To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

M - Śro 18 Maj, 2011

Może być mały overload
iQ - Śro 18 Maj, 2011

po kilku probach udalo mi sie zalogowac. Konsoli nie ruszalem od dluzszego czasu, nie wiem co z nia jest grane :/
zefir - Śro 18 Maj, 2011

u mnie konsola dziala bez zmian, i kolo 17 sie na chwile logowalem :)

moze dzialac wolno bo chyba uruchamiaja PSN Store

fydi - Śro 18 Maj, 2011

Ładna wpadka z ta konsolą. Jednak PC rulez :lol2:
iQ - Czw 19 Maj, 2011

Ponoc cos sie znow zwalilo i zamkneli system zmiany hasel :rotfl: C ktorzy nie zdazyli tego zrobic poki dzialalo beda musieli poczekac :wall:
Michał - Czw 19 Maj, 2011

Właśnie fydi - PC RULA !!
Ktoś coś pisał o homefront- nie polecam !! słabizna

M - Czw 19 Maj, 2011

NIestety MS zaniedbuje rozwijać wsparcie dla kart graficznych w PC'tach ale to chyba celowe - wolą sprzedawać xboxy.
Jak to możliwe że gra chodzi lepiej na xboksie niż na 4 razy mocniejszym sprzętowo PC

was79 - Czw 19 Maj, 2011

M napisał/a:
Jak to możliwe że gra chodzi lepiej na xboksie niż na 4 razy mocniejszym sprzętowo PC

Ja widzę jeszcze jeden minus PC, upgrejdy, które trzeba stosunkowo często robić. A tak kupujesz konsole i masz ok 5 lat spokojnego grania (albo i więcej bo na ps2 dalej gry wychodzą). Aha zeby nie było mam 2 PC-ty :>

M - Czw 19 Maj, 2011

Jak też mam PC i nie mam konsoli. Chodzi tylko o to że mam nowe czesci w kompie i nie jest tak ladnie jak na konsoli, jakbym kupowal kompa tylko do grania to by za te pieniadze miał x'a i gry.
Swoją drogą na kosnole nie ma team fortress :D

NBL - Czw 19 Maj, 2011

M napisał/a:

Inna architektura w konsoli zapewnia jej całkiem sporą wydajność, gry pisane są specjalnie
pod konsole tak a żeby wykorzystać jej potencjał oraz silnik graficzny, dostosowują je na 35fps, tak mniej więcej czasami, pc to całkiem inna sprawa, sam system ma wielkie
zapotrzebowanie na rózne duperele, zarządzanie procesami w pc tez ma wielkie znaczenie.

Osobiście nie preferuje konsol, nie lubie padów za bardzo choć sam zagrywałem się w Forzę
na x klocku 360 i czekam na nowa :)

M - Czw 19 Maj, 2011

Chodzi o to że directx nie jest rozwijany tak jak powinien być bo "zawszze można kupić mocniejszą grafę" a do tego "wolimy sprzedawać gry na x'a"
NBL - Czw 19 Maj, 2011

szczerze? to directx był wykorzystywany w 100% do 9.0c chyba zgodzisz się ze mną?

reszta to wielka ściema, i nie wykorzystany potencjał nawet w 30% ... co 3 miechy
nowe karty , nowy proces technologiczny odgrzewane kotlety a directx na pc nadal nie ogarnięty..

M - Czw 19 Maj, 2011

Szczerze mówiąc nie byłem na tyle zaangażowany żeby sprawdzić na ile %
bizon - Czw 19 Maj, 2011

http://www.ps3site.pl/hot...asla-psn/72841/
was79 - Czw 19 Maj, 2011

zła passa sony, na dobitkę jeszcze to:
http://polygamia.pl/Polyg...wa_starsze.html