To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Kenet - Nie 06 Maj, 2012

Super! Podrzuć jeszcze Astrę na zaklepanie nita i mogę iść spać :lol2:
kosmita - Nie 06 Maj, 2012

Gaydek dzięki za organizację !

Panowie instruktorzy trochę organizacyjnie nawalili, ale z drugiej strony przynajmniej nie wyrzucali z toru za zbyt głośny wydech :lol2:

Następnym razem muszę ogarnąć sobie więcej czasu żeby się trochę bardziej z resztą pointegrować :/

Stf, Greg, słyszałem, że prawie Was misiaki złapały na koniec tego pięknego dnia :]

Całkiem fajnie z.a.pi.er.da.la.ją te Mini :faja:

PiTT napisał/a:
w sumie też mistrz spędziłem kilka dni pod Płockiem :lol2:
fakk, na serio te warszawskie ceny są CHORE w porównaniu np. do Płocka...
żarcie w opór przy starówce w pizzerii Laguna, browary, pizz tyle że jeszcze zostało dla żebraków, browary, jakieś sałatki, 7 osób, rachunek 130zł. o_O
do zo! (a właśnie... byłem też w zoo :D )

Szkoda, że nie dałeś znać :)
Akurat Laguna jest dosyć tania, niestety ostatnio ceny w Płocku robią się coraz bardziej warszawskie :/

filomatic - Nie 06 Maj, 2012

a oto PHOTO DNIA! z Toru Posen :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zyzy - Nie 06 Maj, 2012

Miata offrołdedyszyn :)

Anonymous - Nie 06 Maj, 2012

zaraz będziesz lewym lusterkiem tarł o asfalt ;D
no name - Nie 06 Maj, 2012

Się będzie podpierał jak ja cieniasem w Radomiu :rotfl:
Anonymous - Nie 06 Maj, 2012

Szkoda,wyrazy współczucia,dobrze ze na biedaków z niemiec nie trafiło :]

Na 16 czerwca bym sie pisał,akurat wypada mi weekend w PL

Pirania - Nie 06 Maj, 2012

Nie było czasu na nic, ani naprawdę pojeździć ani pofocić.. także ode mnie tylko kilka nędznych sztuk

oto co nas zastało rano na parkingu i stało cały czas :-)
https://plus.google.com/photos/105571287317273750318/albums/5739539342214632097/5739539761385808962

Szupryk - Nie 06 Maj, 2012

wiktoch napisał/a:

Poza tym żałujemy (bo mogę chyba powiedzieć to również w imieniu innych) że nie dało nam było poznać kolegi SZUPRYK w 450 konnym rs6 :faja:

Spokojnie, narazie wysłałem Tatę na przeszpiegi, a Rs-em w Przeźmierowie mam zamiar pojawić się jeszcze w tym roku :jupi:

roj - Nie 06 Maj, 2012

Pirania napisał/a:
Nie było czasu na nic, ani naprawdę pojeździć ani pofocić.. także ode mnie tylko kilka nędznych sztuk

Cytat:
Niestety, nie masz dostępu do tej strony

nie bangla mi :(

PieQt - Pon 07 Maj, 2012

tą transportową karetkę widziałem wcześniej - wymogi z ustawy spełnili, dla zdrowi i bezpieczeństwa uczestników musi być eRka, ale takie gówno pozwala organizować imprezy.

Instruktorzy są kryci, tak czy inaczej - znaczy się karetka na sztuki :-(

PGmaster - Pon 07 Maj, 2012

kosmita napisał/a:

PiTT napisał/a:
w sumie też mistrz spędziłem kilka dni pod Płockiem :lol2:
fakk, na serio te warszawskie ceny są CHORE w porównaniu np. do Płocka...
żarcie w opór przy starówce w pizzerii Laguna, browary, pizz tyle że jeszcze zostało dla żebraków, browary, jakieś sałatki, 7 osób, rachunek 130zł. o_O
do zo! (a właśnie... byłem też w zoo :D )

Szkoda, że nie dałeś znać :)
Akurat Laguna jest dosyć tania, niestety ostatnio ceny w Płocku robią się coraz bardziej warszawskie :/

Otoz to!

Greg - Pon 07 Maj, 2012

Kilka słów ode mnie. :)

Przede wszystkim podziękowania dla Gaydka za ogarnięcie tematu! :)

Ogólnie to było nieźle choć zdecydowanie nie czuję abym się wyjeździł tyle, ile chciałem.

