HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
wiktoch - Pon 07 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
Wiktor coś zachachmęcił bo ja się ustawiłem na poleposition
M - Pon 07 Maj, 2012 Budzik, piękne focie.
Czy mogę ukraść kilka do swojego albumu na fb (bo moje foty tam są tak biedne że aż się żal robi) Rasputin - Pon 07 Maj, 2012 Budzik nie każ nam czekać do czwartku. Zajebiste fotki,mam nadzieje,że na paru ten parch sie jeszcze znajdzie.
P.S. Jestem Ci winien runde na lewym za pomoc w wymianie kół,więc zgłoś się przy najbliższej okazji budzik - Pon 07 Maj, 2012 No nie wiem
Bierz budzik - Pon 07 Maj, 2012 Jak ktoś napisze za mnie o rozwoju praw człowieka po II wojne światowej na 6 stron a4to foty będa jutro rano siema - Pon 07 Maj, 2012 W sumie to czwartek tuż, tuż...spoon - Pon 07 Maj, 2012 Zdjec robic nie umiem, wiec prosze bez wiekszej krytyki.
Z programow graficznych ogarniam jedynie paint'a, wiec zadnych retuszow nie ma (jak ktos umie, to sam sobie zrobi ).
Jesli komus jakims cudem sie ktores zdjecie spodoba, to na dysku mam je w rozmiarze 3216x2136, wiec moge mailem podeslac.
Pierwsza partia zdjec jest z przejazdu w kolumnie - moze jedynie stanowic dowod ze auto bylo na torze.
spoon - Pon 07 Maj, 2012 Druga partia jest teoretycznie "dynamiczna".
Jako ze "upalania" bylo wyjatkowo malo i nie bylo czasu na latanie miedzy zakretami, to fotki monotonne.
filomatic - Pon 07 Maj, 2012 o oł - wrzucamy max 5 zdjęć na post!spoon - Pon 07 Maj, 2012
filomatic napisał/a:
o oł - wrzucamy max 5 zdjęć na post!
Sorry, ale ani w regulaminie, ani w zasadach dzialu nie bylo o tym wzmianki.
Swoja droga, co ma dac te 5 zdjec na post?Kamill - Pon 07 Maj, 2012 Żadne auto na zakrecie się nie nie kładło a e36 się mało nie przerwóciła rasta - Pon 07 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
masz mów dowód?
Oddam za flaszkie Kenet - Pon 07 Maj, 2012 Dzięki za foty! Macie u mnie po uchwycie samochodowym na następnym Poznaniu
Chyba, że już dostaliście bo mi się rozeszły zapasy Rasputin - Pon 07 Maj, 2012 Apropo Poznania
Mam na sprzedaż trzy profesjonalne druciaki. Druciaki nie uzywane,w oryginalnym opakowaniu,nie przejechały ani jednego kólka po Poznaniu. Kolor stalowy.
Idealny prezent dla detaling'owca (np do polerki) lub kobiety (marzą o profi sprzęcie w kuchnni)
Cena 1,5zł za 3 sztuki plus wysyłka Dla Alexa cena 1zł z komplet rasta - Pon 07 Maj, 2012 Jakby była przesyłka w cenie to bym brał