To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

M - Śro 30 Mar, 2011

tak to wszystko dziala, mało kto pokusi sie o integrację baz danych z dostawcą
106 - Śro 30 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
poczekaj jak dostane na testy te chinskie WRC - podobno bardzo dobre opony

rallyonline.pl napisał/a:
Kłopoty Michelina są i tak niczym przy kompromitacji DMACK'a. Nominowana przez chińskiego producenta mieszanka okazała się być tak twarda, że rozpadała się już po jednym oesie w Portugalii. Martin Semerad jedyny korzystający z chińskich gum w Portugalii, musiał prosić FIA oraz rywali o możliwość zmiany rodzaju opon podczas rajdu. Na szczęście DMACK miał też na miejscu inna mieszankę

Bad-i - Śro 30 Mar, 2011

Ale ten Semerad to debil, tyle razy mu koorwa mówiłem

"żar z nieba media z tyłu" :]

106 - Śro 30 Mar, 2011

poszedl na replikach michelina :D
kamil - Śro 30 Mar, 2011

kumho ku31
Janusz - Śro 30 Mar, 2011

kamil napisał/a:
kumho ku31

no bez rewelki, dużo lepsze jest np gsd3...

arssss - Śro 30 Mar, 2011

DeeS napisał/a:
kuzwa czy wszedzei tak jest ze wystawiaja opony a jak chcesz zamowic to wszedzie brak na magazynie, nie wiadomo kiedyu beda .... ja jebie...

need 205/40/17 cos do 350 :)

chyba nie wszędzie,bo na oponeo.pl zamówiłem wczoraj Goodyear EAGLE F1 GSD3 195/45R15 78 V i jutro już mają by :)

DeeS - Śro 30 Mar, 2011

arssss napisał/a:
195/45R15

tak tak :) w takim rozmiarze to sie zgodze. Ja potrzebuje 205/40/17 :>

DeeS - Śro 30 Mar, 2011

okej

polecam

oponytanio.pl z tego co wiem to wszystko ciagna z niemiec ? Dlatego ceny nizsze...

za T1-R 205/40/17 348 szt. (wliczone koszty przesylki)

kamil - Śro 30 Mar, 2011

Nie mam porównania bo w 106 mam ku31 a w saabie miałem gsd3. inny rozmiar, inne samochody. Jak miałes obie obony u siebie to może masz racje.
Ja nie czuje specjalnej, ale to nie obiektywne bo inne fury były
tak tylko cena gsd3 ciut wyższa niż ku31 ;)

Janusz - Śro 30 Mar, 2011

kamil napisał/a:
Nie mam porównania bo w 106 mam ku31 a w saabie miałem gsd3. inny rozmiar, inne samochody. Jak miałes obie obony u siebie to może masz racje.

tak w clio miałem.... ogólnie kumho mnie nie powaliło.... od taka zwykła guma... ale do bujaki godna polecenia :)

Greg - Śro 30 Mar, 2011

DeeS napisał/a:
oponytanio.pl z tego co wiem to wszystko ciagna z niemiec ? Dlatego ceny nizsze...

To chyba po prostu niemiecki sklep z polską końcówką. Nie dość, że mają niezłe ceny to jeszcze wysyłają za free.

Monopolista Oponeo już rządzi w Polsce - opony.com, oponeo.pl i motostrada.pl to ich sklepy które znam, na każdym jest inna cena za taką samą gumę, w niektórych wysyłka za free, w niektórych płacisz. :) Nie ma jak omamic ludzi :)

kamil - Śro 30 Mar, 2011

Janusz napisał/a:
kamil napisał/a:

tak w clio miałem.... ogólnie kumho mnie nie powaliło.... od taka zwykła guma... ale do bujaki godna polecenia :)

a ja na suchym jestem bardzo zadowolony. W 106 robi robotę

DeeS - Śro 30 Mar, 2011

Greg napisał/a:
Monopolista Oponeo już rządzi w Polsce - opony.com, oponeo.pl i motostrada.pl to ich sklepy które znam, na każdym jest inna cena za taką samą gumę, w niektórych wysyłka za free, w niektórych płacisz. Nie ma jak omamic ludzi

zauwazylem to samo, po ukladzie strony itp ;)

Na to wyglada ze to niemcy. Ale dzwonilem dzisiaj w celu sprawdzenia dostepnosci i wszystkie opony o ktore pytalem sa dostepne. Oczywiscie polska infolinia.

PiTT - Śro 30 Mar, 2011

ja trochę przejeździłem na Conti Sportach 2 i nigdy nie narzekałem w przeciwieństwie do Dunlopów Maxx
warto brać takie gumy na których chociażby Stf albo Rasta śmigają po ulicach, non toper upalając :D
Stf też polecał Conti2 a Rasta wspominał że nieźle kleją p zero nero