M - Śro 18 Maj, 2011 Może być mały overloadiQ - Śro 18 Maj, 2011 po kilku probach udalo mi sie zalogowac. Konsoli nie ruszalem od dluzszego czasu, nie wiem co z nia jest grane zefir - Śro 18 Maj, 2011 u mnie konsola dziala bez zmian, i kolo 17 sie na chwile logowalem
moze dzialac wolno bo chyba uruchamiaja PSN Storefydi - Śro 18 Maj, 2011 Ładna wpadka z ta konsolą. Jednak PC rulez iQ - Czw 19 Maj, 2011 Ponoc cos sie znow zwalilo i zamkneli system zmiany hasel C ktorzy nie zdazyli tego zrobic poki dzialalo beda musieli poczekac Michał - Czw 19 Maj, 2011 Właśnie fydi - PC RULA !!
Ktoś coś pisał o homefront- nie polecam !! słabiznaM - Czw 19 Maj, 2011 NIestety MS zaniedbuje rozwijać wsparcie dla kart graficznych w PC'tach ale to chyba celowe - wolą sprzedawać xboxy.
Jak to możliwe że gra chodzi lepiej na xboksie niż na 4 razy mocniejszym sprzętowo PCwas79 - Czw 19 Maj, 2011
M napisał/a:
Jak to możliwe że gra chodzi lepiej na xboksie niż na 4 razy mocniejszym sprzętowo PC
Ja widzę jeszcze jeden minus PC, upgrejdy, które trzeba stosunkowo często robić. A tak kupujesz konsole i masz ok 5 lat spokojnego grania (albo i więcej bo na ps2 dalej gry wychodzą). Aha zeby nie było mam 2 PC-ty M - Czw 19 Maj, 2011 Jak też mam PC i nie mam konsoli. Chodzi tylko o to że mam nowe czesci w kompie i nie jest tak ladnie jak na konsoli, jakbym kupowal kompa tylko do grania to by za te pieniadze miał x'a i gry.
Swoją drogą na kosnole nie ma team fortress NBL - Czw 19 Maj, 2011
M napisał/a:
Jak to możliwe że gra chodzi lepiej na xboksie niż na 4 razy mocniejszym sprzętowo PC
Inna architektura w konsoli zapewnia jej całkiem sporą wydajność, gry pisane są specjalnie
pod konsole tak a żeby wykorzystać jej potencjał oraz silnik graficzny, dostosowują je na 35fps, tak mniej więcej czasami, pc to całkiem inna sprawa, sam system ma wielkie
zapotrzebowanie na rózne duperele, zarządzanie procesami w pc tez ma wielkie znaczenie.
Osobiście nie preferuje konsol, nie lubie padów za bardzo choć sam zagrywałem się w Forzę
na x klocku 360 i czekam na nowa M - Czw 19 Maj, 2011 Chodzi o to że directx nie jest rozwijany tak jak powinien być bo "zawszze można kupić mocniejszą grafę" a do tego "wolimy sprzedawać gry na x'a"NBL - Czw 19 Maj, 2011 szczerze? to directx był wykorzystywany w 100% do 9.0c chyba zgodzisz się ze mną?
reszta to wielka ściema, i nie wykorzystany potencjał nawet w 30% ... co 3 miechy
nowe karty , nowy proces technologiczny odgrzewane kotlety a directx na pc nadal nie ogarnięty..M - Czw 19 Maj, 2011 Szczerze mówiąc nie byłem na tyle zaangażowany żeby sprawdzić na ile %bizon - Czw 19 Maj, 2011 http://www.ps3site.pl/hot...asla-psn/72841/was79 - Czw 19 Maj, 2011 zła passa sony, na dobitkę jeszcze to:
http://polygamia.pl/Polyg...wa_starsze.html