Kenet - Pon 23 Lis, 2015 Śmiech na sali ta arrinera, skończyliby już tę szopkę.
Anjas co mówi Lee Noble? Rozmieni to 7 minut na Nurburgringu? anjas - Wto 24 Lis, 2015 Poczekajcie niedowiarki. Arrrinerrra jest już prawie gotowa. Napływają już zamówienia z całego świata. Lee Noble jest wniebowzięty. Na Nurburgringu pęknie 6 nie 7 minut, zobaczycie.Bonczek - Czw 26 Lis, 2015 Official statememt
https://www.volkswagen-me...l_year_2016.pdfwas79 - Czw 26 Lis, 2015 B-Rey - Czw 26 Lis, 2015 Ale jajca Nie prościej było napisać WSZYSTKIE? Btw Czesi przetestowali espace 1.6 dci i wyszło im 20x więcej NOx niz w euro 6. To był do przewidzenia.Bonczek - Pon 30 Lis, 2015 Przeczytane na FB cos w tym jest.
Golf - Mały Passat
Polo - Bardzo mały Passat
Touareg - Terenowy Passat
R8 - Szybki Passat
Veyron - Passat za dwie bańkiEmerytRs2 - Wto 08 Gru, 2015
Zarząd VAG umiejętnie steruje sprzedażą aut PiTT - Pią 29 Sty, 2016 no wlasnie, nawet w zeszlym tyg jak konfigurowalem rozne fury to tez zwrocilem na to uwage
jakby byla taka octa tsi 4x4 to by rozwiazalo wiele problemow
dlatego chyba przeczekam rok i cos czuje ze musi sie pojawic jakis konkret z gamy skody albo seata
vw ma golfa r, ale to nie jest poki co poziom cenowy do zaakceptowania Bonczek - Pią 29 Sty, 2016 Apropo Seata - oddałem dzisiaj Leona (5d, 1.4TSI 150, FR, koła 18"). Chwile potem odebrałem testowke A200 z automatem i w miare wyposażeniem. Nie chce porównywać wykonania czy bajerow bo to rozne klasy ale zawieszeniowo i hamulcami to jest 10 lat różnicy na niekorzyść Seata. Nie przypuszczałem ze bedzie aż taka różnica.kosmita - Pią 29 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
cos czuje ze musi sie pojawic jakis konkret z gamy skody albo seata
raczej wątpie, za dużo już mają sportowych aut w ofercie
Nie jeździłem leonem, ale po krótkiej jeździe testówką nie odniosłem takiego wrażenia jeśli chodzi o A200. Fajnie się siedzi itd, ale nie zauważyłem jakiejś przepaści względem golfa VI np, jak dla mnie bmw 1 fajniej się prowadzi, tylko niestety jest ciaśniejsze z przodu. Co ciekawe zarówno merc (156KM) jak i bmw (136KM) subiektywnie jadą gorzej niż wspomniany golf 1.4 (122km) tsi