Kenetowi rower jak muzyka w tańcu, nie przeszkadza, więc nie narzeka tylko napierdala
Anonymous - Wto 04 Sie, 2015 Bad-i, jaki masz budżet na rower?Kamill - Wto 04 Sie, 2015
PiTT napisał/a:
jak chcesz Cube obejrzec to jedz do ski team, dystrybutora
z drugiej strony jakbys mial smigac po plazy to... Obrazek
Na Plażę Wilanów w sam raz.
Bad-i - Wto 04 Sie, 2015
Justine napisał/a:
Bad-i, jaki masz budżet na rower?
Za ten co mam dalem ok 4.5k - ale powiedzmy ze nie chcial bym przekroczyc 7.5kAnonymous - Wto 04 Sie, 2015 Proszę bardzo, na allegro chodzą poniżej 6k zł http://cube.pl/rowery/tou...-flashred-2015/
Masz pełne XT, z tyłu nawet XTR, amor powietrzny i koła DT Swiss, waga 10,9 kg. Do Twojej jazdy to i tak aż nadto Największy rozmiar 24 cale też powinien dać radę kamil - Wto 04 Sie, 2015 zacna sztuka i xtrPiTT - Wto 04 Sie, 2015 wyglad mi sie nie podoba, taki jakis goły
Podstawowe pytanie, czym one sie roznia poza wezsza rama i wezszymi kolamiMarek23 - Wto 04 Sie, 2015
Bad-i napisał/a:
Justine napisał/a:
Bad-i, jaki masz budżet na rower?
Za ten co mam dalem ok 4.5k - ale powiedzmy ze nie chcial bym przekroczyc 7.5k
MoRToN - Wto 04 Sie, 2015 Karwa tak pacze na te kjuby i chyba przepłaciłem za meride PiTT - Wto 04 Sie, 2015 w cubie masz na serio spoko graty w takiej cenie
merida wyjdzie drozej, ale z tego co sie orientuje ma chyba lepsza rame... co nie zmienia faktu ze pozycja na niej jest bardziej spotowa
na cubie ltd jest bardziej turystyczna a na reaction sportowa... poczytalem troche to sie wymandrzam Anonymous - Wto 04 Sie, 2015
Bad-i napisał/a:
Podstawowe pytanie, czym one sie roznia poza wezsza rama i wezszymi kolami
PiTT wrzucił górala, ja crossa, na moim lżej ci się pojedzie, będziesz miał wygodniejszą, bardziej wyprostowaną pozycję, Reaction to wyścigowa maszyna do efektywnego zapierdalania w terenie, jedziesz bardziej pochylony. Musisz się zastanowić co będziesz robił na tym rowerze. Do miasta, czy leśnych szutrówek, ścieżek wziąłbym crossa, ale to Twoja kasa więc sam musisz wybrać, ja tylko doradzam A może po prostu przejdź się do sklepu, usiądź na jednym i drugim, zrób rundkę wokół sklepy i zobaczysz co lepsze
Osprzęt jest praktycznie taki sam, Reaction ma wideł upside-down i to podobno pracuje wybornie plus carbon więc waży mniej. No i ma sztywne osie, ale w crossie nie wiem czy są potrzebne. No i on kosztuje 11k zł Jakarti - Wto 04 Sie, 2015 to jest niewiarygodne jak w sumie "normalny" rower moze byc drogi a nie są to też jakieś wypasy/kosmosy pewnie..
ostatnia cena Martina to kwota jaka pewnie jeszcze nie dawno mozna bylo dac za polowe aut na forum
btw.
zmien nicka na wlasciwegoMoRToN - Wto 04 Sie, 2015
PiTT napisał/a:
w cubie masz na serio spoko graty w takiej cenie
merida wyjdzie drozej, ale z tego co sie orientuje ma chyba lepsza rame... co nie zmienia faktu ze pozycja na niej jest bardziej spotowa
na cubie ltd jest bardziej turystyczna a na reaction sportowa... poczytalem troche to sie wymandrzam
No podobno jakaś najlżejsza rama z alu. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
Sportowe to mam siedzenie, zad boli po 15 km PiTT - Wto 04 Sie, 2015
MoRToN napisał/a:
PiTT napisał/a:
w cubie masz na serio spoko graty w takiej cenie
na cubie ltd jest bardziej turystyczna a na reaction sportowa... poczytalem troche to sie wymandrzam
No podobno jakaś najlżejsza rama z alu. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
Sportowe to mam siedzenie, zad boli po 15 km
bo siodlo trzeba sobie odpowiednie dobrac pod kosci w dupie
sa takie foteliki w sklepach rowerowych gdzie wyraznie widac jak masz rozstawione te kosci i tak dobrac siodlo
standartowo montuja dosyc waskie np. 13cm, wygodniej sie pewnie siedzi na zelu i 15cm, ale to znowu trzeba sprawdzić
ktora meride kupiles?