To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

Kenet - Wto 04 Sie, 2015

B-Rey napisał/a:
Kenetowi rower jak muzyka w tańcu, nie przeszkadza, więc nie narzeka tylko napierdala :rotfl:

Anonymous - Wto 04 Sie, 2015

Bad-i, jaki masz budżet na rower?
Kamill - Wto 04 Sie, 2015

PiTT napisał/a:
jak chcesz Cube obejrzec to jedz do ski team, dystrybutora

z drugiej strony jakbys mial smigac po plazy to... :D
Obrazek

Na Plażę Wilanów w sam raz.

Bad-i - Wto 04 Sie, 2015

Justine napisał/a:

Za ten co mam dalem ok 4.5k - ale powiedzmy ze nie chcial bym przekroczyc 7.5k

Proszę bardzo, na allegro chodzą poniżej 6k zł http://cube.pl/rowery/tou...-flashred-2015/

Masz pełne XT, z tyłu nawet XTR, amor powietrzny i koła DT Swiss, waga 10,9 kg. Do Twojej jazdy to i tak aż nadto ;) Największy rozmiar 24 cale też powinien dać radę :)

kamil - Wto 04 Sie, 2015

zacna sztuka i xtr
PiTT - Wto 04 Sie, 2015

wyglad mi sie nie podoba, taki jakis goły :D

za to ten jest kox ;)
http://cube.pl/rowery/mtb...-flashred-2015/

Bad-i - Wto 04 Sie, 2015

Ten PiTTa tez mi sie bardziej podoba.

Podstawowe pytanie, czym one sie roznia poza wezsza rama i wezszymi kolami

Marek23 - Wto 04 Sie, 2015

Bad-i napisał/a:
Justine napisał/a:

Za ten co mam dalem ok 4.5k - ale powiedzmy ze nie chcial bym przekroczyc 7.5k

:rotfl:

MoRToN - Wto 04 Sie, 2015

Karwa tak pacze na te kjuby i chyba przepłaciłem za meride :/
PiTT - Wto 04 Sie, 2015

w cubie masz na serio spoko graty w takiej cenie
merida wyjdzie drozej, ale z tego co sie orientuje ma chyba lepsza rame... co nie zmienia faktu ze pozycja na niej jest bardziej spotowa
na cubie ltd jest bardziej turystyczna a na reaction sportowa... poczytalem troche to sie wymandrzam ;D

Bad-i napisał/a:
Podstawowe pytanie, czym one sie roznia poza wezsza rama i wezszymi kolami

PiTT wrzucił górala, ja crossa, na moim lżej ci się pojedzie, będziesz miał wygodniejszą, bardziej wyprostowaną pozycję, Reaction to wyścigowa maszyna do efektywnego zapierdalania w terenie, jedziesz bardziej pochylony. Musisz się zastanowić co będziesz robił na tym rowerze. Do miasta, czy leśnych szutrówek, ścieżek wziąłbym crossa, ale to Twoja kasa więc sam musisz wybrać, ja tylko doradzam ;) A może po prostu przejdź się do sklepu, usiądź na jednym i drugim, zrób rundkę wokół sklepy i zobaczysz co lepsze ;)

Osprzęt jest praktycznie taki sam, Reaction ma wideł upside-down i to podobno pracuje wybornie plus carbon więc waży mniej. No i ma sztywne osie, ale w crossie nie wiem czy są potrzebne. No i on kosztuje 11k zł ;)

Jakarti - Wto 04 Sie, 2015

to jest niewiarygodne jak w sumie "normalny" rower moze byc drogi a nie są to też jakieś wypasy/kosmosy pewnie..
ostatnia cena Martina to kwota jaka pewnie jeszcze nie dawno mozna bylo dac za polowe aut na forum :D

btw.
zmien nicka na wlasciwego

MoRToN - Wto 04 Sie, 2015

PiTT napisał/a:
merida wyjdzie drozej, ale z tego co sie orientuje ma chyba lepsza rame... co nie zmienia faktu ze pozycja na niej jest bardziej spotowa
na cubie ltd jest bardziej turystyczna a na reaction sportowa... poczytalem troche to sie wymandrzam ;D

No podobno jakaś najlżejsza rama z alu. Ale nie wiem ile w tym prawdy.

Sportowe to mam siedzenie, zad boli po 15 km :rotfl:

PiTT - Wto 04 Sie, 2015

MoRToN napisał/a:
PiTT napisał/a:

No podobno jakaś najlżejsza rama z alu. Ale nie wiem ile w tym prawdy.

Sportowe to mam siedzenie, zad boli po 15 km :rotfl:

bo siodlo trzeba sobie odpowiednie dobrac pod kosci w dupie :D
sa takie foteliki w sklepach rowerowych gdzie wyraznie widac jak masz rozstawione te kosci i tak dobrac siodlo
standartowo montuja dosyc waskie np. 13cm, wygodniej sie pewnie siedzi na zelu i 15cm, ale to znowu trzeba sprawdzić
ktora meride kupiles?