Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
PiTT - Pon 28 Lip, 2014 cicho, chciałem podtrzymać dyskusje na poziomie
pamiętam jak ktoś opowiadał że też klocka znajdował na wycieraczce pod drzwiami hehehe
to chyba Jakarti jak mieszkal w innej wylegarnii słoików... na Włochach Kamill - Pon 28 Lip, 2014 Jakarti - Pon 28 Lip, 2014 true story bro!
oczywiscie nikt sie nie przyznal - samo sie nasrało.PiTT - Pon 28 Lip, 2014 na bucie przyniosłeś i nie pamiętałeś was79 - Pon 28 Lip, 2014 Ktoś krówki i świnki karmić musi Cartoon - Pon 28 Lip, 2014
Greg napisał/a:
Cartoon napisał/a:
dwa lata temu o 6 rano kryminalni wpadli - włącznie z wysadzeniem drzwi
Nie napisałeś o tym w ogłoszeniu...
Bo już ich nie wypuścili mieszkanie stoi puste, a właściciel chyba boi się go ponownie wynajmować Greg - Wto 29 Lip, 2014
PiTT napisał/a:
Greg, a moze to jakis dzieciak wyprowadza psa i wtedy coś takiego się dzieje... aż niewyobrażalne ze dorosla osoba moze z siebie robić takiego prostaka
Nie Kojarzę jedno dziecko w klatce, ale akurat nie mają psa.
Co najlepsze, ponieważ przez długi czas nie mogliśmy namierzyć kto to, to powiesiliśmy któregoś wieczora kartkę że uprzejmie prosimy o pilnowanie psa żeby nie sikał na drzwi i że z góry dzięki. Rano juz kartki nie było a próg i drzwi - umyte. Nie wiem jak, ale ktoś się musiał mocno starać bo nie było nic słychać a drzwi z papieru. Jakarti - Wto 29 Lip, 2014
Greg napisał/a:
a drzwi z papieru.
ziom..
no jak Ty w kartonie mieszkasz na ulicy to nie dziw się, że psy sikają... Cartoon - Wto 26 Sie, 2014 Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera
Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej
Jakarti - Wto 26 Sie, 2014 to moze wjezdzaj tylem i jesli nie masz czujnika cofania to powies sobie na sznurku jakas pileczke, po ktorej traceniu bedzie trzeba zrobic STOP Kamill - Wto 26 Sie, 2014
Cartoon napisał/a:
Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera
Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej
Nice, oby garaż był duży, bo nowe segmenty co oglądaliśmy to trzeba było prawe lusterko składać, żeby z lewej wysiąść
Cartoon - Wto 26 Sie, 2014 Teraz to crx tam będzie stał forda wygodniej mi zostawiać na podjeździe....
PiTT napisał/a:
ciekaw jestem jakie bedziesz mial odczucia po kilku m-cach
Póki co jest rewelacyjnie Co prawda trochę kasy tu już wpakowałem, żeby osiągnąć jako taki standard.
Poprzedni wynajmujący mocno zaniedbali dom i teraz trzeba wszystko doczyszczać/wymieniąć/odchwaszczać itd
Najbardziej chyba ucierpiał drewniany parkiet, więc zapodaliśmy wykładziny...
po zmianach jest już bardziej po "naszemu"
salon przed:
salon aktualnie (jeszcze nie napiszę "po"):
Pokój Filipa przed:
Pokój Filipa aktualnie:
PiTT - Wto 26 Sie, 2014 spoko, fajnie, ja dzisiaj jade ogladac 2 poziomowe mieszkanie w takich 2 pietrowych bloczkach na obrzeżach miasta... fajnie wyglada, tylko nie wiem czy 7km do pracy to nie za daleko PiTT - Śro 27 Sie, 2014 perełka... pierwszy raz się spotkałem z tym we Wro
idziemy oglądać mieszkanie a co widzę pod drzwiami sąsiadów... butową kolekcje lato-jesień 2014
oszzz karwa myślę sobie, grubo... ale najciekawsze jest to że w garażu kilka aut z blachami ze stolnicy... w sumie układa się w całość kamil - Śro 27 Sie, 2014 może leasing No dobra, a jak mieszkanie ?