iQ - Wto 17 Maj, 2011 Ja czekam az snieg stopniejeNBL - Wto 17 Maj, 2011 hm.. z Syberi, żeś się urwał>? was79 - Śro 18 Maj, 2011 co wybieracie w pakiecie welcome back?
http://polygamia.pl/Polyg...Sony_.html?bo=1
trochę słabe dla mnie gry, na pewno ściągne LBP, ale drugą nie ma pojęcia jaką iQ - Śro 18 Maj, 2011 Tez nie wiem co wziac, przy tak wielkiej wtopie mogli dac cos porzadnego...was79 - Śro 18 Maj, 2011 masz konto na FIN ? bo moze bedzie inny zestaw, przynajmniej gdzieś czytałem, że Helmuty mają mieć inny zestawiQ - Śro 18 Maj, 2011 Tak. Nie wlaczalem konsoli od dawna wiec nie wiem czy jest inaczej. Zaraz poszukam w necie info
EDIT:
te sa w FI do wyboru, to chyba takie same jak w PL:
- LittleBigPlanet
- Infamous
- Wipeout HD/Fury
- Ratchet and Clank: Quest for Booty
- Dead Nationwas79 - Śro 18 Maj, 2011 znalazłem dla helmutów, w sumie 2 gry inne, ale generalnie też niezbyt:
Playstation 3 Spiele
•LittleBigPlanet
•Wipeout HD/Fury
•Super Stardust HD (für Deutschland)
•Ratchet and Clank: Quest for Booty (für Deutschland)
•Hustle Kings (für Deutschland)
•inFAMOUS (nicht in Deutschland)
•Dead Nation (nicht in Deutschland)iQ - Śro 18 Maj, 2011 Jest jakis nowy FPP ktory niedlugo bedzie mial premiere? Czy najblizej jest Battlefield 3 (wrzesien 2011)?NBL - Śro 18 Maj, 2011 Z tego Co mi wiadomo to tylko i wyłacznie BF 3 ewentualnie BF play for free czy jakoś tak multi za darmoszke - nawet fajna sprawa. Homefront czy jakoś tak nie dawno miała miejsce
premiera grałeś może?was79 - Śro 18 Maj, 2011
iQ napisał/a:
Jest jakis nowy FPP ktory niedlugo bedzie mial premiere? Czy najblizej jest Battlefield 3 (wrzesien 2011)?
chyba tak, bo modern warfare 3 - dopiero coś koło 8 listopada.
Tymczasem trzeba zadowolić się multi w black ops'ie iQ - Śro 18 Maj, 2011 Hmmm, jak tak pozno to chyba bedzie trzeba sie zaopatrzyc w black ops chociaz ostatnio wogole nie mam czasu na granie Tutaj juz mozna zamowic BF3, jakas limitowana edycja. Premiera jest podana na 16.09.NBL - Śro 18 Maj, 2011 Zapowiada się dobrze, ciekawe czy multi będzie nie co ulepszone/poprawione itp bo
BF BC 2 troszkę szybko się znudziła..anjas - Śro 18 Maj, 2011 Ja znów się cieszę Black Ops w multi. Fajnie się gra po miesięcznej przerwie.
Przedwczoraj dobrze złoiliśmy z Was'em leszczy, zrobiłem przy okazji w jednej grze swój nowy rekord 35:3
A z tych darmoszkowych gier nie wiem co wezmę, LBP mam. O innych muszę poczytać, bo średnio się orientuję. Może Dead Nations? Coś mi się kojarzy, że całkiem OK.NBL - Śro 18 Maj, 2011 Grał ktoś z was może kiedyś w Splinter Cell Chaos Theory - Multi?
Co do CoD-a nie podoba mi się multi w OPsie was79 - Śro 18 Maj, 2011
anjas napisał/a:
Przedwczoraj dobrze złoiliśmy z Was'em leszczy, zrobiłem przy okazji w jednej grze swój nowy rekord 35:3
anjas napisał/a:
A z tych darmoszkowych gier nie wiem co wezmę, LBP mam. O innych muszę poczytać, bo średnio się orientuję. Może Dead Nations? Coś mi się kojarzy, że całkiem OK.
i jak LBP, da się pograć?
oglądałem to DN na jutubie, kurde chyba za stary jestem na gry typu napyerdalaj w hordy zombie. Może Wipeouta? tylko boje sie o wzrok bo to cholerstwo szybkie i kolorowe jak stragan odpustowy