Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Czw 29 Mar, 2012 jaki kolor?Jacek - Czw 29 Mar, 2012
wybrali auto to teraz kolor
za 20 stron felgi..M - Czw 29 Mar, 2012 Tłusto Marek23 - Czw 29 Mar, 2012
zefir napisał/a:
z tym pakietem to sa adidasy w schowku do biegania czy rakieta do tenisa?
Kiera w skórze, kubły i rękaw/lewarek obszyty nitką Brałem ze względu na kubły, bo standardowe siedzenia to porażka.
Cytat:
jaki kolor?
Ten który zaproponowałeś. Wczoraj sobie na żywo zobaczyłem i jest ok.zefir - Czw 29 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
zefir napisał/a:
z tym pakietem to sa adidasy w schowku do biegania czy rakieta do tenisa?
Kiera w skórze, kubły i rękaw/lewarek obszyty nitką Brałem ze względu na kubły, bo standardowe siedzenia to porażka.
Cytat:
jaki kolor?
Ten który zaproponowałeś. Wczoraj sobie na żywo zobaczyłem i jest ok.
oo karwa to podobnie jak u mnie pakiet sport (typeS), fotely z TypiaRy, skorka na kierze i recznym i attenzione, listewki alumioniowe na progach Marek23 - Czw 29 Mar, 2012 Dobra, lepiej niech ktoś napisze ile teraz trzeba dać ze serie clio sport 2002-03 rok. Bo tak jesienią bym przytulił jakąś treningówę...Gaydek - Czw 29 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Dobra, będzie Octa 2.0 tdi 110 Ambition z ksenem i pakietem sportowym
Mam nadzieję,że jesienią przyjdzie temat na treningówkę
Nie Skałt?anjas - Czw 29 Mar, 2012 Dziś miałem okazję spotkać na drodze obok siebie nowego avena w kombi i octavię, również w kombiaku. W sumie polubiłem skodę, ale kurde, patrząc na te samochody obok siebie nasunęło mi się takie porównanie.
Octawia to taki gościu w swetrze, dżinach i gumowcach a avensis to koleś w średnim garniaku i w średniej klasy pantoflach.
Być może temu w swetrze jest taniej i wygodniej, może nawet twierdzić, że materiały z jakich jest wykonany jego sweter i dżinsy są lepszej klasy, ale kur.wa, nie zawsze można sobie pozwolić na to, żeby chodzić w swetrze i gumiakach. Czasem po prostu nie wypada.
Oczywiście to moja czysto subiektywna opinia pit - Czw 29 Mar, 2012
anjas napisał/a:
Oczywiście to moja czysto subiektywna opinia
mi się bardzo podoba Marek23 - Czw 29 Mar, 2012 Kązdy ma to na co go stać. Mnie w tym momencie stać na gumiaki i tyle.anjas - Czw 29 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Kązdy ma to na co go stać. Mnie w tym momencie stać na gumiaki i tyle.
ależ Marek, to zupełnie nie chodzi o to na co stać, bo moim zdaniem nie ma sensu zarzynać się na samochód. Jakiś czas temu z tego wyrosłem i mam nadzieję, że na długo.
Chodziło mi tylko o porównanie dwóch samochodów i targ argumentów, które się tu przez ostatnie strony przetaczały.
w 100% popieram zakup samochodu z rozsądkiem. Masz do tego rajdówkę i jeśli jeszcze wejdziesz w treningówkę to w ogóle będzie mistrz, wymarzona sytuacja! Trzymam kciuki.GeKo - Czw 29 Mar, 2012 Stara prawda mówi, kupuj najdroższą nieruchomość na jaką Cię stać i najtańszy samochód jakim Ci wypada jeździć, ale że jesteśmy dużymi dziećmi to różnie z tym bywa M - Czw 29 Mar, 2012 Potrzebuje dobra propozycje na ladne kola 18" do e39 Bad-i - Czw 29 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Kązdy ma to na co go stać. Mnie w tym momencie stać na gumiaki i tyle.
ja tez jezdze w gumiakach ale za to mam zayebiste POLO Kenet - Czw 29 Mar, 2012
M napisał/a:
Potrzebuje dobra propozycje na ladne kola 18" do e39