HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 a takie jeszcze w telefonie znalazłem ze startu zatrzymanego
Uploaded with ImageShack.usM - Pon 07 Maj, 2012 Święty Kamil
A i tak hitem sezonu jest Dariusz Wiraszka Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 na tor 2 Szybki Kenet
na tor 3 Siemasz Wiktor
Kenet - Pon 07 Maj, 2012 Wiktor coś zachachmęcił bo ja się ustawiłem na poleposition Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 M już był na babie jadze M - Pon 07 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
M już był na babie jadze
Ja nie ale mój brzuch tak PieQt - Pon 07 Maj, 2012
M napisał/a:
A i tak hitem sezonu jest Dariusz Wiraszka
Normalnie nudzilo sie komus w renault polska i jeden z komunikatów w megane mam"Dariusz Wiraszka" odkrylem to wracajac z poznania.M - Pon 07 Maj, 2012 Dzwoniłeś już do nich w tej sprawie? spoon - Pon 07 Maj, 2012 Faktycznie, pracuje taki w Renault Polska.
W jakich okolicznosciach wyskakuje Ci ten komunikat? Chetnie go jutro zapytam o co kaman? Gaydek - Pon 07 Maj, 2012 To kto jedzie na TPTD 16 czerwca?Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 Ja sie chyba wybiore,może załóż oddzielny tematAnonymous - Pon 07 Maj, 2012 chyba ja PieQt - Pon 07 Maj, 2012
Cytat:
Faktycznie, pracuje taki w Renault Polska.
W jakich okolicznosciach wyskakuje Ci ten komunikat? Chetnie go jutro zapytam o co kaman?
pewnie był odpowiedzialny za przygotowanie komunikatu chętnie napiszę do renault w tej sprawie, jest jakiś kontakt do obsługi klienta
jak na włączonym tempomacie chcę wyłączyć esp
Cytat:
To kto jedzie na TPTD 16 czerwca?
w czerwcu planuję wakacje, stąd chcę jechać w lipcuspoon - Pon 07 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Cytat:
Faktycznie, pracuje taki w Renault Polska.
W jakich okolicznosciach wyskakuje Ci ten komunikat? Chetnie go jutro zapytam o co kaman?
pewnie był odpowiedzialny za przygotowanie komunikatu chętnie napiszę do renault w tej sprawie, jest jakiś kontakt do obsługi klienta
Podeslij mi na priv VIN Twojego auta - z ciekawosci zadzwonie do niego jutro, jesli bedzie w pracy, zapytac czemu sie wyswietla ludziom na desce.
Masz moze zdjecie tego zjawiska? budzik - Pon 07 Maj, 2012 Jeszcze troche