HH.ORG na Torze - Tory wyścigowe (nie kolejowe etc.) w PL
was79 - Śro 21 Cze, 2017 Z tym pixer to podobno aferka będzie.rabarbar - Śro 21 Cze, 2017 ??was79 - Śro 21 Cze, 2017 Podpucha, widziałem zdjęcia jakiegoś ujowego placu, ktos na FB wrzucał n ich profil.Alexxx - Śro 21 Cze, 2017 Tak to wygląda 9 dni przed otwarciem
rabarbar - Śro 21 Cze, 2017
Ciekawe ilu juz wykupiło te ich pakiety?was79 - Śro 21 Cze, 2017 Dzięki Aleksis, bo ja już w takim stanie, że nie ogarniam przyklejania linków bob.dsk - Czw 22 Cze, 2017 Mają rozmach skurwyjsyny Bonczek - Śro 30 Sie, 2017 Objeździłem ostatnio 2 razy Silesia Ring (za każdym razem inna konfiguracja) - mega pozytywne wrażenia, jak ktoś się zastanawia, polecam!bob.dsk - Śro 30 Sie, 2017
Bonczek napisał/a:
Objeździłem ostatnio 2 razy Silesia Ring (za każdym razem inna konfiguracja) - mega pozytywne wrażenia, jak ktoś się zastanawia, polecam!
Wiele dobrego słyszałem intymna torze. Ciekawi mnie czy dostaną wizę PZM bo myśle ze runda bmw cup była by całkiem ciekawa na takim torze alphaOne - Czw 31 Sie, 2017 Silesia Ring zdecydowanie na +, tylko uwaga na burze siema - Czw 31 Sie, 2017
bob.dsk napisał/a:
Wiele dobrego słyszałem intymna torze. Ciekawi mnie czy dostaną wizę PZM bo myśle ze runda bmw cup była by całkiem ciekawa na takim torze
Ach ten słownik- zawsze podpowie najczęściej wpisywane słowa nie wtedy, kiedy potrzeba siema - Wto 10 Lip, 2018 https://www.tormodlin.pl - był ktoś?bob.dsk - Śro 11 Lip, 2018
siema napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Wiele dobrego słyszałem intymna torze. Ciekawi mnie czy dostaną wizę PZM bo myśle ze runda bmw cup była by całkiem ciekawa na takim torze
Ach ten słownik- zawsze podpowie najczęściej wpisywane słowa nie wtedy, kiedy potrzeba