,dlatego żałuje że nie byłem
Kamill - Czw 08 Mar, 2012

Nie jade na nowe miasto, zeszczała mi sie dosłownie przed chwilą chłodnica tak bez powodu :wall: właśnie jechałem wymienić przed wyjazdem klocki i poduszki pod skrzynią, ale juz mi sie odechciało :/
Anonymous - Czw 08 Mar, 2012

ja miałem jechac na Rakietową,alternator sie zyebał....

ciekawostka-lista zgłoszen na sobotni superoes na Poznaniu-221 aut !!!!!!!!
http://formularz.chronotec.pl/

Kamill - Czw 08 Mar, 2012

rabarbar napisał/a:
ja miałem jechac na Rakietową,alternator sie zyebał....

ciekawostka-lista zgłoszen na sobotni superoes na Poznaniu-221 aut !!!!!!!!
http://formularz.chronotec.pl/

Dobrze wszystkich przypiliło po zimie, pewnie w nowym mieście też bedzie gęsto. Kurde żałuje jak nigdy tego wyjazdu ... jak by sie zeszczała w pon to bym mial szanse to ogarnąć.

faldzip - Czw 08 Mar, 2012

Kamill, nie poddawaj sie, maja byc legendarne kielbaski z biedronki i nawet toi toi ma byc! I dwie trasy - szkoleniowa i rajdowo-hardkorowa, czyli full wypas!

I fakin ma nie padac, bo wlasnie jade odebrac kolka na R888 i slicku, a tu niektorzy nawet zapowiadali opady sniegu z piatku na sobote... :/

pum - Czw 08 Mar, 2012

niech pada... jadę na zimówkach a w zapasie mam tylko zdarte letniaki ;)
faldzip - Czw 08 Mar, 2012

pumfkp napisał/a:
niech pada... jadę na zimówkach a w zapasie mam tylko zdarte letniaki ;)

nieeeeeeeee! ja wlasnie zdjalem z felg zimowki dzis :ble: