Przy rocznym BMW 1 które oglądałem zwariował miernik lakieru dla przykładu.
Panie przestaw Pan tego Golfa bo mi miernik wariuje!B-Rey - Pią 19 Lut, 2016 Tak czytam te wasze wypowiedzi i nasuwa mi się pytanie: Czy naprawdę jest aż tak źle z rynkiem aut używanych w Polsce? Pomijam egzemplarze z komisów i sprowadzone. Osoby prywatne z krajowymi autami lub dilerzy w programach typu premium selection/select+ też ciulają? Problem dotyczy tylko aut z "górnej" półki na które jest większy popyt czy wszystkich? Pytam bo wychodzi chyba na to, że jak po dobrą furę (nie po okazję) to tylko do Niemiec. Więcej zapłacić ale mieć pewne auto.Marek23 - Pią 19 Lut, 2016 Na pewno da sie pewniaka kupic. Ale ja tam wole nowa skode niz 5 letnie audi. Takie mam spokojne uosobienie, lubie spokoj,pewnosc i gwarancje k-mart - Pon 22 Lut, 2016 Najlepsze są używki po tuningu.
W huy mocy!!!Marek23 - Wto 23 Lut, 2016 Nowe Sti mnie zaskoczyło, co prawda ja pełen bak i ze 150 kg ładunku ale 100-260 równo choć on za mna w tunelu aero;) Kurde, 335i wolniejsze albo Koles cos miał dlubniete.PiTT - Wto 23 Lut, 2016 dlatego musisz zrobic kolejny stage Marek23 - Wto 23 Lut, 2016 Wystarczy mocy. On pewno czekał na zakret zeby mnie zmiażdżyć Alexxx - Wto 23 Lut, 2016 Janusz - Śro 24 Lut, 2016
Cassis napisał/a:
Ja wiem, że halogeny mają nawiązywać do starej Alpiny, ale i tak jak cała bryła idzie w innym kierunku, to po kij się sztucznie pchać w udowadnianie, że to stara Alpina ? Z tymi halogenami to niepotrzebny wybieg. Raczej brzydsza niż ładniejsza. Reszta samochodu oki.
mnie tam sie podobaja
a 350/370z moim zdaniem osiagami dupy nie urywa... chetnie bym przytulił takiego nissana.. ale silnik jakiś specjalnie rewelacyjny nie jest jesli chodzi o osiagi zdecydowanie takie lekkie turbo jest lepszym pomysłem.... ciekawe jak wielkosciowo bedzie nowa alpina do starego a110 które jest wielkosci samochodu na pedały Kenet - Śro 24 Lut, 2016 350Z i 370Z obiera panewy jak dobre Subaru kosmita - Śro 24 Lut, 2016 Wiadomo, że nie jest to zetec turbo, ale mruczy przyjemnie
W sumie jeździłem tylko chwilę 370, który ideałem do upalania nie jest, bo swoje waży, ale jednak miał swój klimat, czego nie zapewni raczej żadna nowoczesna turbo pierdziawka jakkolwiek miałaby lepsze osiągi.Kamill - Śro 24 Lut, 2016
Kenet napisał/a:
350Z i 370Z obiera panewy jak dobre Subaru
Coobcio mówił że w 370z częściej wymienia silniki niż olej u klientów Remont nie opłacalny. Ale podobno jak się dba o poziom oleju (to główna przyczyna, dlatego tez nie uznają gwarancji bo nikt nie pilnuje) i nie pałuje na zimnym to jeździ dłużej niż subaru.
Kiedyś wpadłem do coobcia żeby się shamować i przerwie we dwóch wsadziliśmy taki piec do 370z Ma chłop wprawę.Kenet - Śro 24 Lut, 2016 On jest mistrzem absolutnym was79 - Czw 25 Lut, 2016 A ja znam pałowane non stop murano, w którym chyba siedzi ten sam 3.5 V6. Zimno, ciepło pełen but, na trasie spalanie 13,5 coś koło 150 kkm i nic się nie dzieje.Rasputin - Czw 25 Lut, 2016 Pewnie na ceramizerze jeździ