To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Kamill - Nie 26 Lut, 2012

roj napisał/a:
ktoś jedzie do NM kto jest na tyle mało napięty na wynik, że wziąłby mnie na prawy na przejazdy? chętnie się przejadę jak się znajdzie ochotnik/ochotnicy.
ze swojej strony mogę zaoferować zagadanie na śmierć i nic nie wnoszące uwagi.

Jak sie kolega nie zdecyduje to zapraszam.

roj - Nie 26 Lut, 2012

rasta napisał/a:

Potwierdzam

:faja:
Kamill napisał/a:

Jak sie kolega nie zdecyduje to zapraszam.

spoko, daj znać

EmerytRs2 - Nie 26 Lut, 2012

też chętnie przejechał bym się na NMnP, jako towarzysz ;)
mogę zaproponować: szybką zmianę kół, serwis i wsparcie duchowe.

Kamill - Nie 26 Lut, 2012

Jeżeli juz to mam tylko jedno miejsce bo nie mam kanapy, ale własnie sobie przypomniałem że bede jechał z Ryk prawdopodobnie nie z wwa bezpośrednio, wiec to jedno miejsce będzie juz na miejscu.
faldzip - Nie 26 Lut, 2012

kurde, tez chyba sie wybiore :)
no name - Nie 26 Lut, 2012

Muszę pomyśleć i jakoś wolne wykombinować
roj - Nie 26 Lut, 2012

kto mnie weźmie na łódkęęęęęę
EmerytRs2 - Nie 26 Lut, 2012

rasta :rotfl:
rasta - Pon 27 Lut, 2012

Nie ma miejsc ;D
Artur.RS - Pon 27 Lut, 2012

Z racji tego że odpowiedni do tego temat jest zamkniety pozwolę sobie z tego miejsca przywitać się z forumowiczami.
Nazywam się Artur , od prawie dwóch lat jeżdzę Megane III RS i regularnie startuję nią w dolnośląskich rallysprintach.
Mam nadzieję że na forum znajdę ludzi z podobną pasją i spotkamy się gdzieś na torze:)

Korzystając z okazji chciałem zaprosić Was na cykl imprez Crusar CUP 2012:

Crusar4Rally jest organizatorem nowego cyklu zawodów pt. „Crusar Cup”, składającego się z 6 rund i przeznaczonego przede wszystkim dla kierowców amatorów.
Do klasyfikacji końcowej liczy się 5 najlepszych wyników.
Główną nagrodą za cały cykl dla pierwszych 3 osób z klasyfikacji generalnej Crusar Cup będzie przejażdżka samochodem WRC z tras Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Świata (Fabia lub Oktavia) na lewym fotelu.
Gwarantowany jest przejazd minimum 3 okrążeń po około 1 km każde z Grzegorzem Grzybem w roli instruktora na prawym fotelu. Przy tej okazji przeprowadzona będzie sesja zdjęciowa przy samochodzie WRC oraz udostępnione zostaną materiały filmowe (kamery onboard) z przejażdżki uczestnika.
Za zajęcie 1 miejsca w każdej klasie, nagrodą jest co-drive z Grzegorzem Grzybem w N-grupowym Mitsubishi Lancerze Evo IX.
Również za pierwsze 3 miejsca w klasach oraz klasyfikację generalną przewidziane są puchary.
Podstawowym warunkiem uczestnictwa w Crusar Cup jest posiadanie sprawnego samochodu oraz prawa jazdy. Teren, na którym odbywać będą się wszystkie rundy, jest wyłączony z ruchu publicznego – całość odbywa się w jednym miejscu, dokładnie na Torze Redeco przy ul. Rakietowej 39 we Wrocławiu.
Pomiar czasu przeprowadzony będzie za pomocą fotokomórki, a wyniki przejazdów wyświetlane będą zaraz po przekroczeniu mety przez zawodnika. Cena wpisowego to 100 PLN płatne przelewem na konto. W dniu zawodów wpisowe wynosi 110 PLN. P
Pilot nie jest wymagany.
Kaski są obowiązkowe (stosowane w motorsporcie albo motocyklowe).
Podział na klasy:
Klasa I do 1400 ccm
Klasa II 1401 ccm –2000 ccm
Klasa III pow. 2001 ccm
Klasa RWD
Klasa Subaru i Evo

Terminy rund Crusar Cup:
I – 11.02.2012
II – 03.03.2012
III – 07.04.2012
IV – 12.05.2012
V – 09.06.2012
VI – 07.07.2012

Poniżej klip z pierwszej eliminacji:
http://vimeo.com/37124769

Pozdrawiam

rasta - Pon 27 Lut, 2012

Impreza znana tylko 400 km z Wawy raczej ją dyskwalifikuje :/
faldzip - Pon 27 Lut, 2012

Przyznam, ze klasa 1.4-2.0 troche mnie zniecheca, bo jednak o cos tam sie sciga, a moje 1.6 98KM raczej nie pozwoli mi powalczyc z autami w stylu 2.0 200KM...
rasta - Pon 27 Lut, 2012

Pozwoli, to tor gokartowy coś ala Radom
faldzip - Pon 27 Lut, 2012

aha, w takim razie zostaje tylko kwestia 400km :P
Artur.RS - Pon 27 Lut, 2012

Rzeczywiście specyfikacja toru nie wyklucza z walki słabszych samochodów .
Zachęcam do udziału- przydałaby się jakaś konkurencja w mocnych ośkach:)