HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
rasta - Pon 07 Maj, 2012 Dla kogoś kto był pierwszy raz to taka forma i ilość jezdy była by spoko i może być zadowolony, ale ja już to przerabiałem 3 lata temu więc czułem się jakbym cofnął się w rozwoju.Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 z ciekawostek to kolega w Mini Classic 1.3 na dużej pętli zrobił ~2:05 a inny w 1.0 miał czas ~1.20 M - Pon 07 Maj, 2012 Jest czego żałować, towarzysko było mega.
Mi tylko jest szkoda chłopaków że mało pojeździli pozatym dobra impreza.bob.dsk - Pon 07 Maj, 2012
rasta napisał/a:
Dla kogoś kto był pierwszy raz to taka forma i ilość jezdy była by spoko i może być zadowolony, ale ja już to przerabiałem 3 lata temu więc czułem się jakbym cofnął się w rozwoju.
Nawet jak ktoś był juz któryś raz to te szkolenie było ok ale pod warunkiem ze potem mamy normalną jazde po pełnej nitce a nie że co zaczynałem robić szybsze okrążenie to albo instruktor gdzieś stał i zwalniał albo było nas tyle że zaczynało się robić tłoczno !!!
Na lipiec trzeba na TPTD wyskoczyć Michał - Pon 07 Maj, 2012
heheh, "grubo" idziesz eM widzę że chcesz mnie dogonić kubas - Pon 07 Maj, 2012 To samo sobie pomyślałem M - Pon 07 Maj, 2012
Michał napisał/a:
Obrazek
heheh, "grubo" idziesz eM widzę że chcesz mnie dogonić
Tendencja jest zniżkowa
Ja już trochę schudłem Michał - Pon 07 Maj, 2012 ja mam wytarty brzuch od kółka kierownicy
zajebiste foty, kurde, zazdroszcze spotkania, mimo ze sama jazda była słabaPirania - Pon 07 Maj, 2012 Taka ekipa a po imprezie wszyscy sie zmyli..a moglo byc dopiero integracyjnie , za 100 mielismy domek 6 osobowy :-budzik - Pon 07 Maj, 2012 3 na zachęte i cierpliwość:
Nie mam czasu,żeby działać z resztą siema - Pon 07 Maj, 2012
budzik napisał/a:
3 na zachęte i cierpliwość:
Ładne! Tylko dlaczego mojego nie ma! Budzik zdrajca
budzik napisał/a:
Nie mam czasu,żeby działać z resztą
kubas - Pon 07 Maj, 2012 Ładne clio stjepan!Anonymous - Pon 07 Maj, 2012 Wyjazd miły i sympatyczny Wiktor i Emeryt moi faworyci
Dzięki za przyjemnego grilla i jebanie biedy jak również brak interakcji i klucz został
Jazdy mogło być więcej, bo kręcenie kółkiem bez gazu wzdłuż linii to lekkie przegięcie, ale późniejsze interwencje były już bez sensu, bo więcej staliśmy niż jeździliśmy. Ktoś dobrze napisał apropo naszych najszybszych ..... jedynie kosmita dobrze pokonał zakret wg Szwagierczaka na 8-10 jeżdżących w danym momencie. Gdzieś zabrakło komunikacji pomiędzy naszymi włodarzami a instruktorami - trzeba wyciągnąć wnioski i żyć dalej.
Niektórzy skrócili majówkę lub z niej zrezygnowali szkoda, ale cóż nie ma co płakać organizatorzy z naszego ramienia na pewno nie chcieli źle super, że udało się zebrać 30 aut i miło spędzić piątek i pomimo wszystko sobotę
Wspólna droga MISTRZ, ale lepiej jak Pikut nie prowadzi peletonu
Mam nadzieję, że jeszcze raz pojedziemy zacnym gronem na Poznań i wtedy rasta czy alex wykręcą życiowe wyniki
Tak czy siak miło było poznać kilka nowych gęb w HH zoabczyć starsze grubsze i lekko rozprostować kości na torze .... ja zrobiłem jakieś 2.11 / 2.12 (2osoby na pokładzie) ale realnie na seryjnego civiczka 2.08 może udało by sie osiągnąć jednak 6 kółek to za mało a heble zgrzane, temp 100stopni i latająca żaba i klucze które miały być zostawione na linii startowej nie ułatwiały życia
PS. Rasta masz mów dowód?
PS2. Rasta gdzie moja flacha?
Osobiście z góry dziękuję wszystkim razem i kazdemu z osobna budzik - Pon 07 Maj, 2012
Dzięki dla wszystkich za spotkanie, mega z was ekipa Maciusiowy - Pon 07 Maj, 2012 Alex widzę uskuteczniał tankowanie lotne