Ćwiczenie sekcji jest fajne, ale tor na to nie pozwala - jedyna możliwa do ćwiczenia w wygodny sposób to część przy kartingowym, bo tam można jeździć w kółko. I na szczęście tam właśnie było dane mi jeździć. natomiast mimo kilku próśb (krótkofalówka i osobiście) z komentarzami do jazdy było ciężko. Jeździliśmy jak barany kilkanaśie razy i na dobrą sprawę ja nie wiedziałem czy coś robię źle, co mogę poprawić itd. - nie usłyszałem ani słowa komentaza, za to tekst typu "liczy się technika a nie komentarze"... :wall: No qrwa, to jak mam ją wyrobi jak nie wiem co poprawiać. Tu było dane dupska z ich strony, ogólnie za mało uwag.

Jazda w grupach (byłem w 2.) była spoko, choć nie wiem co instruktorzy myśleli zakładając że wszystkie auta przejadą ~30 kółek pod rząd, bo zmieniał się w autach co 3-5 okrążeń, ja po jakichś 7 zjechałem schłodzić furę i potem już do grupy nie trafiłem, więc nie zaznałem jazdy z instruktorem. :/

Ogólnie panom się coś pokiełbasiło bo traktowali nas jak baranów, cho dużo mieli racji w kwestiach bezpieczeństwa bo byłoby grubo gdybyśmy wszyscy szybko wylecieli na upalanie na luzaku.

Straszne dłużyzny, ale też nasza w tym wina bo często się grzebaliśmy (np. zbiórka sporo po 9 na szkolenie zamiast punkt 9) itd. - łącznie takie przestoje zabrały nam myślę, że z godzinę. :/

A wieczorna integracja, choć krótka w moim wypadku, była bardzo spoko. :) Dzięki.

Anyway, nie czuję się wjeżdżony w auto, muszę duuużo upalać...

kosmita napisał/a:
Stf, Greg, słyszałem, że prawie Was misiaki złapały na koniec tego pięknego dnia :]

A taaak... Dobra akcja, lecieliśmy prawym gdzieś w okolicach Wrześni chyba, Stf za mną, było pewnie ze ~100-110 na 70-tce, na lewym o długość auta przede mną Vectra na angielskich blachach, dolatujemy do krzyżówki na której wybiega policjant i zatrzymuje typa z Vectry. :rotfl: Gość się shamowął prawie do zera, my też, ja już byłem obsr*ny na zielono że z godzinę będzie mi trzepał auto, a policjant do mnie macha żebym jechał. xD

A w ogóle to pobłądziliśmy w cholerę w drodze powrotnej. Stf, dzięki za podróż. :)

Bonczek napisał/a:
I tak rozpoczął się pięęęęęęęęęękny grill (Greg dzięki, za piwka :) chłopaki poszli na zapoznanie, ale jeszcze szybciej wrócili.

Spoko, miło było strzelić browaka z ekipą, szkoda tylko że przyjechałem jako chyba przedostatni (przed Rastą, Piranią i Ciachem) - więc specjalnie nie balowałem. :P

Rasputin - Pon 07 Maj, 2012

Tez wrzucę jakiegoś łonborda. Info dla Barta - dzwonów nie ma, akcja mizerna.
W pierwszej części widać pogoń za Siema i Roj'em a ucieczka przed Emerytem...później nuda i pogoń chyba za Emerytem,Pumem i ucieczka przed Kenetem. Widać tez chyba innych przelotem.
Na filmiku słychac tez Szwagierczka który cos nakurwia przez łokitoki :lol2:
Ogólnie jak przejzałem wszystkie łonbordy to ponad pół godziny nakurfiania o życie wyszło,co zreszta słychac pod koniec filmiku :rotfl:
Myslę,że przy pełnym skupieniu,pilnowaniu optymalnego toru jazdy i bez pasażerki jestem w stanie zejśc do +/- 2.05. Niżej tym sprzetem bedzie ciężko :] Ale wali mnie to bo fun jest lepszy niz w "szybszym" Clio :faja:
Z racji dodatkowej miniaturki zalecany full screen :]

Jacek - Pon 07 Maj, 2012

was79 napisał/a:
Jacek napisał/a:
ja żałuje

+1

odszczekuję...i czekam na Kielce, może tam się pośmiga.