HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Pon 07 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
Wyjazd miły i sympatyczny Wiktor i Emeryt moi faworyci
Dzięki za przyjemnego grilla i pomylony biedy jak również brak interakcji i klucz został
Jazdy mogło być więcej, bo kręcenie kółkiem bez gazu wzdłuż linii to lekkie przegięcie, ale późniejsze interwencje były już bez sensu, bo więcej staliśmy niż jeździliśmy. Ktoś dobrze napisał apropo naszych najszybszych ..... jedynie kosmita dobrze pokonał zakret wg Szwagierczaka na 8-10 jeżdżących w danym momencie. Gdzieś zabrakło komunikacji pomiędzy naszymi włodarzami a instruktorami - trzeba wyciągnąć wnioski i żyć dalej.
Niektórzy skrócili majówkę lub z niej zrezygnowali szkoda, ale cóż nie ma co płakać organizatorzy z naszego ramienia na pewno nie chcieli źle super, że udało się zebrać 30 aut i miło spędzić piątek i pomimo wszystko sobotę
Wspólna droga MISTRZ, ale lepiej jak Pikut nie prowadzi peletonu
Mam nadzieję, że jeszcze raz pojedziemy zacnym gronem na Poznań i wtedy rasta czy alex wykręcą życiowe wyniki
Tak czy siak miło było poznać kilka nowych gęb w HH zoabczyć starsze grubsze i lekko rozprostować kości na torze .... ja zrobiłem jakieś 2.11 / 2.12 (2osoby na pokładzie) ale realnie na seryjnego civiczka 2.08 może udało by sie osiągnąć jednak 6 kółek to za mało a heble zgrzane, temp 100stopni i latająca żaba i klucze które miały być zostawione na linii startowej nie ułatwiały życia
PS. Rasta masz mów dowód?
PS2. Rasta gdzie moja flacha?
Osobiście z góry dziękuję wszystkim razem i kazdemu z osobna
+10^32
Za dwa tygi nikt już nie będzie pamiętać o szwagierczaku tylko o tym jak było zajefajnie w piątek wieczorem
Taką formę klubu lubię najbardziej.PieQt - Pon 07 Maj, 2012
Cytat:
Wspólna droga MISTRZ, ale lepiej jak Pikut nie prowadzi peletonu
Jakby nie ja, to do dzis byś stał w korku na wahadle roj - Pon 07 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Jakby nie ja, to do dzis byś stał w korku na wahadle
ta....
poza tym masz Emeryta na sumieniu! Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 Kurwa Pikut ja tam nadal stoję a Fabian się zgubił pum - Pon 07 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
bo kręcenie kółkiem bez gazu wzdłuż linii to lekkie przegięcie
to zawsze jest...
Marcel napisał/a:
ale późniejsze interwencje były już bez sensu, bo więcej staliśmy niż jeździliśmy
+1PieQt - Pon 07 Maj, 2012
Marcel napisał/a:
kurcze Pikut ja tam nadal stoję a Fabian się zgubił
Widzisz Macel, przynajmniej wiemy gdzie jesteśGreg - Pon 07 Maj, 2012 Budzik, foty zapowiadają się mistrz! Nie mogę się doczekać na więcej wiktoch - Pon 07 Maj, 2012
budzik napisał/a:
3 na zachęte i cierpliwość
podziękował zdjęcia kozak!!
budzik napisał/a:
Dzięki dla wszystkich za spotkanie, mega z was ekipa