To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo

PiTT - Pon 28 Lip, 2014

cicho, chciałem podtrzymać dyskusje na poziomie ;D
pamiętam jak ktoś opowiadał że też klocka znajdował na wycieraczce pod drzwiami hehehe
to chyba Jakarti jak mieszkal w innej wylegarnii słoików... na Włochach :D

Kamill - Pon 28 Lip, 2014

:rotfl:
Jakarti - Pon 28 Lip, 2014

true story bro! :D
oczywiscie nikt sie nie przyznal - samo sie nasrało.

PiTT - Pon 28 Lip, 2014

na bucie przyniosłeś i nie pamiętałeś :lol2:
was79 - Pon 28 Lip, 2014

Ktoś krówki i świnki karmić musi :D
Cartoon - Pon 28 Lip, 2014

Greg napisał/a:
Cartoon napisał/a:
dwa lata temu o 6 rano kryminalni wpadli - włącznie z wysadzeniem drzwi ;)

Nie napisałeś o tym w ogłoszeniu... :devil:

Bo już ich nie wypuścili :P mieszkanie stoi puste, a właściciel chyba boi się go ponownie wynajmować ;)

Greg - Wto 29 Lip, 2014

PiTT napisał/a:
Greg, a moze to jakis dzieciak wyprowadza psa i wtedy coś takiego się dzieje... aż niewyobrażalne ze dorosla osoba moze z siebie robić takiego prostaka

Nie ;D Kojarzę jedno dziecko w klatce, ale akurat nie mają psa.

Co najlepsze, ponieważ przez długi czas nie mogliśmy namierzyć kto to, to powiesiliśmy któregoś wieczora kartkę że uprzejmie prosimy o pilnowanie psa żeby nie sikał na drzwi i że z góry dzięki. Rano juz kartki nie było a próg i drzwi - umyte. ;D Nie wiem jak, ale ktoś się musiał mocno starać bo nie było nic słychać a drzwi z papieru. :rotfl:

Jakarti - Wto 29 Lip, 2014

Greg napisał/a:
a drzwi z papieru. :rotfl:

ziom..
no jak Ty w kartonie mieszkasz na ulicy to nie dziw się, że psy sikają... :D

Cartoon - Wto 26 Sie, 2014

Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera

Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej ;)

Jakarti - Wto 26 Sie, 2014

to moze wjezdzaj tylem i jesli nie masz czujnika cofania to powies sobie na sznurku jakas pileczke, po ktorej traceniu bedzie trzeba zrobic STOP :D
Kamill - Wto 26 Sie, 2014

Cartoon napisał/a:
Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera

Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej ;)

Obrazek

To byłem ja i to przewidziałem ;D
Cytat:

Nice, oby garaż był duży, bo nowe segmenty co oglądaliśmy to trzeba było prawe lusterko składać, żeby z lewej wysiąść xD

Cartoon - Wto 26 Sie, 2014

Teraz to crx tam będzie stał :P forda wygodniej mi zostawiać na podjeździe....

PiTT napisał/a:

ciekaw jestem jakie bedziesz mial odczucia po kilku m-cach

Póki co jest rewelacyjnie :) Co prawda trochę kasy tu już wpakowałem, żeby osiągnąć jako taki standard.
Poprzedni wynajmujący mocno zaniedbali dom i teraz trzeba wszystko doczyszczać/wymieniąć/odchwaszczać itd ;)
Najbardziej chyba ucierpiał drewniany parkiet, więc zapodaliśmy wykładziny...

po zmianach jest już bardziej po "naszemu" ;)
salon przed:

salon aktualnie (jeszcze nie napiszę "po"):

Pokój Filipa przed:

Pokój Filipa aktualnie:

PiTT - Wto 26 Sie, 2014

spoko, fajnie, ja dzisiaj jade ogladac 2 poziomowe mieszkanie w takich 2 pietrowych bloczkach na obrzeżach miasta... fajnie wyglada, tylko nie wiem czy 7km do pracy to nie za daleko :D
PiTT - Śro 27 Sie, 2014

perełka... pierwszy raz się spotkałem z tym we Wro
idziemy oglądać mieszkanie a co widzę pod drzwiami sąsiadów... butową kolekcje lato-jesień 2014 :rotfl:
oszzz karwa myślę sobie, grubo... ale najciekawsze jest to że w garażu kilka aut z blachami ze stolnicy... w sumie układa się w całość ;D

kamil - Śro 27 Sie, 2014

może leasing ;) No dobra, a jak mieszkanie ?