iQ - Nie 01 Maj, 2011 Niedlugo PSN znow ma dzialac i wszyscy uzytkownicy beda mieli dostep do PSN+ przez 30 dni za darmo. Niezly ruch bo pewnie czesc ludzi ktorzy z tego (PSN+) nie korzystali, po miesiacu zdecyduja sie za to placic i wzrosnie liczba klientow was79 - Nie 01 Maj, 2011
iQ napisał/a:
zdecyduja sie za to placic
kartami kredytowymi qbus - Czw 05 Maj, 2011 szybkie pytanie czy do X klocka mozna kupic jakas kierownice ktora bedzie dzialala zarowno pod X'em jak i PC? z PS3 nie ma takiego problemu a w tym przypadku?anjas - Czw 05 Maj, 2011
qbus napisał/a:
szybkie pytanie czy do X klocka mozna kupic jakas kierownice ktora bedzie dzialala zarowno pod X'em jak i PC? z PS3 nie ma takiego problemu a w tym przypadku?
z tego co wiem pod Xa nie ma takiej kiery, która by działała też z PC.qbus - Czw 05 Maj, 2011 no to ujowoiQ - Nie 15 Maj, 2011 Panowie sciagac aktualizacje firmware do konsoli, niedlugo PSN powinno powoli wracac do zycia Po instalacji oprogramowania nadal nie mozna sie polaczyc (wyskakuje komunikat o konserwacji) ale ponoc w przeciagu 24h ma zaczac dzialac (wreszcie...)was79 - Nie 15 Maj, 2011 nareszcie, bo mi się chce grać w black ops'a jak chooj anjas - Nie 15 Maj, 2011 w UK, Irlandii, Francji już działa... u nas jeszcze dupa.iQ - Nie 15 Maj, 2011 tutaj tez jeszcze nie dziala was79 - Nie 15 Maj, 2011 no to zasysam aktualizacjewas79 - Nie 15 Maj, 2011 DZIAŁA!!!
i doopa zmienilem haslo i mnie wywalilo106 - Pon 16 Maj, 2011 U mnie dziala xD
Jestem juz po pierwszej sieciowce ....
Nie wiem... Dzwonic do anjasa? :danjas - Pon 16 Maj, 2011
106 napisał/a:
Nie wiem... Dzwonic do anjasa?
i tak bym nie odebrał, bo napinałem w COD BO przez cały wieczór was79 - Pon 16 Maj, 2011
to było dobre zakończenie weekendu, chociaż nie umieliśmy się jakoś wbić w jeden team.
Dzisiaj wieczorem popykam więcej NBL - Wto 17 Maj, 2011 Ja czekam na nowego Colina. a Wy chłopaki?