Ja niedzieli i soboty wolnej nie załatwię sobie faldzip - Pią 17 Lut, 2012
no name napisał/a:
Jedziesz ?
nie mam hajsu na jezdzenie na razie
a takie cos z forum subaru dla rajdowcuff:
Cytat:
Witamy,
chcielibyśmy zaprosić wszystkich na pierwszy rallysprint organizowany na prywatnym terenie Rodowo.
Impreza odbędzie się dnia 25.02.2012 (Sobota). Próby będą zorganizowane na odcinku drogi, po której w zeszłym roku w lecie testował Leszek Kuzaj i Maciek Rzeźnik. Zgodnie stwierdzili, że odcinek jest naprawdę fajny, ale wymagający. Rodowo znajduje się około 160 km od Warszawy i 20 km od Nidzicy.
Przygotowaliśmy dwie próby czasowe (o długościach 900 i 1200 metrów) i według naszych obliczeń, każdą z nich będzie można przejechać trzykrotnie. Po zakończeniu przejazdów czasowych, przewidziane są jazdy dowolne. Na terenie imprezy znajduje się parking oraz hala, w której można wykonać proste czynności serwisowe jak wymiana kół. Ponadto, przygotujemy Toi Toi'a i koksownik.
Droga została dzisiaj przygotowana. Wygląda dokładnie tak jak na załączonych zdjęciach. Nie jest inwazyjna dla zawieszenia. Nie używamy opon kolcowanych!!!
Wpisowe: 250 zł.
Zgłaszać się można drogą mailową na adres osrodowo@gmail.com po wypełnieniu formularza, który jest dostępny tutaj http://osrodowo.pl/winter-rallysprint/. Razem z formularzem, prosimy o przesłanie potwierdzenia przelewu. Taki email, gwarantuje wpisanie na listę uczestników (limit 40 miejsc). Postanowiliśmy postawić taki wymóg, z racji tego, że chcemy naprawdę dobrze się przygotować, a nie chcemy inwestować w ludzi, którzy się zapowiedzą a nie przyjadą.
Pieniądze prosimy przesyłać na konto (tytuł wpłaty - Rallysprint):
40 1240 1079 1111 0010 1633 6684
Maciej Socharski
Dla zwycięzcy w klasyfikacji generalnej firma Dunlop ufundowała komplet opon! W chwili obecnej trwają rozmowy z potencjalnymi sponsorami, którzy ufundowaliby nagrody za drugie i trzecie miejsce.
Chętnych zapraszamy od godziny 9.00, po odbiór dokumentów. O godzinie 10.00 planowane jest zapoznanie z trasą, a zaraz po tym start imprezy.
Szczegóły dojazdu do obiektu jak również zdjęcia trasy zrobione 03.02.2012, znajdują się pod tym linkiem:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?s ... 779&type=3
Te jazdy dowolne beda na polaczonych tych odcinkach dwoch w jeden czyli majacy ponad 2km.koma600 - Pią 17 Lut, 2012 nieźle trzeba mieć furę przygotowaną pod takie cośfaldzip - Pią 17 Lut, 2012 typ co to organizuje, to latal tam WRXem bugiem z klatko na seryjnym zawiasie STIa i dopoki nie uznal, ze jeden skok wezmie flat out, to nic sie nie dzialo (a po tym skoku na ladowaniu amorki wybuchly a jeden sie chyba zgial). Mysle, ze po sniegu i tak bedzie sie wolniej latac, wiec nic takiego nie grozi, ale jednak klatka, dobry fotel i pasy jest wskazana.no name - Nie 19 Lut, 2012 Jestem po Żeraniu, jestem wściekły na siebie bo mogło być pudło w klasie.
Dwa razy przepałowana meta plus wysyp w zaspę to udupiły
Miałem 25-ty nr startowy.
Wyniki;
http://www.ak-centrum.pl/...an/01/podstronapum - Nie 19 Lut, 2012 nie no nie było źle. w porównaniu do przestawiania szlabanu to mega przepaść kamil - Nie 19 Lut, 2012 nie jest źlematt - Sob 25 Lut, 2012 10go marca jest trening w Nowym Mieście nad Pilicą, ktoś tam był, może coś nieco powiedzieć? z onboardów wygląda ciekawie np. tu http://www.youtube.com/wa...=1&feature=plcpkosmita - Sob 25 Lut, 2012 Zupełnie równo tam nie jest , ale jeśli chcesz ćwiczyć pod kątem rajdowania to dobre miejsce. Jest parę miejsc gdzie lepiej po prostu zwolnić jeśli Ci szkoda auta (ale to też zależy jak jest ustawiona próba)no name - Sob 25 Lut, 2012
matt napisał/a:
10go marca jest trening w Nowym Mieście nad Pilicą
Możesz coś więcej powiedzieć o tym treningu ?
Kto, jak, ile i czemu tak drogo ?Kamill - Sob 25 Lut, 2012
no name napisał/a:
matt napisał/a:
10go marca jest trening w Nowym Mieście nad Pilicą
Możesz coś więcej powiedzieć o tym treningu ?
Kto, jak, ile i czemu tak drogo ?
Też jestem zainteresowany na 90%, wrzucaj jakeś szersze info i jedziemy !!!
Co do samych warunków jest kilka miejsc gdzie jest wyryp bo płyty leżą nie równo, ogolnie całe lotnisko jest z płyt, jest większe niż ułęż wg mnie nadaje sie na ustawienie 2 prób prób podobnych jak w ułężu na raz. Jest możliwość ustawienia prób bardziej rajdowo-torowych, gdyż są miejsca gdzie jest trochę szutru przechodzącego w asfalt pozniej w płyty, kilka bardzo wąskich miejsc jak i bardzo szeroki pas głowny i dość szeroki pas boczny. Można też puścic tasę ścieżką asfaltow-dojazdową, która jest w lesie mocno zarośnięta krzakami, wiec w lato wszystkie zakręty są ślepe.pum - Nie 26 Lut, 2012 na forum subaru jest wszystko. ja sie wybieram. licze ze bedzie deszcz ze sniegiem matt - Nie 26 Lut, 2012 kosmita, no właśnie to chciałem usłyszeć, coś przed czechowicami trzeba poćwiczyć na większych prędkościach, jak lawetę ogarnę to też się zjawiam:)
a tu więcej info:
Cytat:
Zapraszamy wszystkich chętnych do Nowego Miasta nad Pilicą 10 marca (SOBOTA) na wiosenny trening szkoleniowo, rajdowo, grillowy!
Przygotowane zostaną 2 trasy. Jedna szkoleniowa bezpieczna i oczywiście jedna rajdowa po alejkach, laskach i bunkrach z przymusową beczką Jak zwykle w cenie wspaniałe kiełbaski z biedronki , kawa, herbata dla wszystkich przybyłych.
Wjazd od godziny 9 koniec aż wszyscy będą mieli dość
Zapowiada się wielokrotny mistrz polski Andrzej Koper ! który będzie trenował z nami przed kolejnymi startami oraz Łukasz Byśkiniewicz z ekipą TVN turbo.
Koszt to 250pln od auta
Oczywiście stali bywalcy naszych treningów 200pln
Bardzo serdecznie zapraszamy Vert&norveg
ekipa z www.rallyevents.plroj - Nie 26 Lut, 2012 ktoś jedzie do NM kto jest na tyle mało napięty na wynik, że wziąłby mnie na prawy na przejazdy? chętnie się przejadę jak się znajdzie ochotnik/ochotnicy.
ze swojej strony mogę zaoferować zagadanie na śmierć i nic nie wnoszące uwagi.rasta - Nie 26 Lut, 2012